27/08/2016

Οι περίεργες συμπτώσεις με τις διακοπές Νταβούτογλου σε νησιά του Αιγαίου

Δεν είχαμε μόνο τον Αχμέτ Νταβούτογλου στα ελληνικά νησιά για διακοπές το καλοκαίρι. Όπως γράφει η ΛΙΑΝΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ στην Τουρκία έχει κυκλοφορήσει η είδηση ότι πολύ κοντά στον Νταβούτογλου ήταν και ο Μπαρζανί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει “ένας αναγνώστης έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στον δημοσιογράφο Σονέρ Γιαλτσίν στο οποίο έγραφε: “Στη Χώρα της νήσου Πάτμου στο εστιατόριο Πάνθεων έτρωγε στις 2 Αυγούστου ο Μπαρζανί παρέα με 7-8 Βρετανούς και Βρετανίδες. Το ίδιο διάστημα ο πρώην πρωθυπουργός Νταβούτογλου έκανε διακοπές στους Αρκούς”. Εύλογα ο δημοσιογράφος αναρωτιέται τι νόημα είχαν οι διακοπές Νταβούτογλου, Μπαρζανί και Βρετανών (πιθανότατα πρακτόρων) στον ίδιο νησιωτικό χώρο; Ήταν τυχαίο, συμπτωματικό ή κάτι άλλο… Πάντως ο παρατηρητικός αναγνώστης έστειλε και τις απαραίτητες φωτογραφίες στο δημοσιογράφο.

http://www.militaire.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ... Η ΕΥΠ ΓΝΩΡΙΖΕΙ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ;

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΟΧΙ ΧΩΡΑ), ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ" 17/7/16: "...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ... (ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ) ...ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΜΙΤ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ..."ΑΝΩΝΥΜΗΣ" (MSS) ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ (ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ISI) ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΤΗΣ I.B. Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΥΝΟΛΟ) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ..."

ΣΧΕΤΙΚΑ:
"Η αναχώρησή του Οικουμενικού Πατριάρχη λίγες ώρες προτού εκδηλωθεί το πραξικόπημα αποτελεί καθαρή σύμπτωση"
5 λογικές απορίες που ενισχύουν τις υποψίες για “πραξικόπημα” με κωδικό ...“μαϊμού-μπανάνα” 

Υ.Γ: ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΜΟΥ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΠΑΝΤΑ ΜΟΧΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

No comments :

Post a Comment