01/03/2016

ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ: ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ – ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ!

Ο τίτλος θα τραβήξει αρκετές διεστραμμένες Φεμινίστριες που θα έρθουν για να βγάλουν τη χολή που κρατάνε μέσα τους για τους «άνδρες» (εννοούν ΠΑΝΤΑ, ΜΟΝΑΧΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους «λευκούς άνδρες» και όχι το ανδρικό φύλο) αλλά θα μαζέψουν τις διχαλωτές γλώσσες τους γιατί αυτή τη γελοία και προσβλητική δήλωση την έκανε μια προστατευόμενη και ευπαθής ομάδα που είναι ΠΑΝΤΑ στο απυρόβλητο των κατάπτυστων οργανώσεων τους!

Αυτός ο συρφετός των «φεμινιστριών» δεν είναι τίποτα άλλο από εκτρεφόμενες ομάδες μισθοφόρων που υποτίθεται ότι αγωνίζονται για τα δικαιώματα των γυναικών που όμως δεν έχουν βγάλει ΑΧΝΑ για τις συνεχείς παρενοχλήσεις, τις κακοποιήσεις και τους βιασμούς των Ευρωπαίων γυναικών από τους εποίκους της Νέας Τάξης, τα Μουσουλμανάκια…. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ! ΛΕΞΗ! ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΚΙΧ! Γιατί άραγε;;; Μα γιατί από την εκπαίδευση τους στα διάφορα «κινήματα» τους (λοβοτομητήρια) μάθανε ότι για όλα φταίνε οι Λευκοί Χριστιανοί, ο σκοπός τους και ο στόχος τους είναι η ανατροπή της «πατριαρχίας» στις Λευκές-Χριστιανικές Χώρες, δρουν και πληρώνονται από κρατικά κονδύλια ΜΟΝΟ στις Λευκές-Χριστιανικές χώρες και η δράση τους επικεντρώνεται στην συνεχή κατηγορία των νεκρών Λευκών ανδρών δηλ. των προγόνων τους… Είναι τόσο φανατισμένες που δεν καταλαβαίνουν ότι το μίσος τους, τις ωθεί να παραλογίζονται κατηγορώντας αποκλειστικά και μόνο όλους τους προγόνους τους για πραγματικά και κυρίως φανταστικά εγκλήματα στα οποία όμως έχουν υποπέσει ΌΛΟΙ οι λαοί της γης! Έλληνες, Ιρλανδοί και Φιλανδοί είναι το ίδιο ένοχοι με τους Βρετανούς και Αμερικανούς του 19ου αιώνα για την δουλεία των Αφρικανών όμως δεν λένε ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τα εκατομμύρια Ευρωπαίες που κουβαλήθηκαν στη Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική από τους Άραβες, Οθωμανούς και τους Μπαρμπαρέζους πειρατές. Αλλά εδώ δεν έβγαλαν ούτε μια ανακοίνωση για την Μυρτώ ή για το Πρωτοχρονιάτικο «πάρτι» με 1000 επιθέσεις που στήσανε οι «πρόσφυγες» σε διάφορες πόλεις τις Ευρώπης και θα μιλήσουν για τις προ-προ-γιαγιάδες τους; Έτσι κι’ αλλιώς ήταν λευκές και τους… άξιζε! Έτσι δεν είναι θλιβερά και ψυχοπαθολογικές σαύρες;

Βάλτε από τώρα μπούργα ή νικάμπ και υποταχθείτε στα Μουσουλμανικά αρσενικά που τόσο λαχταράτε να σας υποτάξουν! Γιατί αν δεν νοιώθατε έτσι δεν θα σιωπούσατε στην επέλαση των Μουσουλμάνων, αυτών που συμπεριφέρονται στις γυναίκες λίγο καλύτερα από ζώα…

Δείτε τα σχετικά βίντεο







Στα μέσα Φεβρουαρίου Αφγανός «έφηβος» (έτσι δηλώνει) «πρόσφυγας», βίασε εργαζόμενη στο βελγικό κέντρο ασύλου δύο εβδομάδες αφού είχε παρακολουθήσει «μαθήματα» σεξουαλικής αγωγής και για το πώς να αντιμετωπίζουν της γυναίκες στη Δύση! Ο (υποτιθέμενος έφηβος) δράστης, ο οποίος είχε φάει ήδη χυλόπιτα από το θύμα, ακολούθησε την εργαζόμενη του κέτερινγκ που τους τάιζε κάτω στην αποθήκη, στο υπόγειο του κέντρο ασύλου της πόλης Menen και την… «εμπλούτισε πολιτιστικά». Δεν είναι υπέροχος ο πολυπολιτισμός και η συνύπαρξη;Η δική μου πρόταση είναι να παρακολουθήσει εκ νέου τα μαθήματα του (μιας και κόπηκε) και να του νοικιάσουν ένα σπίτι σε κάποιο πλούσιο προάστιο όπου ζούνε όλοι αυτοί οι «ευαίσθητοι» άνθρωποι που κάνουν εκκλήσεις για «ανθρωπισμό» και κλαίνε από τα ΜΜΕ και ας δούμε το πώς θα αντιμετωπίσει τις γυναίκες και τις κόρες της δικής τους τάξης που ζούνε απομονωμένοι στα προάστια τους και όχι τα φτωχοκόριτσα που δουλεύουν για να ζήσουν!!Και μια πρόκληση για σκέψη στα ευαίσθητα Αριστερόσκυλα:Οι καπιταλιστές δαπανούν δισεκατομμύρια από τα χρήματα των φορολογούμενων για… αντιρατσιστική και πολυπολιτισμική εκπαίδευση των Ευρωπαίων ρατσιστών! Γιατί άραγε δεν δίνουν αυτά τα δισεκατομμύρια στις ρημαγμένες χώρες από τις οποίες μας τους κουβαλάνε έτσι ώστε να ζήσουν εκεί ευτυχισμένοι και να γλιτώσουμε και εμείς από τέτοιους «εμπλουτισμούς»; Ρητορικό ερώτημα βέβαια γιατί οι πρόσφυγες/μετανάστες ή απλά ΑσιατοΑφρικανοί έποικοι μεταφέρονται εδώ για πολλαπλούς πολιτικούς λόγους και ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς δεν είναι «ανθρωπιστικός»… Πρέπει να είσαι μεγάλο ζώων ή να είσαι στο μισθολόγιο της ΝΤΠ για να πιστέψεις ότι οι Καπιταλιστές βρήκανε επιτέλους λίγο ανθρωπισμό και σπαταλάν τα χρήματα που κλέβουν αποκτηνώνοντας μας!

Γιάννης Αγγέλου
http://ethnikismos.net/

No comments :

Post a Comment