14/05/2016

Έρευνα για κατασκοπεία στα Χανιά

Η ΕΛ.ΑΣ, η ΕΥΠ και άλλες Αρχές βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού μετά τον εντοπισμό δύο ατόμων που φαίνεται πως είχαν βάλει στο στόχαστρο τη βάση στη Σούδα. Σύμφωνα με ανώτατες πηγές, με τις οποίες συνομίλησε η εφημερίδα "ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ", πρόκειται για αλλοδαπούς (ένας εκ των δύο με γερμανικό διαβατήριο), οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα σε απαγορευμένη ζώνη γύρω από τη νατοϊκή ευκολία και τις υπόλοιπες στρατιωτικού χαρακτήρα εγκαταστάσεις, τις οποίες επιχειρούσαν να αποτυπώσουν καρέ-καρέ με φωτογραφικό φακό. Πρόκειται για αλλοδαπούς (ένας εκ των δύο με γερμανικό διαβατήριο), οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα σε απαγορευμένη ζώνη γύρω από τη νατοϊκή ευκολία και τις υπόλοιπες στρατιωτικού χαρακτήρα εγκαταστάσεις, τις οποίες επιχειρούσαν να αποτυπώσουν καρέ-καρέ με φωτογραφικό φακό. Επίσημη ενημέρωση για την εικόνα που έχουν σχηματίσει οι Αρχές και για τη σοβαρότητα της υπόθεσης, όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχει.

http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1320239

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ.  ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΙΣΩΣ Η ΚΑΤΑΦΥΓΗ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ; ΙΣΩΣ. ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ-ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ. 

1 comment :

  1. Anonymous15/5/16 10:44

    Μπούρδες, το δρόμο για το σειταν λιμάνι να πάρεις φωτογραφίζεις τα πάντα και χωρίς να σε ενοχλεί και κανείς, δεν έχουν να κρύψουν τίποτα οι αμερικάνου εκεί, τα στρατοτάνκερ και τα C17 είναι φάτσα φόρα και οι είσοδοι των αποθηκών στο βουνό φωτιζόμενες κανονικά.!

    12G

    ReplyDelete