05/08/2016

Διασπορά αμερικανών πρακτόρων στα Ελληνικά ΜΜΕ

Γνωρίζαμε τις βόμβες διασποράς, τους Έλληνες της Διασποράς, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Καιρός να μάθουμε λοιπόν και τη Διασπορά πρακτόρων στα ελληνικά ΜΜΕ από τους Αμερικανούς!

Διαβάζουμε απο τα WIKILEAKS:

1) Δημοσιογράφος του MEGA κελαηδάει στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, ενώ δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ και του Παπαχελά παίρνει έγκριση από την Πρεσβεία για το ποια πλάνα θα συμπεριληφθούν στην εκπομπή ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ.
2) Η Ελευθεροτυπία δημοσιεύει άρθρα της Πρεσβείας ως δικά της!

3) Ενώ από άλλα τηλεγραφήματα προκύπτει η προσπάθεια παρέμβασης της πρεσβείας όχι μόνο σε συγκεκριμένα μέσα (και κυρίως στο χώρο του free press) αλλά ακόμη και σε σχολές δημοσιογραφίας. Συγκεκριμένα σε τηλεγράφημα με ημερομηνία 4 Αυγούστου 2008 αναφέρεται ότι η πρεσβεία «τοποθέτησε – set up» μια συνέντευξη στο περιοδικό Lifo προκειμένου να προωθήσει συνέδριο δημοσιογραφίας που η ίδια είχε διοργανώσει την ίδια περίοδο! Τα σχετικά τηλεγραφήματα εδώ:
http://bit.ly/qXojoS
http://bit.ly/oZHQFQ
http://bit.ly/rlQ3g7

4) Δεν βρέχει τυχαία λεφτά από τον George Soros στο ΕΛΙΑΜΕΠ του Παπαχελά και του Βουρλούμη. (άρθρο)

5) Κι αν για ένα ασήμαντο άρθρο για την Αιτή ενημερώθηκε η Χίλαρυ και κλήθηκε η εκδότρια Τεγοπούλου να επανορθώσει δημοσιεύοντας άρθρο που έγραψαν από την Πρεσβεία, μπορείτε να καταλάβετε για ποιους δούλευαν τόσα χρόνια ανενόχλητοι οι «επαναστάτες» Δημοσιογράφοι-Πράκτορες του Ιού της Ελευθεροτυπίας. Αυτοί που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι εκεί έξω υπάρχουν ανιδιοτελείς ένοπλοι αριστεροί «επαναστάτες» που αγωνίζονται δια τον κομμουνισμόν...(άρθρο)

6) Μάλιστα ένα ανυπόγραφο σχόλιο της εφημερίδας "Καθημερινή" επι του θέματος το 2007 στοίχισε στον τότε διευθυντή της, Γιώργο Δελαστίκ, όπου αρθρογραφούσε επί σειρά ετών για θέματα της διεθνούς πολιτικής σκηνής. την απόλυσή του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΘΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ wikileaks ΕΔΩ: http://www.logiosermis.net/2016/08/blog-post_43.html

No comments :

Post a Comment