17/06/2016

To πρώτο Pride στην ιστορία της Πάτρας με σύνθημα «Δες το Αλλιώς».

Οι εκδηλώσεις για το 1ο ΛΟΑΤΚΙ+Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Πάτρας για την Απελευθέρωση του Φύλου και της Σεξουαλικότητας ενάντια στην Καταπίεση και τις Διακρίσεις ξεκινούν σήμερα και θα έχουν διάρκεια δύο μέρες. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Ιουνίου στο Μόλο Αγ. Νικολάου.

Τι αναφέρουν οι διοργανωτές: http://www.lifo.gr/now/greece/104603

ΠΡΟΤΑΣΗ "ΙΣΧΥΣ": ΝΤΥΣΤΕ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΡΑΙΔΑ (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΦΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ..."ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ" ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ.

Υ.Γ: ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ-ΑΝΤΡΑ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΜΒΟΥΚΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ: ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ. ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!

No comments :

Post a Comment