11/05/2016

ΕΣΤΙΑ: Η συμφωνία αποτελεί μια ανάλογη ελληνική "Συνθήκη Βερσαλλιών"


Σχόλιο "ΙΣΧΥΣ": Ναι, αλλά εξασφαλίζει τον απαιτούμενο χρόνο στην εθνοαποδομητική και αριστερίστικη διακυβέρνηση να υλοποιήσει όλη την κρυφή κομμουνιστική ατζέντα της, σε πλήθος άλλων πολιτειακών, κοινωνικών, εκπαιδευτικών κ.λ.π αλλάγων που θα μετατρέψουν την χώρα σε ..."σοσιαλιστικό παράδεισο".

4 comments :

  1. Εμεις δεν τον βγαλαμε. Οπως και τους προηγουμενους. Τι κλαιμε τωρα. Ας ειχαμε στο μυαλο μας Ελλας πρωτα και οχι την τσεπη μας.

    ReplyDelete
  2. ΕΜΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ. ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΙΣΧΥΣ" ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ. ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΜΙΚΡΗΣ, ΕΞ'ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΕΥΦΥΙΑΣ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ, ΟΜΟΥ ΜΕ "ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ" ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΛΕΓΧΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ "ΣΚΑΤΩΣΕΙ" (ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ)

    ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑ. ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ή ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΜΕ (ΚΑΙ "ΠΕΙΘΟΥΜΕ") ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous11/5/16 18:55

    ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ι ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΩΣ ΝΑ TOΥΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΧΥΛΟ;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  4. Ακριβως.και εμεις θα υποστουμε την'' εσκεμενη''ανοησια τους. Κοντα στα ξερα θα αρπαξουμε και μεις. Εγραψα πρωτα Ελλας αλλα απο το 1981 και μετα νυν υπερ παρτις αγων.

    ReplyDelete