23/02/2016

Επίταξη ιδιωτικής περιουσίας για την δημιουργία των κέντρων λαθρομεταναστών...

- Επόμενο βήμα: Επίταξη ιδιωτικής περιουσίας για την μόνιμη στέγαση των εισβολέων στις πόλεις και στα χωριά της περιφέρειας. Εξάλλου, ο έχων δυο χιτώνες κ.λ.π. Τί να το κάνεις το εξοχικό; Σάμπως έχεις λεφτά να το συντηρείς; Το ξενοίκιαστο σπιτάκι στην πόλη κι αυτό άδειο είναι. Χρωστάς και τον ΕΝΦΙΑ. Ας τα χρησιμοποιήσουμε για την... "ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου".
- Επόμενο βήμα: Επίταξη ιδιωτικής περιουσίας για την οικονομική ενίσχυση των λαθρομεταναστών. Εξάλλου όσοι τα έχουν δεν τα χρησιμοποιούν, στα στρώματα τα έχουν. Τα χρήματα αυτά θα βοηθήσουν στις αυξημένες δαπάνες και παροχές του κράτους προς τους εισβολείς και θα... "φέρουν το χαμόγελο πίσω στα βασανισμένα προσωπάκια των μικρών παιδιών".
- Επόμενο βήμα: Ανά κλάσεις θα καλούνται οι Έλληνες να παρέχουν "εθελοντικά" και αμισθί "κοινωνική" εργασία για την διευκόλυνση της ενσωμάτωσης στον κοινωνικό ιστό των εισβολέων. Εξάλλου οι περισσότεροι ικανοί Έλληνες είναι άνεργοι. Έτσι θα τους δώσουν την χαρά της εργασίας και οι ίδιοι θα μπορούν να είναι... "εθνικά υπερήφανοι για την προσφορά τους".
- Επόμενο βήμα: ΚΕΝΟ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ, ή ΔΥΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΟ.

ΗΔΗ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΤΩΝ Ε.Δ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ.

Όσο για το ποιά θα είναι η κατάληξη στο Αιγαίο, αν δεν υπάρξει σοβαρή αντίδραση, το ξαναγράφουμε για να το εμπεδώσουμε όλοι μαζί. Η Ελλάς θα γίνει η πρώτη χώρα του πλανήτη που θα επιτρέψει χερσαίες εκτάσεις της (νήσοι και μάλιστα κατοικημένες), να εγκλωβιστούν σε θαλάσσια και εναέρια όρια κυριαρχίας άλλου κράτους, της Τουρκίας.

8 comments :

  1. Anonymous23/2/16 19:52

    "ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΟ."

    Υπάρχουν έλληνες,το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;Αν εξαιρέσει κανείς ορισμένα άτομα, και κάποιους γραφικούς συγγραφείς, καλλιτέχνες και επιστήμονες, δεν υπάρχει ούτε μια τίμια φωνή σε αυτή την χώρα. Το σκουπίδι κυριαρχεί από άκρη σ’ άκρη. Βιζιτούδες πουτανοξέκωλες, ανεγκέφαλοι φανεροσταλινικοί κρυπτοομοφυλόφιλοι, μουνολιγούρηδες μαλακοκαύληδες άχρηστοι, χοντροσκατάδες φασίστες, γουρονόφρονες μεταλλαγμένοι κοιλαράδες και άλλοι ενωμένοι οπαδοί του μασονικού χρήματος αποτελούν την χάβρα της διανόησης. Και δεν υπάρχει ούτε ένας νορμάλ πολίτης να βγεί και να τους πάρει με τις πέτρες. Αυτούς και τους κλόουν πολιτικάντηδες και τους μοναστηρονταβατζήδες και τους λιγδοτραπεζίτες και όλους τους υπόλοιπους κουκουλοφόρους με τα στρίνγκ.

    Το φασισταριό της ψωλοπεφωτισμένης δεξιάς, οι απατεώνες με τον πράσινο ήλιο και τα κόκκινα μίζερα ανθρωπάκια με τις κάλπικες ιδέες και τις χοντρές τσέπες. Τα 300 συνεταιράκια και τα φανερά και κρυφά αφεντικά τους. Καλή θυσία σε όλους,και με τις υγείες μας.

    ReplyDelete
  2. Anonymous23/2/16 19:56

    Ένα μπουρδέλο και μισό είμαστε. Βρωμιάρηδες, απατεώνες, παραδόπιστοι, ρουφιάνοι, ανώμαλοι, αιμομίκτες, ένας συρφετός που προσποιείται ότι δεν ξέρει τι γίνεται στο διπλανό σπίτι. Μερικοί κάνουν τον Κινέζο ακόμα και γι αυτά που γίνονται μέσα στο δικό τους. Ό,τι καλό υπάρχει σ’ αυτή τη χώρα, αλλοιώνεται, καταδιώκεται, εκπορνεύεται, εξανδραποδίζεται. Απορώ πως οι δεκαοχτάρηδες δεν έχουν βάλει ακόμα φωτιά να τα κάψουν όλα. Μα όλα. Και να φανταστείτε ότι τα χοντρά παλούκια είναι ακόμα μπροστά

    ReplyDelete
  3. Anonymous23/2/16 20:07

    Η νατοϊκή ναυτική δύναμη SNMG2 παραμένει σε κατάσταση αναμονής στο κεντρικό Αιγαίο και αναμένει Διαταγή για να προωθηθεί στους χώρους όπου -σύμφωνα με την πολιτική απόφαση του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου (NAC) σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας- θα επιχειρήσει.

    Αύριο Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου λήγει και η προθεσμία εντός της οποίας η Στρατιωτική Επιτροπή θα πρέπει να υποβάλει την εισήγησή της με βάση τις «Στρατηγικές Οδηγίες» του SACEUR για έγκριση στο Συμβούλιο (πρεσβευτικό επίπεδο Μονίμων Αντιπροσώπων). Εφόσον δεν υπάρξει Consensus (συναίνεση) ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής (CMC) Τσέχος Στρατηγός Pavel θα υποβάλει το Ειδικό Υπόμνημα (CMC Memorandum) με τους λόγους μη λήψεως ομόφωνης αποφάσεως και «θα πετάξει το μπαλάκι» στο πολιτικό επίπεδο όπου εκεί θα αρχίσουν «νέες πολιτικές μάχες»! Τότε να δούμε τι θα πει ο κ. Καμμένος για την φαντασιακή… «ρήξη» μεταξύ των Τούρκων πολιτικών και Στρατηγών!

    ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ

    ReplyDelete
  4. Anonymous23/2/16 20:47

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ,ΜΟΝΟ ΓΑΛΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  5. Anonymous23/2/16 22:33

    -ΔΗΜΗΤΡΑ- η απάντηση πάει προς εσένα γιατί διαμαρτύρεσαι έντονα και απορώ γιατί, καθότι έξυπνη,ΔΕΝ ήξερες τι γινότανε τα τελευταία χρόνια,όπως και όλοι οι υπόλοιποι.;;Γιατί φωνάζεις και διαμαρτύρεσαι;;Πήρες και εσύ αλλά και όλοι οι υπόλοιποι ότι σας αξίζει αν αυτοί είναι ξεφτιλισμένοι και παλιοτόμαρα μια φορά,όλοι εμείς οι υπόλοιποι και εσύ μαζί είμαστε δέκα φορές περισσότερο.

    Η κοροϊδία συνεχίζεται,προς εσωτερική κατανάλωση και μόνο το τονίζω.
    Από την στιγμή που έχει υπογραφεί από το πρώτο μνημόνιο ο όρος «μείωση εθνικής κυριαρχίας»… και ακολουθείται μνημονιακή πολιτική, ανεξαρτήτως αριθμού μνημονίων, η πολιτικού σχήματος.. τότε τα πάντα, αλλά τα πάντα, έγκειται σε αυτόν ακριβώς τον όρο.
    Έτσι οι πολιτικοί νομίζουν* ότι μπορούν να οραματίζονται και να παράγουν πολιτική… οι θρησκευτικοί νομίζουν ότι μπορούν να εκφέρουν θρησκευτικό λόγο και να εμπνέουν τον λαό… οι στρατιωτικοί νομίζουν* ότι μπορούν να διατάσσουν και να παράγουν εθνική στρατηγική… και οι δικαστικοί νομίζουν* ότι μπορούν να νομοθετούν και να παράγουν νομικό δίκαιο!!! Στην ουσία αυτές οι τέσσερις βασικές δομές ενός κράτους, έχουν απολέσει τον εθνικό, η θεσμικό τους ρόλο!… και τον έχουν απολέσει αυτοβούλως!
    Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν στην Ευρώπη… απλά εσείς εδώ στο ελλάντα ασχολείστε ακόμη με άλλα "σπορ".

    *Νομίζουν πως λέμε με τον νου πλουταίνει η κόρη;;;Το αυτό ισχύει και για σένα,νομίζεις κάποια πράγματα,αλλά δεν είναι η πραγματικότητα.Καιρός να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα και εσύ όπως και άλλοι.

    Βασικά παραδοθήκαμε και βρισκόμαστε ήδη κάτω από την γεωπολιτική κατοχή των Τούρκων, μέσω της αποστολής, των πληθυσμιακών σουνίτικων μαζών, τόσο από Ασία, όσο και από την Αφρική, ως προς την διαμόρφωση της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.Θα μπορούσα να παρομοιάσω τους πολιτικά «δεξιούς» σαν νεότερους Ηρόστρατους… ενώ τους πολιτικά «αριστερούς» ως τους νέους Εφιάλτες… αυτοί είναι που δείχνουν το μονοπάτι.
    Εκτός των «δεξιών» πολιτικών δυνάμεων της νεότερης Ελλάδος… όπου παρέδωσαν την πατρίδα στους κεφαλαιοκράτες και τραπεζοσυμμορίτες της δύσεως, πάντα για το καλό μας… έχουμε από την άλλη τους «αριστερούς» της Ελλάδος… που παρέδωσαν τον αποβλακωμένο λαό στις εξαθλιωμένες σουνίτικες (θρησκευτικό ισλάμ) μάζες της ανατολής.

    Βεβαίως και για τις δύο τακτικές χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται από τον πολιτικό και στρατιωτικό κόσμο πλήθος πλαστών και ψευτικων ιδεολογιών,και ενοχών προς διασάλευση της συνείδησης!… όσων έχουν..Ευτυχώς ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ η κωμωδία,και κάθε κατεργάρης θα πάει στην θέση του.

    ReplyDelete
  6. Anonymous23/2/16 22:46

    Προσωπικά δεν ανησυχώ για τίποτα από πόσα γράφετε… και αυτό γιατί γνωρίζω ότι μεγάλο τμήμα από τον Ανδρομέδιο Στόλο, έχει σταθμεύση στην περιοχή των δακτυλίων του πλανήτη Κρόνου… και είναι έτοιμος να επέμβει ανά πάσα στιγμή, υπέρ των Ελλήνων!!! :)

    ReplyDelete
  7. Anonymous24/2/16 10:56

    Γιατί, αξίζουν να σωθούν αυτοί οι Έλληνες ?

    ReplyDelete
  8. Anonymous26/2/16 10:27

    Ε και αφού αυτό θέλουν οι Έλληνες πολίτες ρε παλικάρια τη να κάνουμε τώρα? Δείτε τη ψήφισαν στην λέσβο στις τελευταίες εκλογές και μετά τα πρώτα κύματα μεταναστών. Οι νεοέλληνες δεν έχουν πρόβλημα με την εγκατάσταση μεταναστών στην χώρα τους τη να κάνουμε τώρα?

    12G

    ReplyDelete