12/03/2016

Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Λ.Ε.Π.ΕΝ στον Πύργο Ηλείας το Σάββατο 12 Μαρτίου

Βαδίζοντας προς το πρώτο κεντρικό ιδρυτικό συνέδριο στην Αθηνά ο πολίτικος μας φορέας διοργανώνει το πρώτο προσυνεδριακό N. Ελλάδος στον Πύργο Ηλείας το Σάββατο 12 Μαρτίου (αίθουσα ΠΕΔ ώρα 18:30). Σε αυτό θα παρουσιαστούν συνοπτικά οι προγραμματικές θέσεις μας οι οποίες δίνουν λύση σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας καθώς και των γενικότερων προβλημάτων της πατρίδας και του έθνους.

Βασικές θέσεις για μια Εθνική Διακυβέρνηση όπως αρμόζει σε κυρίαρχα Έθνη. (Οι θέσεις-πρόγραμμα πιο αναλυτικά, θα ανακοινωθούν αφού ψηφιστούν από το κεντρικό συνέδριο και από τα αρμόδια όργανα.)
1. Εξωτερική πολιτική. (αλύτρωτες Πατρίδες-απόδημος Ελληνισμός-πρόσφυγες-λαθρομετανάστες)
2. Εσωτερική πολιτική. (αυτοδιοίκηση-Εργασία-ανεργία–ιθαγένεια-νόμιμοι μετανάστες)
3. Εθνική άμυνα-σώματα ασφαλείας-δημόσια ασφάλεια
4. Υγεία
5. Παιδεία
6. Οικονομία
7. Δικαιοσύνη
8. Αθλητισμός
9. Αγροτική παραγωγή (πρωτογενής τομέας)
10. Βιομηχανία-ναυτιλία
11. Τουρισμός-Επιχειρηματικότητα-Ανάπτυξη
12. Πολιτισμός-Οικολογία-περιβάλλον
13. Θρησκεία
14. Βουλή (λειτουργεία-δικαιώματα-υποχρεώσεις)

Λύσεις κάτω από ένα πρίσμα εθνικής και πατριωτικής διακυβέρνησης, χωρίς κηδεμονίες και χωρίς προστάτες. Θα απευθυνθούν χαιρετισμοί από θεσμικούς φορείς του ευρύτερου πατριωτικού χώρου και όχι μονό. Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε με διαφάνεια τις θέσεις μας και απώτερος στόχος είναι οι θέσεις αυτές να ενωθούν στο τέλος με άλλες παρόμοιες από τον ευρύτερο χώρο, με τελικό σκοπό την ένωση, την νίκη και την απαλλαγή από όλους αυτούς που τώρα φτωχοποιούν και εξισλαμίζουν τον Έλληνα, εκτελώντας τα σχεδία των ξένων αφεντικών τους.

Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση

No comments :

Post a Comment