09/05/2016

Έκαψαν πάλι την Ελληνική Σημαία στο Σύνταγμα - Από τους 14 συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια μόνο 3 είναι Έλληνες - Την Ακρόπολη επέλεξαν για να κάνουν αντιρατσιστική φιέστα

Όπως συνηθίζεται πλέον, μία ομάδα των “γνωστών-αγνώστων” που συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση επί της Λεωφόρου Αμαλίας, πέταξε βόμβες μολότωφ, φωτοβολίδες, καθίσματα και πέτρες κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. Λίγο νωρίτερα άλλοι γνωστοι ξυλοκόπησαν έναν αγροτοσυνδικαλιστή και κυνήγησαν έναν άνδρα που είχε κάποιος φώναξε ότι είχε τατουάζ με σβάστικες! Ο πολίτης σώθηκε την τελευταάι στιγμή από τις δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου–λάμψης. Από όλα αυτά που συμβαίνουν και μας κάνουν οι αριστεροί” σύντροφοι”, τα γνωστά καλόπαιδα ξέσπασαν για πολλοστή φορά και στην ελληνική σημαία! Τους ενοχλεί οτιδήποτε ελληνικό και το δείχνουν με κάθε τρόπο. Όχι ότι μας έκανε καμία ιδιαίτερη εντύπωση αλλά αξίζει να το γράψουμε σαν “επαναστατικό ανέκδοτο”. Από τις 15 προσαγωγές που έκανε η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος και στα Εξάρχεια, οι 14 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Το πιο ωραίο… Από τους συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν τον εισαγγελέα, 4είναι Έλληνες, 4 πολίτες Ιράν, 3 Γαλλίας, 2 Ελβετίας, και ένας από Αυστρία.

Proti fora aristera με μπάχαλα πολυεθνικά. Γιατί δεν φεύγετε από την Ελλάδα που τόσο μισείτε και πηγαίνετε να ζήσετε στη γείτονα και “φίλη’ Τουρκία, να κάνετε εκεί την “επανάσταση ‘και τις μαγκιές σας… είναι πολύ” ανοιχτόμυαλοι εκεί και θα έχετε ελευθερία και δημοκρατία να εκφράζετε τις απόψεις σας.

Πόσο πιο εμφανές να το κάνουν οι συριζαίοι: θέλουν να μας εξοντώσουν και να βάλουν στη θέση μας λαθρομετανάστες. Διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο τύπου: “εκατό “πρόσφυγες” από τους χώρους φιλοξενίας του Ελαιώνα και του Σχιστού, θα υποδεχθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου, ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, στον βράχο της Ακρόπολης. Σκοπός της επίσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, είναι «η διεθνής ευαισθητοποίηση σχετικά με το φλέγον ζήτημα του προσφυγικού. Μετά την επίσκεψή τους, οι πρόσφυγες θα ξεναγηθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και του πολιτιστικού οργανισμού Flux Laboratory.

http://www.elkosmos.gr/

1 comment :

  1. Anonymous10/5/16 19:46

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ (ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΡΟΔΟΥ) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΥ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete