29/04/2016

Τουρκική ακταιωρός ακινητοποίησε ελληνικό σκάφος ανοιχτά της Σύμης και του αντικατέστησε την φθαρμένη τουρκική που ΗΔΗ ΕΦΕΡΕ !!!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Τούρκων, το σκάφος κινούνταν σε τουρκικά χωρικά ύδατα.

Ο ίδιος ο τούρκος κυβερνήτης του σκάφους, την ώρα που αλλάζει την τουρκική σημαία στο ελληνικό σκάφος. «Να σέβεστε τα σύμβολά μας» - είπε στους επιβαίνοντες.

Το σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 6 συνολικά άτομα, μεταξύ των οποίων και παιδιά, είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας από τη Σύμη και είχε προορισμό το λιμάνι της Ρόδου. Το περιπολικό σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής, ζήτησε από τον έλληνα κυβερνήτη να σταματήσει για τυπικό έλεγχο. Οι τούρκοι ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί και καθησυχαστικοί, προφανώς επειδή στο σκάφος επέβαιναν και παιδιά, αλλά ήταν ιδιαίτερα αυστηροί στις συστάσεις τους, όταν είδαν ότι η τουρκική σημαία που υπήρχε στο διερχόμενο σκάφος ήταν φθαρμένη. «Να έχετε περισσότερο σεβασμό στα σύμβολά μας, δεν επιτρέπεται αυτή η σημαία να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση» ήταν η σύσταση του Τούρκου Αξιωματικού, προς τον κυβερνήτη του Ελληνικού σκάφους. Μάλιστα, ο ίδιος ο τούρκος κυβερνήτης του περιπολικού σκάφους, ζήτησε από τα στελέχη του πληρώματός του και του έφεραν μια καινούργια σημαία, την οποία ο ίδιος έβαλε στον ιστό του σκάφους όπως φαίνεται και στην σχετική φωτογραφία. Η όλη διαδικασία ελέγχου, διήρκεσε περίπου 20 λεπτά και δεν υπήρξαν άλλου είδους προβλήματα.

http://www.rodiaki.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ  ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ.   ("Σε ξένα χωρικά ύδατα υποχρεούνται τα πλοία να φέρουν, παράλληλα, στον κύριο ιστό την εθνική σημαία της Χώρας, τα ύδατα της οποίας και διαπλέουν"). Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΑΡΙΟ.  ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΚΑΤΩΘΕΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΥΠΙΚΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΛΟΙΑΡΙΟ ΕΠΛΕΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΛΕΕ).

No comments :

Post a Comment