04/08/2016

ΦΙΛΗΣ: "...η κυβέρνηση έχει δώσει άδεια λειτουργίας σε 4 τζαμιά, ένα εκ των οποίων στην Θήβα." Πέρασε με τις ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ακριβώς όπως λέγαμε.

«Αν δεν θέλουμε να έχουμε τα προβλήματα της Γαλλίας και του Βελγίου ας μην επαναλάβουμε τα λάθη τους που σήμερα σπεύδουν να αντιμετωπίσουν» ανέφερε ο κ. Νίκος Φίλης υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό ότι η κατασκευή του τζαμιού απομακρύνει την ισλαμική τρομοκρατία από την χώρα μας. (ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ... )

Υποστηρίζοντας την διάταξη νομοσχεδίου που αφορά την κατασκευή του τζαμιού στον Ελαιώνα, ο υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι η Ευρώπη πρέπει να αποδεχθεί ότι «το Ισλάμ είναι έδω» για να προσθέσει «διαμαρτύρονται ορισμένοι έντονα ότι είναι πολύ οι μουσουλμάνοι και ισλαμοποιείται η χώρα μας και πως θα είναι πόλος έλξης το Τζαμί. Αν ίσχυε αυτό τότε δεν θα ήταν κανείς στην Αθήνα αλλά στην Θράκη».

Ο ίδιος δε επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει δώσει άδεια λειτουργίας σε 4 τζαμιά, ένα εκ των οποίων στην Θήβα.  Ο ίδιος υπογράμμισε πως πολιτικές δυνάμεις και κοινωνία πρέπει να απαντήσουν σε τρία βασικά ερωτήματα: ποιος χρηματοδοτεί τα τζαμιά, ποιος μορφώνει τους θρησκευτικούς λειτουργούς και ποια η σχέση με το εθνικό δίκαιο. Απευθυνόμενος δε στα κόμματα που καταψηφίζουν την διάταξη, μεταξύ των οποίων και οι ΑΝΕΛ είπε «Θέλετε «καθαρή» χώρα; Κοιτάξτε ποιες είναι οι καθαρές χώρες. Είναι μόνο οι φτωχές και όσες δεν θέλει να πάει κανείς». (ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ... Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Κ.Λ.Π. ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.)

Ο υπουργός είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να σταματήσει η λειτουργία άτυπων τζαμιών που αποτελεί ντροπή για την χώρα και τους μουσουλμάνους» και πρόσθεσε «όσοι δυσπιστούν με το τέμενος ας σκεφτούν: Να λειτουργεί άτυπο τζαμί ή να υπάρχει επίσημα με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ;». (ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΤΥΠΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΘΕΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΛΕΜΕ...)

Τόνισε τέλος ότι «Το άρθρο για το ισλαμικό τέμενος είναι γραφειοκρατικού χαρακτήρα. Οι πολιτικές αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί και έχουν διακομματικό χαρακτήρα» υπενθυμίζοντας ότι ανάλογες πρωτοβουλίες έχουν λάβει όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις χωρίς ωστόσο εως σήμερα να υλοποιηθούν.

Από την πλευρά πάντως της αντιπολίτευσης ο κ. Γιάννης Κουτσούκος (Δημ. Συμπαράταξη) επισήμανε στον υπουργό ότι «η ρύθμιση εγκρίνεται με την ψήφο της αντιπολίτευσης καθώς ο εταίρος σας καταψηφίζει».

http://www.eleftherostypos.gr/

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: 68.000 € ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΣΤΟ HOT SPOT ΔΙΑΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ(3/8/16): ΤΕΛΙΚΟ: ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ;

Ψήφισαν το τζαμί στο Βοτανικό οι ολετήρες του Έθνούς! Στόχος δεν είναι η κάλυψη των θρησκευτικών αναγκών των λαθρομεταναστών, αλλά η γρηγορότερη αλλοτρίωση της Ελλάδος και η μετατροπή της σε πολυφυλετική κοινωνία, τώρα το αν οι ιμάμηδες κηρύσσουν το μίσος αυτό λίγο ενδιαφέρει τους Αριστερούς. Ακόμα πιο προκλητικό είναι το ότι παρά το ότι ζούμε σε καιρούς οικονομικής κρίσης, παρά το ότι 7 στους 10 Έλληνες είναι αρνητικοί το τζαμί θα κτιστεί και μάλιστα με έξοδα δικά μας, γιατί περίπου 1.000.000 ευρώ θα εκταμιευτούν από δικούς μας πόρους.

Ιδιαίτερες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η προκλητικότητα του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ανέβασε φωτογραφία από το ψηφοδέλτιο με την θετική ψήφο του υπέρ της ανέγερσης τεμένους, σχολιάζοντας: «Εγώ πάντως το καθήκον μου το έκανα… για λόγους ιστορικούς το καταθέτω. Ο Θεός βοηθός στην Ελλάδα μας..» Αυτή είναι η ακεραιότητα και η αξιοπιστία ενός πολιτικού που ανελίχθηκε στηριζόμενος στις ψήφους πολλών πατριωτών, τους οποίους τώρα εμπαίζει κατάμουτρα. Είναι εκείνος που χρησιμοποιούσε ως κεντρικό σύνθημα στις περιφερειακές εκλογές, την αντίθεσή του στην ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό! Ούτε η αφέλεια δεν είναι πια δικαιολογία για όποιον εμμένει να τρέφει την οποιαδήποτε ελπίδα όσον αφορά τις προθέσεις τις ΝΔ και των στελεχών της! Ό καθένας πια καλείται να κάνει τις επιλογές του απέναντι στον υπαρκτό και εγγύτατο κίνδυνο για την Πατρίδα μας. Η οργανωμένη κίνηση αλληλεγγύης των κατοίκων του Βοτανικού και των ανεξάρτητων φορέων, καθώς και τα αυτό-οργανωμένα εγχειρήματα των Ευρωπαϊκών λαών της Παράδοσης και της Ταυτότητας, δείχνουν τον δρόμο!

Την στιγμή που το ελληνικό κράτος απαγορεύει, ουσιαστικά, σε δύο από τα μεγαλύτερα σωματεία της χώρας μας τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να δημιουργήσουν το δικό τους ποδοσφαιρικό γήπεδο, που στο τέλος-τέλος το κράτος θα είχε τεράστιο οικονομικό όφελος, χαρίζει για την εξυπηρέτηση των λαθρομεταναστών 960.000 ευρώ για την ανέγερση του τεμένους. Που είναι όλοι αυτοί που οργανωμένα διαμαρτύρονταν για τα δίκαια… των κορμοράνων, αλήθεια τώρα μετανάστευσαν ή τους έφαγαν οι ξένοι εισβολείς; Και για την διατήρηση των εγκατελειμένων κτισμάτων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας τα οποία χτίστηκαν για να εξυπηρετήσουν στρατιωτικές ανάγκες των αρχών του προηγούμενου αιώνα (στέγαση του ιππικού), άσχετα αν χρησιμοποιήθηκαν για την εγκατάσταση των προσφύγων από την Μικρά Ασία, όταν ο Παναθηναϊκός ζητούσε να φτιάξει το γήπεδό του, αυτοί που διαμαρτύρονταν για τα λίγα δέντρα τα οποία θα κόβονταν, τα οποία όπως είχαν δηλώσει οι υπεύθυνοι θα φυτεύονταν σε κοντινό σημείο, προκειμένου να χτιστεί το γήπεδο της ΑΕΚ. Τελικά δικαιώματα για τους Έλληνες δεν υφίστανται, όταν προέχουν τα συμφέροντα των λαθραίων ξένων. Θα πρέπει να τα διεκδικήσουμε μόνοι μας και να μην περιμένουμε τίποτα από την επίσημη πολιτεία.

http://www.elkosmos.gr/

2 comments :

  1. Anonymous4/8/16 19:37



    ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ;
    ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΡΚΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΝΑ "ΕΞΑΣΚΕΙ" ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!
    ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΘΑ ΚΟΛΑΓΕ;

    http://www.voicenews.gr/index.php/politiki/73587-dropi-gynaika-politikoy-arxigoy-proselave-toyrkoi-gymnasti-fotografia.html

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/8/16 20:56

    ΚΑΛΑ, ΑΥΤΗ Η ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΑ;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete