23/11/2015

Όταν οι ψηφιακά αναλφάβητοι κατέχουν πόστα ειδικής ευθύνης...

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ένα από τα πλέον σημαντικά υπουργεία για την εκάστοτε κυβέρνηση, το οποίο υποτίθεται οτι ασχολείται με την ασφάλεια των πολιτών και του κράτους, βάζει ένα υπέρχα συμβολικό αυτογκόλ. Δημοσιεύει αυτή τη φωτογραφία του Νικόλαου Τόσκα, (Αναπλ. Υπ. Προστασίας του Πολίτη υπεύθυνο μεταξύ άλλων και για την ΕΥΠ).

και εδώ λίγο πιο κοντά

Για να μη σας κουράζουμε,
USER: YPOURGOS
PASSWORD: 123456

We are Eponymous. We do forgive. We do forget. Και γι’ αυτό τα γράφουμε σε ένα πόστιτ να μην τα ξεχνάμε.

Η φωτογραφία εντοπίστηκε από το ελληνικό "ίντερνετς" εχθές, οπότε σήμερα αν μπειτε στο site υπάρχει η ίδια φωτογραφία αλλά κροπαρισμένη χωρίς το αδιάβλητο username και password του Ypourgos. Νιώθουμε ασφαλείς που ο υπουργός προϊστάμενος της ΕΥΠ έχει ίδιο κωδικό με τη μάνα μας. Περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον “Ζούκοφ του Συριζα”.

http://luben.tv/stream/66956

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΤΟΣΚΑ, (ΑΚΟΥ ΖΟΥΚΩΦ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ),ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΙΑΤΕΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ..."ΝΗΠΙΑΚΟΥΣ" ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

2 comments :

  1. Αυτά είναι γνωστά ΚΟΥΡΗΤΗ,τα πάντα παρακολουθούνται ,ακόμα και αν έχουν το καλύτερο και πιο ασφαλές username και password ,απλά στην περίπτωση τους φαίνεται πόσο ανίδεοι είναι.

    -Σόνια-

    ReplyDelete
  2. ΚΟΙΤΑ ΔΩ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ... ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΖ!

    ReplyDelete