10/03/2016

Φαίνεται ότι η ΟΝΝΕΔ «ζήλεψε» τις πρωτοβουλίες των «αλληλέγγυων» και έτσι προσπαθεί κι αυτή να συνδράμει υπέρ των λαθρομεταναστών και των προσφύγων.

Κάτω από τον τίτλο: «Η ΟΝΝΕΔ κοντά στους πρόσφυγες» διαβάζουμε τα εξής: «Με σύνθημα “Ο άνθρωπος πάνω απ΄όλα”, η ΟΝΝΕΔ ταξιδεύει την Πέμπτη 17 Μαρτίου στην Ειδομένη, σε μια προσπάθεια να στηρίξει το έργο του Ερυθρού Σταυρού και να δείξει την αλληλεγγύη της στους πρόσφυγες, προσφέροντάς τους είδη προσωπικής υγιεινής και πρώτη ανάγκης. Μάλιστα, καλεί τους πολίτες να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν. Τα προϊόντα θα συλλέγονται στα γραφεία των νομαρχιακών επιτροπών και στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ, που βρίσκονται στη Μεσογείων 15». Παρέα, λοιπόν, με τους «αντιρατσιστές» , τους «αντιφασίστες», τους πάσης φύσεως αριστεριστές και τις ΜΚΟ, η ΟΝΝΕΔ θα διεκδικήσει κι αυτή με ζήλο τα ψίχουλα που της αναλογούν για την συμμετοχή της στην ανακούφιση των προσφύγων. «Αναρωτιόμαστε» αν ποτέ η ΟΝΝΕΔ διέπραξε κάτι ανάλογο όλα αυτά τα χρόνια για τους χιλιάδες ανέργους και άστεγους Έλληνες και για τα παιδιά τους που στερούνταν κι αυτά τα πάντα. Φυσικά, η λέξη «Αναρωτιόμαστε» είναι σε εισαγωγικά γιατί γνωρίζουμε την απάντηση: Ποτέ δεν διέπραξε κάτι ανάλογο η ΟΝΝΕΔ, γιατί απλούστατα ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τα βάσανα των συμπατριωτών μας. Αφήστε δε που αν βοηθάς και ανακουφίζεις τους Έλληνες αυτό θεωρείται πλέον ως «ρατσισμός» από τους κήρυκες της εθνομηδενιστικής «πολιτικής ορθότητας». Άλλη μια απόδειξη ότι ο φιλελευθερισμός της ΝΔ είναι εξίσου διεθνιστικός με τον κομμουνισμό των κάθε είδους αριστερών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δηλώσεις για την «ημέρα της γυναίκας» έκανε και ο φον Κούλης της νουδούλας, αφιερώνοντάς την στις… προσφυγοπούλες με τις μαντίλες: «Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, φέτος, είναι αφιερωμένη στις γυναίκες πρόσφυγες. Τις γυναίκες που κρατούν ενωμένη την οικογένειά τους, την ώρα που η κοινωνία τους διαλύεται. Τις γυναίκες που η δύναμή τους έχει συγκινήσει ολόκληρο τον πλανήτη. Όταν πάνω από το 55% των αφιχθέντων στη χώρα μας είναι γυναίκες και παιδιά, είναι υποχρέωσή μας να ακούσουμε τις φωνές τους που με αξιοπρέπεια καλούν για βοήθεια και προστασία – σε μια Ευρώπη που έχει κλείσει τα σύνορά της. Η υγεία και τα δικαιώματα των θυμάτων πολέμου και διώξεων, ειδικά των γυναικών, αλλά και των κοριτσιών που βρίσκονται στην εφηβεία, θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα της ανθρωπιστικής ανταπόκρισης». Ωστόσο, είναι και λαθρολάγνος, είναι και ψευτάκος ο φον Κούλης –για χάρη της αφέντρας του, της φράου Μέρκελ, μπροστά στην οποία στέκεται… σούζα! Καθότι, πουλάει παραμύθι ότι «πάνω από το 55% των αφιχθέντων στη χώρα μας είναι γυναίκες και παιδιά», ενώ σίγουρα έχει γνώση των επίσημων στοιχείων που λένε πως το 80% των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων είναι άνδρες!

Αντίοχος

No comments :

Post a Comment