25/04/2016

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35%

Μάλλον… άργησε η κυβέρνηση της Αυστρίας να κλείσει τα σύνορα της χώρας για τα «προσφυγάκια», υπό τον φόβο και τρόμο της τεράστιας ανόδου του εθνικιστικού κόμματος της Ελευθερίας! Έτσι, σύμφωνα με τα πρώτα exit polls των σημερινών προεδρικών εκλογών στην Αυστρία (Α΄ Γύρος), ο εθνικιστής υποψήφιος είναι ο μεγάλος νικητής, καθώς φαίνεται πως συγκεντρώνει πάνω από 35%, το μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό στην ιστορία του κόμματος ! Σύμφωνα, λοιπόν, με exit poll του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων SORA για την αυστριακή τηλεόραση (ORF), ο 45χρονος Χόφερ συγκεντρώνει το 35,5% των ψήφων (το ινστιτούτο ARGE ανεβάζει το ποσοστό 37,3%). Στη δεύτερη θέση έρχεται ο υποψήφιος των Πρασίνων Αλεξάντερ φαν ντερ Μπέλεν με ποσοστό γύρω στο 21%, αλλά πολύ κοντά του είναι μια ανεξάρτητη υποψήφια, με ποσοστά 18-19%. Τα δύο παραδοσιακά κόμματα της χώρας, το ψοφοδεξιό Λαϊκό και το Σοσιαλδημοκρατικό καταποντίστηκαν, με τους υποψηφίους τους να συγκεντρώνουν γύρω στο 12%!

Είναι φανερό πλέον, ότι η Ευρώπη ξύπνησε για τα καλά! Και στα δικά μας!

https://ethnikismos.net/

4 comments :

  1. Anonymous25/4/16 14:50

    Εμείς θα δώσουμε τα φώτα μας στην ευρώπη και στις επόμενες εκλογές. Σιγά μην γίνουμε φασίστες! Παίζω στοιχηματάκι ότι το πασοκ θα έχει ψηλότερα ποσοστά από την ΧΑ στις επερχόμενες εκλογές!

    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous26/4/16 00:00

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...
    κάπου στο Ηράκλειο...το 1972...

    ReplyDelete
  3. Anonymous27/4/16 00:25

    ...συγκεκριμένα στη ΣΕΑΠ...

    ReplyDelete
  4. Όχι μόνο στη ΣΕΑΠ κι όχι μόνον το '72, όλο το Ηράκλειο,από την αρχή, και όλη η υπόλοιπη Κρήτη στην συνέχεια, ήταν ψυχή και σώμα δοσμένοι υπέρ της Δικτατορίας. Οι καιροί άλλαξαν και μετά μας προέκυψε "το δημοκρατικό νησί" και άρχισαν να ξεμυτίζουν "αγωνιστές της δημοκρατίας" που ο μόνος ...αγώνας που έκαναν ήταν ποιός θα διαγκωνίσει περισσότερο και πιο γρήγορα τους άλλους, ώστε πρώτος αυτός να σφίξει το χέρι του ηγέτου Παπαδοπούλου. Αλλά και ο κυβερνήτης έδωσε πολλά στη Νήσο. Τα κύρια μεγάλα έργα (οδικοί άξονες, φράγματα κ.λ.π) τότε υλοποιήθησαν και ηλεκτροδοτήθηκε σχεδόν όλη η ορεινή Κρήτη από 10 κατοίκους και παραπάνω. Ξοδεύτηκαν πάμπολλα και στον τουρισμό, όπου οι ..."διώξεις", έκαναν πλούσιους αυτούς που αργότερα τους συναντήσαμε ως στελέχη του Κύρκου και του Μπανιά, όπου από κρατικές καλά αμοιβόμενες θέσεις αξιολογούσαν και μοίραζαν τα κονδύλια της τουριστικής αναπτύξεως.

    ReplyDelete