06/08/2016

ΠΕΡΙ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΥΤΟΜΟΛΩΝ: ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Ο δικηγόρος Ραμαζάν Αριτούρκ-μέλος της Ένωσης Νομικών Τουρκίας, υποστήριξε πως η Ελλάδα προσπαθεί να προστατεύσει τους πραξικοπηματίες οι οποίοι μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος του FETÖ, διέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη. Ο δικηγόρος Αριτούρκ κατά την ομιλία που έκανε σε συγκέντρωση για την δημοκρατία στο Μπεϊσεχίρ, υποστήριξε πως η Ελλάδα προσπαθεί να προστατεύσει τους πραξικοπηματίες οι οποίοι μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος του FETÖ, διέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη. Ο Αριτούρκ σχολιάζοντας την δικαστική διαδικασία σχετικά με τους πραξικοπηματίες οι οποίοι διέφυγαν με ελικόπτερο στην Ελλάδα, ανέφερε πως οι ίδιοι μετείχαν εξ ονόματος του τουρκικού έθνους, ως διάδικοι στην εν λόγω δίκη. Ο Αριτούρκ ανέφερε πως μετά από την απόρριψη από το ελληνικό δικαστήριο του αιτήματος τους να μετάσχουν, ετοίμασαν ένα αίτημα , κάνοντας έτσι χρήση των διεθνών δικαιωμάτων τους. Είπε επίσης πως στα πλαίσια της αποστολής που του δόθηκε, του ζητήθηκε να κυνηγήσει τους άθλιους προδότες που διέφυγαν στην Ελλάδα. Ο Αριτούρκ ανέφερε πως όταν μετά από την ολοκλήρωση των προετοιμασιών πήγαν στο δικαστήριο, είδαν εκεί πράκτορες από όλο τον κόσμο και πρόσθεσε πως ¨Και ποιος δεν ήταν εκεί. Οι άνθρωποι της ΕΥΠ ήταν εκεί, οι Αμερικάνοι ήταν εκεί, οι Γερμανοί ήταν εκεί και αυτοί στήριζαν τους άθλιους που έφυγαν από εμάς¨. Ο Αριτούρκ συνέχισε λέγοντας:


Στο δικαστήριο όταν βρεθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο τους είπα...¨Εσείς είστε προδότες, άθλιοι και προδότες της πατρίδας. Ήρθε τότε ο διοικητής της ΕΥΠ ο οποίος μιλά πολύ καλά τουρκικά. Μου λέει «Κύριε δικηγόρε προσβάλετε αυτούς τους ανθρώπους». Εγώ είπα τότε πως δεν τους προσβάλλω διότι βάσει του τουρκικού ποινικού κώδικα είναι φανερό πως διέπραξαν αθλιότητα και προδοσία της πατρίδας. Είπα πως εγώ δεν τους προσβάλλω, το αντίθετο λέω τα αδικήματα που αυτοί διέπραξαν. Μάλιστα είπα αυτοί είναι άθλιοι και άτιμοι. Στο δικαστήριο φίλοι έγιναν όλες οι προετοιμασίες και προσπάθησαν να υπερασπιστούνε τους διαφεύγοντες προδότες. Αλλά με το που πήγαμε εμείς, με την βοήθεια του Αλλάχ και με τον αγώνα που δώσαμε, τους κάναμε να τους βγάλουν ενόχους. Η Ελλάδα προσπαθεί να προστατέψει αυτούς τους ανθρώπους, αλλά όλοι να ξέρουν πως σήμερα το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να πει πως ¨με δικαστική απόφαση δεν εκδίδουμε αυτούς¨. Διότι σε αυτή την διαδικασία βγήκε μια δικαστική απόφαση, κρίθηκε πως αυτοί είναι ένοχοι και υπάρχει και μια συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Σύμφωνα με την σύμβαση του Βελγίου την οποία έχουν υπογράψει και η Τουρκία και η Ελλάδα οι χώρες είναι υποχρεωμένες για αμοιβαία έκδοση των ενόχων. Τώρα η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να ελιχθεί. Προσπαθεί να παραγάγει δικαιολογίες. Ας παραγάγουν ότι θέλουν, εάν υπάρχει νόμος στην χώρα σου, οι άθλιοι αυτοί προδότες θα εκδοθούν οπωσδήποτε στην Τουρκία¨.

Δόξα τω Θεώ, πήγαμε εκεί στο δικαστήριο και μια χαρά υπερασπιστήκαμε τον εαυτό μας, υπερασπιστήκαμε την χώρα μας, υπερασπιστήκαμε εσάς και το δικαστήριο έβγαλε την απόφαση που θέλαμε. Από τώρα και μετά ας πάνε στο Φεζάν, ας πάνε και στην Αμερική που είναι και η βούληση τους. Ας πάνε και στην Νότια Αμερική, ας πάνε στην Αργεντινή όπου και αν πάνε εμείς θα είμαστε πίσω τους και σίγουρα μια μέρα θα τους φέρουμε στην Τουρκία. Η ισχύς μας επαρκεί για αυτό¨.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=5278

Σχ: Επειδή εμείς ήμασταν στο δικαστήριο, είδαμε τα εξής και τα επαναλαμβάνουμε: Ο εν λόγω δικηγόρος υπέβαλε αίτημα να είναι πολιτική αγωγή στην δίκη των 8. Η δικαστής του είπε πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να μετάσχει ως ξένος δικηγόρος στην δίκη και εκεί έληξε το θέμα. Τώρα βέβαια αυτός θέλει να δικαιολογήσει τα χρήματα που πήρε για να έρθει, οπότε βγαίνει και λέει ότι ψέμα του κατέβει… Aς μας δώσουν πρώτα αυτοί τους δολοφόνους των Ισαάκ και Σολομού, που καταζητούνται από την Ιντερπόλ και μετά να δούμε τι θα κάνουμε εμείς για τους 8. Είναι θλιβερό να φτάνουμε να βλέπουμε ακόμη και κάποιους ένστολους να λένε πως ¨πρέπει να τους δώσουμε για να μην χαλάσουμε τις σχέσεις μας με την Τουρκία¨…. Το μήνυμα μας προς αυτούς είναι σαφές.
Ξέρουμε πως το μόνο που σας νοιάζει είναι η τρυφηλή σας ζωή.
Ξέρουμε πως κάποιοι από εσάς ακούτε ¨Τουρκία¨ και χέζεστε.
Σκάστε επιτέλους και μην ντροπιάζετε παραπάνω αυτήν την αγιασμένη με το αίμα των νεομαρτύρων γη που πατάτε.

Άχθη αρούρης !

http://tourkikanea.gr/2016/08/darbe-18/

No comments :

Post a Comment