28/04/2016

Διασπορά των εισβολεών και στην ΠΕΛ/ΝΗΣΟ. Το εξήγειλε ο Βίτσας που μας εξηγεί και τι σημαίνει πατριώτης.

Τη δημιουργία νέων κέντρων φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών στην περιφέρεια Πελοποννήσου εξήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, μετά το τέλος σύσκεψης στην Τρίπολη με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, και στελέχη της περιφέρειας. «Τους χώρους θα τους καθορίσουμε σε συνεργασία με την περιφέρεια πρόσθεσε, ενώ το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει τη δημιουργία αυτών των κέντρων φιλοξενίας -με βάση τις υποδείξεις και τα σχέδια της ίδιας της περιφέρειας- ως προς την σίτιση, τις συνθήκες υγιεινής και την υγειονομική φροντίδα σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας». Ο Δημήτρης Βίτσας επανέλαβε ότι «πρέπει να υπάρχει ένας γενικός καταμερισμός, με βάση τη φέρουσα ικανότητα κάθε περιοχής αλλά και την ιστορία της και την οικονομική της δυνατότητα, ώστε να μην δημιουργηθεί υπέρμετρο βάρος σε μια περιοχή, όπως στην Ειδομένη. Θα φιλοξενήσουμε παντού πρόσφυγες», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Βρισκόμαστε σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες του ασύλου και από την επόμενη εβδομάδα να βλέπουμε να προχωράνε γρήγορα τις αιτήσεις. Το βασικό είναι να λειτουργήσει πλήρως η συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας» επανέλαβε. Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας εξήρε την ετοιμότητα της περιφέρειας Πελοποννήσου να συνδράμει στην αντιμετώπιση «του πατριωτικού και εθνικού ζητήματος» κατά τέτοιο τρόπο «ώστε μέσα από συναίνεση να ωφεληθούν και οι πρόσφυγες και η περιφέρεια... γιατί και η Ελλάδα πρέπει να αποδείξει, ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες, ζητήματα αρχής και αξιών και μπορεί να τα βγάλει πέρα και να φανεί δυνατή, γιατί είμαστε και πλούσια και δυνατή χώρα σε όλα τα επίπεδα και κάποια στιγμή αυτό πρέπει να το κάνουμε φανερό σε όλο τον κόσμο».

http://www.iefimerida.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": "...να συνδράμει στην αντιμετώπιση «του πατριωτικού και εθνικού ζητήματος»". ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΧΙ ΝΑ ΦΡΟΥΡΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ-ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ. ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

3 comments :

  1. Anonymous29/4/16 01:29

    Άριστα τα λες ΙΣΧΥΣ...και με το σχετικό χιούμορ-ειρωνεία.
    Άριστα επίσης γνωρίζεις ότι αυτά τα πιστεύω τους οι μπολσεβίκοι τα έχουν μεταγγίσει σε αυτά τα χαμερπή,ένστολα,κοιλαράδικα δίποδα,που καταχρηστικώς χαρακτηρίζονται ''Έλληνες αξιωματικοί''...αυτά τα δίποδα που όχι μόνο δέχθηκαν την κατάργηση της ''προϋπόθεσης του γένους για την εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές'' αλλά όπως,αναφέρεις τώρα, δέχθηκαν και την υπηρεσία στον εισβολέα-έποικο ως ''εθνικό καθήκον'' !
    Ζητούμε ταπεινά συγνώμη από τους Αθάνατους Έλληνες Στρατιώτες-Αξιωματικούς που έπεσαν στους Εθνικούς Αγώνες, διότι υπάρχουν αυτά τα χαμερπή ένστολα ερπετά!
    Η ιστορία με αυτούς είναι παλιά...δεν ευθύνονται μόνον οι μπολσεβίκοι ούτε παλαιότερα η δημοκρατία...
    κάποτε ρώτησε κάποιος τον αείμνηστο Στρατηγό Δημήτριο Ιωαννίδη στη φυλακή:''μα καλά δεν πίστευες ότι κάποια στιγμή οι Στρατηγοί θα σε προδώσουν;'' και αυτός απάντησε:''ήμουν σίγουρος γι'αυτό...δεν μπορούσα όμως ποτέ να πιστέψω ότι αυτοί θα πρόδιδαν την Πατρίδα''...όπερ και εγένετο τον μαύρο Ιούλιο του '74 !!!

    ReplyDelete
  2. Anonymous29/4/16 11:23

    Διασκορπίζουν τους εποικιστές σε όλη την χώρα, ώστε όταν φθάσουν σε μεγάλο αριθμό να μας εξοντώσουν μιά και καλή!
    Θα ήθελα να γράψετε πόσοι είναι οι λαθραίοι, γιατί την μπαρούφα με το 50 - 54 χιλιάδες δεν την δέχονται πολλοί που έχουν μάτια κι αυτιά. Π.Χ. σε έκθεση της αστυνομίας για το 2015 λένε ότι ήλθαν από τα θαλάσσια σύνορα 797.000 περίπου. Το λιμενικό λέει ότι το 1ο δίμηνο του 2016 ήρθαν 130.000!
    Πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν ανησυχήσει ακόμα, ίσως αν δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στους αριθμούς τους πραγματικούς και όχι σε αυτά που λένε τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, θα ξυπνήσουν....

    ReplyDelete
  3. ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

    1) Πάνω από 130.200 παράτυποι μετανάστες συνελήφθησαν το πρώτο δίμηνο του 2016. (Έπιαναν κατά μέσο όρο 2.171 την ημέρα). 911.431 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 !
    https://isxys.blogspot.com/2016/04/130200-2016-2171.html

    2) 4.400.000 αλλοδαποί (πρόσφυγες, μετανάστες, νόμιμοι ή παράνομοι ) βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα.
    https://isxys.blogspot.com/2016/03/4400000.html

    3) ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΑΛΛΑ...(ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ)
    https://isxys.blogspot.com/2011/03/blog-post_5788.html

    3) ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 2011 ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ
    https://isxys.blogspot.com/2011/07/50-50.html

    ReplyDelete