01/09/2016

Πρόκληση από «κουλτουριάρηδες αλληλέγγυους»: Οργανώνουν παράσταση υπέρ των «προσφύγων» στο Αρχαίο Θέατρο της Δήλου !

Μια πρωτοφανής «θεατρική παράσταση» θα λάβει χώρα στο αρχαίο θέατρο της Δήλου στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου, που ξεπερνάει τα όρια της προκλητικότητας και της αυθαιρεσίας, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η πολιτική προπαγάνδα των κάθε είδους «κουλτουριάρηδων» και «αλληλέγγυων». Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και του Δήμου Μυκόνου, θα πραγματοποιηθεί μια παράσταση, η πρώτη ύστερα από τα αρχαία χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο, όχι για να προαχθεί ο Ελληνικός Πολιτισμός ή για να τιμηθεί ο πανάρχαιος αυτός χώρος, στον οποίο οι λατρευτικές συνήθεις των Ελλήνων χάνονται στα μακρινά βάθη των αιώνων, αλλά για… «την αφύπνιση για το προσφυγικό δράμα που βιώνει η ανθρωπότητα στα νερά του Αιγαίου» (!) Η παράσταση φέρει τον εξοργιστικό τίτλο, «Εκάβη, μια πρόσφυγας στη Δήλο»(!) και θα ανέβει από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου με πρωταγωνίστρια τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη, σε σκηνοθεσία Νίκου Καραγέωργου. Μάλιστα, παρά τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο και της εξαιρετικά ευαίσθητης φύσης των μνημείων, η Εφορεία Αρχαιοτήτων δεν δίστασε να παράσχει άδεια για την «παράσταση» αυτή! Αντίθετα, προέβλεψε μόνο να υπάρχει περιορισμένος αριθμός θεατών…

http://www.elkosmos.gr/

8 comments :

  1. Anonymous1/9/16 20:15

    "Πρέπει όλοι οι Έλληνες να αναρωτηθούμε επιτέλους, μέχρι πότε θα αρκούμαστε σε επισημάνσεις για το κατάντημα της Πατρίδας μας;"

    Το παραπάνω περιλαμβάνεται στο άρθρο του Ε.Κ αλλά εσείς δεν το μεταφέρατε. Γιατί;

    ReplyDelete
  2. ΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ. Η ΙΣΧΥΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗ ΔΗΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous1/9/16 20:29

    ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΡΕ ΙΣΧΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ

    ReplyDelete
  4. Anonymous1/9/16 20:55

    ΑΠΟΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΝΟΥΝ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ !!!) ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ
    ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΝΑΟΥΣ, ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
    ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ.

    |||

    ReplyDelete
  5. Anonymous1/9/16 21:14

    ΦΙΛΕ |||

    ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ "ΣΠΗΛΑΙΟ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ,Η ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ....ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΠΟ.!!

    ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝ ΖΩΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ....ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΠΟ.!!

    ReplyDelete
  6. Anonymous1/9/16 21:19

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕ |||

    Η ΔΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΔΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ «θεατρική παράσταση»... ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΜΕ ΔΗΛΟ FM...ΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B6%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81

    ReplyDelete
  7. Anonymous1/9/16 21:55

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ''ΝΕΟελληνες''...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  8. Anonymous1/9/16 22:23

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ''ΝΕΟελληνες''...
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟ ΓΟΝΥ,ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ι-Δ-Ε-Α,ΚΑΙ ΩΣ ΕΙΡΗΤΑΙ,ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΕΣ...ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΕΣ....ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ.!!

    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ReplyDelete