28/07/2016

Η πρωτοβουλία «λάβαρο 21»

Το «λάβαρο 21» αποτελείται από Έλληνες πατριώτες και Εθνικιστές οι οποίοι θέλουν, οι Αξίες και τα Ιδανικά της Φυλής και του Έθνους, να μην ευτελιστούν από τους νεοραγιάδες που μας διοικούν. Δεν υπηρετούμε κανέναν κομματικό σκοπό, παρά μόνο την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Στόχος μας να φθάσουμε το 2021 να έχουμε δημιουργήσει κάτι το ξεχωριστό και το μεγάλο για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση.

Ξεκινώντας λοιπόν από φέτος και με προοπτική το 2021 καλούμε, όλους τους φορείς (συλλόγους, πολιτιστικές-θεατρικές και λογοτεχνικές ομάδες, αλλά και φορείς του χώρου) αλλά και προσωπικότητες που βάζουν την Ελλάδα και τον πατριωτισμό πάνω από όλους και από όλα, να συστρατευθούν μαζί μας σε δράσεις και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από φέτος για να δημιουργήσουμε επιτέλους κάτι μεγαλειώδες. Τίποτα λιγότερο δεν αρμόζει στους Ήρωες μας, τίποτε λιγότερο δεν αξίζει στα παιδιά μας.

Μπορεί το κράτος να απαξιώνει, κάθε τί Εθνικό, εμείς όμως αντιστεκόμαστε και σηκώνουμε ψηλά το λάβαρο! Βοήθησε κι εσύ την προσπάθεια να διατηρήσουμε τις Αξίες του Έθνους, ακέραιες στο πέρασμα της λαίλαπας της εθνοαποδόμησης και της ισοπέδωσης. Στείλε μας ιδέες, προτάσεις, συμμετοχές, παρατηρήσεις ή οτιδήποτε άλλο στην σελίδα μας στο facebook. Γιατί η Ιστορία του Έθνους και η διαφύλαξή της [δεν] είναι υπόθεση όλων μας.

http://www.lavaro21.gr/2016/02/06/i-protovoulia-lavaro-21/

No comments :

Post a Comment