12/06/2016

Η Ναρκοθέτηση του Μέλλοντος

Η «κυβέρνησή» μας αφού έκανε πολλά-γνωστά και διάφορα-όλα τραγικά και εθνικά επιζήμια ημέρα με την ημέρα ξεπερνά τον εαυτό της σε φορολογική αναλγησία και εθνική αποδόμηση. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου 2016 με το πολυνομοσχέδιο των 7.500 σελίδων οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ υπέγραψαν την παράδοση της χώρας για 99 έτη στους ξένους διεθνείς τοκογλύφους. Τις ίδιες ημέρες υπουργοί και στελέχη τους προκλητικά συνεχίζουν να μην δέχονται την γενοκτονία των Μικρασιατών και Ποντίων παρότι έχει αναγνωρισθεί επίσημα από το ίδιο (τους) το κράτος. Όμως αυτά δεν τους είναι αρκετά. Πριν φύγει αυτός ο τραγικός μήνας μάθαμε και τα χειρότερα. Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις προτάσεις της Επιτροπής Εθνικού(!) Διαλόγου για την Παιδεία που θα περιέχονται στον «Παιδαγωγικό Κώδικα Δημοκρατικού Ανθρωπισμού» (sic). Λέξεις πομπώδεις, τίτλοι βαρύγδουποι, νοήματα αφηρημένα, ονοματοθεσίες αόριστες είναι απλώς το περιτύλιγμα ενός δηλητηριώδους καρπού. Πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής ο γνωστός πανεπιστημιακός Αντώνης Λιάκος. Και τι δεν έχει πει το στόμα του. Να καταργηθούν οι παρελάσεις, οι προσευχές, η Ορθόδοξη διδασκαλία, η εθνοκεντρική Ιστορία και άλλα πολλά.

Φυτεύοντας Νάρκες στο Μέλλον
Και τώρα ήρθε η ώρα να ρίξουν τις μάσκες. Τα σχολεία πρέπει να γίνουν εργαστήρια εθνομηδενισμού. Τα παιδιά (μας) πρέπει να υποστούν πλύση εγκεφάλου από την πρώτη ημέρα στην τάξη. Τα απίθανα που ανακοίνωσαν είναι ότι στις τρεις πρώτες τάξεις του Δημοτικού οι ανήλικοι/ες πρέπει να υπογράφουν(!) «Συμβόλαιο Τιμής» ότι οι γονείς δεν πρέπει να τα θεωρούν «βασιλόπουλα», «πριγκίπισσες» κ/λ.π. με την έννοια ότι δεν είναι και κάτι σπουδαίο για την οικογένειά τους. Οι γονείς θα πρέπει με την σειρά τους να «επιμορφώνονται» από ειδικούς που ανάμεσά τους περιλαμβάνονται: μαιευτήρες(!), παιδίατροι(!), αλλά το σημαντικότερο «διαμορφωτές γνώμης»… Εν πρώτοις το θέμα φαντάζει γελοίο όπως οι ιδέες των εμπνευστών του αλλά είναι σοβαρότερο.Οι εγκάθετοι στον ευαίσθητο χώρο της μορφώσεως και της Παιδείας ξέρουν και τι θέλουν και πώς να το κάνουν.Αφού πια δεν μπορούν να πείσουν 100% για τις αντιανθρώπινες ιδέες τους, τους μεγαλύτερους (που έχουν φυσικά τεράστιες ευθύνες γιατί τους ψήφισαν), θέλουν κάτι πιο σίγουρο και χειρότερο. Σε 10-20 χρόνια να ετοιμάσουν μία γενιά εντελώς άπατρι, άθρησκη, άνευ ιδανικών, παραδόσεων, ηθών και κυρίως οικογενειακών δεσμών.Η γενιά αυτή θα προχωρήσει σε ένα προσχεδιασμένο ναρκοπέδιο όπου θα ανατινάζεται κάθε υψηλή αξία η μία μετά την άλλη. Κι’ αφού χτυπήσαν όσο μπόρεσαν την πατρίδα και το θρησκευτικό αίσθημα με τα παραπάνω χτυπούν πλέον τον σκληρό πυρήνα του Ελληνισμού. Την οικογένεια.

Το Μορμολύκειο και τα Ράκη
Η επίθεση στον θεσμό της οικογένειας έχει αρχίσει από έτη, παραδείγματα υπάρχουν πολλά με πιο πρόσφατο τα σύμφωνα συμβίωσης-που ψήφισαν και διάφοροι «δεξιοί» εντελώς εξωνημένοι-και σύντομα θα επιτρέψουν και την υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια. Από εδώ και στο εξής οι επιθέσεις στον Θεσμό της οικογένειας θα πολλαπλασιάζονται καλυμμένες φυσικά κάτω από ψευτοανθρωπιστικές νουθεσίες. Μαζί με αυτά θα συνεχιστούν και οι επιθέσεις κάθε είδους εθνο-αποδομήσεως. Ο λόγος απλός: αφού κατέστρεψαν οικονομικά την χώρα θέλουν και ένα μορμολύκειο (σκιάχτρο) με υπεραριστερά-διεθνιστικά ράκη πολύχρωμα και επίφοβα να αποτρέπει κάθε αμφισβήτηση των εγκλημάτων τους το οποίο θα επιδεικνύουν στους πλέον ηλίθιους των οπαδών τους ως το προοδευτικό τους άλλοθι αριστεροφροσύνης όπως κάθε κακοποιός άλλωστε αρνείται τις πράξεις του κι’ αποπροσανατολίζει και τα θύματά και τους νόμους αλλά ποτέ την Θεία Δίκη.

Να σπάσουν τα δόντια τους
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν παρά την δύναμη της εξουσίας πολιτικής και πολιτιστικής (εδώ και πάμπολλα έτη) κάποια αδύνατα σημεία. Το κυριότερο ότι δεν ξέρουν τον Έλληνα, διότι απλώς αποστρέφονται αυτήν ακριβώς την ιδιότητά τους. Άνθρωπος που πηγαίνει ενάντια στην φύση του, στην κοινότητα του, στην παράδοσή του, στην οικογένειά του καλό τέλος δεν θα έχει. Όσα χρήματα και να ρίξουν, όσους κι’ αν αγοράσουν, ότι κι’ αν διανοηθούν θα πρέπει να τελειώσουν με τον πυρήνα «οικογένεια». Τον σκληρό πυρήνα δηλαδή. Εκεί όμως θα σπάζουν τα δόντια τους ένα προς ένα. Θα τους δούμε να αφρίζουν, να τρέχουν σαν λυσσασμένα σκυλιά που η τρομερή τους νόσος τα παραφρονεί. Αλλά όσοι αποφασίσουν να τους αντισταθούν δεν πρέπει να εφησυχάζουν. Οι μάχες δεν κερδίζονται από τα ήσυχα αναπαυτήρια. Όλοι πρέπει να δουλέψουν και να αγωνιστούν με πείσμα. Τρόποι υπάρχουν πολλοί και μετερίζια χίλια. Ενωμένοι πρέπει να υπερασπιστούμε την ταυτότητα, την κοινότητα, την παράδοση. Κάθε σπίτι πρέπει να γίνει ένα οχυρό εθνικού παραδείγματος, κάθε γονέας ένας άγρυπνος φρουρός, κάθε πατριώτης ένας αμύντορας, κάθε οικογένεια μία σφιχτή προτεταμένη γροθιά. Κάθε παιδί ένας αυριανός φορέας ελληνικών αξιών. Και τότε ο άνεμος που θα σαρώσει τα «επίφοβα» μορμολύκεια τους θα ηχήσει σε κάθε στενό. Και τα σπασμένα τους δόντια και η απέλπιδα μανία τους να βλάψουν την (κάθε) οικογένεια, την κάθε αξία μας θα είναι η τέρψη, η διασκέδαση, η χαρά και η αναψυχή μας.

Πέτρος Μυλωνάς
http://www.elkosmos.gr/i-narkothetisi-tou-mellontos/

No comments :

Post a Comment