16/08/2016

ΠΟΣΥΦΥ: "...βρισκόμαστε εντός εχθρικης ζώνης, μόνο και μόνο για να αισθάνονται ασφαλείς οι ΜΚΟ και η frontex» !

Ενίσχυση στις περιπολίες αποδέσμευση των Αστυνομικών απο τα κέντραΚράτησης, αποτελούν βασικά αιτήματα των ένστολων με αφορμή τα επεισόδια στη ΒΙΑΛ Χίου.

«Πριν να είναι αργά ας αποχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία από αυτού του είδους τα κέντρα. Ας ενισχυθούν οι παράκτιες περιπολίες κ ας βγουν έξω απο τους χώρους αυτούς οι συνάδελφοι. Ότι και αν γίνει εις βάρος μας θα είναι. Αν αντιδράσουν οι αστυνομικοί θα είναι κακοί, αν δεν αντιδράσουν θα είναι το λιγότερο σοβαρά τραυματισμένοι. Κε Αρχηγε διαταξτε την άμεση αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από αυτού του είδους τις εγκαταστάσεις για να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων. Δεν έχουμε λόγω να βρισκόμαστε εντός εχθρικης ζώνης, μόνο και μόνο για να αισθάνονται ασφαλείς οι ΜΚΟ και η frontex» !

Αναφέρει σε σχόλιό του, αναφορικά με καταγγελία συναδέλφου του, ο οποίος υπηρετεί στο Κέντρο Κράτησης της ΒΙ.ΑΛ Χίου, με αφορμή τα επεισόδια (14/8) και τους τραυματισμούς που προκλήθηκαν, ενω η διμοιρία δεν μετέβη ποτέ στο σημείο των επεισοδίων, ο Νίκος Μπαλουρδος της Ενωσης Αθηνών στην ΠΟΣΥΦΥ.

"Πάνω από μια ώρα ζηταγαμε διμοιρία καθώς η παρουσία της και Μόνο θα ηρεμουσε τα πνεύματα… ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΟΤΕ»..!! ΑΙΜΑ και πάλι στη ΒΙΑΛ Χίου..!!! Σοβαρα επεισόδια έγιναν για άλλη μια φορά στη ΒΙΑΛ..!! Πάνω από μια ώρα ζηταγαμε διμοιρία καθώς η παρουσία της και Μόνο θα ηρεμουσε τα πνεύματα… ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΟΤΕ..!! Είμαστε ΜΟΝΟ 9 Αστυνομικοί περιτρυγυρισμενοι από 1500 λαθρομετανάστες στη ΒΙΑΛ..!!!! Θα χυθεί αίμα Αστυνομικού στο τέλος..!!! Αδιαφορούν για τις ζωές μας..!! Είμαστε αναλώσιμο κρέας γι’αυτούς..!! Αξία έχει Μόνο η ζωή των λαθρομεταναστών… Εμάς Δεν μας γέννησε μάνα..???!!! Ποιος Θα νοιαστεί για τα ορφανά που θα αφήσουμε πίσω..???!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ….!!!!!

http://apogeymatinifroyra.blogspot.gr/2016/08/frontex_16.html

1 comment :

  1. Anonymous16/8/16 20:37

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ (ΑΝΩΘΕΝ) ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΒΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ "ΣΤΡΑΒΑ" ΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ...ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ HOT-SPOTS ΦΡΟΥΡΟΥΝΤΑΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ.

    ReplyDelete