05/08/2016

ΤΟΥΡΚΙΑ: “Κάναμε επιχειρήσεις στη Συρία με επικεφαλή έναν πραξικοπηματία”

Ο πρώην Αρχηγός των τουρκικών ΕΔ στρατηγός Ιλκέρ Μπασπούγ,μιλώντας στο CNN Turk υποστήριξε ότι ένας από τους νεκρούς αξιωματικούς πραξικοπηματίες,ήταν ο επικεφαλής των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Τουρκίας στη Συρία! Ο Μπασμπούγ αναφέρθηκε στον ταξίαρχο Σεμίχ Τερζί,ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων το βράδυ της 15ης Ιουλίου,όταν η απόπειρα πραξικοπήματος ήταν σε εξέλιξη. Είναι ενδιαφέρον ότι ένας πρώην Αρχηγός αναφέρεται δημόσια σε “στρατιωτικές επιχειρήσεις” της Άγκυρας στη Συρία. Δεν ρωτήθηκε και δεν εξήγησε πότε έγιναν αυτές οι επιχειρήσεις. Ο ταξίαρχος Τερζί το βράδυ της απόπειρας πραξικοπήματος είχε επιχειρήσει να καταλάβει το Κέντρο Διοίκησης των Ειδικών Δυνάμεων. Ο Μπασπούγ αναφερόμενος στον Τερζί είπε ότι “αυτός ο δολοφόνος και προδότης ήταν ο αξιωματικός που είχε την ευθύνη για τις επιχειρήσεις των τουρκικών ΕΔ στη Συρία”!

ΑΜΠΕ

3 comments :

  1. Anonymous5/8/16 11:55

    "με επικεφαλΗΣ έναν πραξικοπηματία"

    διορθώστε το

    ReplyDelete
  2. ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΩΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΚΛΙΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ. ΣΤΗΝ ΑΚΛΙΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΗΧΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΙΘΕΤΟ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΩΝ ΤΙΠΟΤΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ (5-10 ΕΤΗ ΤΩΡΑ) Η ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΛΙΤΗ.

    Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
    ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΟΥΣ
    ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ
    Ω ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ

    ReplyDelete
  3. Anonymous5/8/16 19:15

    ΧΩΡΙΣ ''Σ'' ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ''Σ'' ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ HXEI ΟΡΘΩΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete