12/04/2016

Δε νομίζω ότι υπάρχει νορμάλ Έλληνας που να είχε φανταστεί ότι μπορεί να υπάρχουν Έλληνες ενταγμένοι σε ένα κόμμα εξουσίας, που μισούν τόσο πολύ την Ελλάδα και τους υπόλοιπους Έλληνες.

Έλληνες οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους για να κάνουν κακό στην πατρίδα τους, την χώρα τους. Έλληνες που έχουν τόσο μίσος και μνησικακία για κάθε τι ελληνικό που οι Τούρκοι και οι Σκοπιανοί φαίνονται ως… οι μεγαλύτεροι φιλέλληνες μπροστά τους. Υπενθυμίζω, για τις συνιστώσες μιλώ. Όλοι ξέρουμε σε ποιες αναφέρομαι. Το να είσαι πολιτικοποιημένος και να πιστεύεις σε μία ιδεολογία είναι ένα πράγμα, το να πιστεύεις όμως ότι υπηρετείς το καλό της ανθρωπότητας καταστρέφοντας την Ελλάδα και οτιδήποτε Ελληνικό, είναι τελείως άλλο πράγμα. Αυτοί οι άνθρωποι, είναι πιο φανατισμένοι και με μεγαλύτερο μίσος από αυτό που έχουν οι σχιζοφρενείς του ISIS απέναντι σε όλο τον κόσμο. Συντάσσονται με μεγάλη χαρά με όλους τους μη Έλληνες εναντίον των Ελλήνων και της Ελλάδας. Και η κορωνίδα όλων αυτών των λυσσασμένων από το μίσος και την καταστροφή ανθρώπων: Η ελληνική κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που παρακολουθούν ατάραχα την καταστροφή της χώρας, τον διασυρμό της, τη γελοιοποίησή της, κρυβόμενοι πίσω από παχιά λόγια όπως, δημοκρατία, ανθρωπισμός, προοδευτικές δυνάμεις και τόσες άλλες –υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες– ανούσιες μπούρδες. Η ανθρωπότητα παρακολουθεί άναυδη και μπερδεμένη, μία χώρα που έχει όλα τα προσόντα να είναι ένας επίγειος παράδεισος –ναι, αυτή είναι η εικόνα στο εξωτερικό– να τρέχει στο γκρεμό με σπασμένα φρένα και οι επιβαίνοντες να αναλώνονται με ηλιθιότητες.

Όταν αυτή η κυβέρνηση συρθεί στο τέλος σε παραίτηση, η βλάβη που θα έχει δημιουργήσει στη χώρα θα είναι ανήκεστος. Και να σκεφτείτε, σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για την οικονομική μας κατάντια, η κύρια ευθύνη αυτή ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Το οικονομικό όμως δεν είναι το σημαντικότερο πρόβλημα, αυτό είναι κάτι που διορθώνεται και φτιάχνεται με λίγη κοινή λογική… Αυτό που είναι το σημαντικότερο και το δυσκολότερο να αποκατασταθεί, είναι η καλή φήμη και η αξιοπιστία της χώρας και των ανθρώπων της. Χρειάζεται πολλές δεκαετίες, αν όχι γενιές για να τη χτίσεις και μόνο λίγες μέρες για να την καταστρέψεις.

http://www.defence-point.gr/news/?p=150133

No comments :

Post a Comment