20/10/2015

Προς ανοήτους Επιστολή πρώτη: Μωρίας «Εγκώμιον»

«Κυάμων απέχεσθε» Πυθαγόρας (ο Σάμιος)
«Ανοήτων απέχεσθε» Ελεύθερος Κόσμος (ο εν Αθήναις)

Ο μέγας Πυθαγόρας ο Σάμιος κορυφαίος εκ των σοφών της αρχαιότητος είχε πει την φράση-προτροπή «Κυάμων απέχεσθε» δηλαδή κρατηθείτε μακριά από τους κυάμους… Με απλά λόγια μην τρώτε κουκιά ή τέλος πάντων όσο μπορείτε μην τα συνηθίζετε. Η συμβουλή εδίνονταν διότι κατά τις γνώσεις και τις παρατηρήσεις του (ήταν άλλωστε-συν τοις άλλοις-και ο πρώτος διατροφολόγος στην ιστορία) τα κουκιά ενίοτε προκαλούσαν μία ασθένεια την κυάμωση, ασθένεια υπαρκτή που κατά 90% εμφανίζεται σε άτομα ελληνικής καταγωγής. Όσο και αν φαίνεται αξιοπερίεργο το γεγονός αληθεύει, είναι η «δική μας» νόσος. Ο Έλλην απλώς δεν μπορεί-πάντα- να χωνέψει τα κουκιά και ασθενεί. Ασθενεί σωματικώς και κατόπιν προσοχής και διατροφής αναρρώνει.

Ο νεοέλλην είναι άλλο πράγμα όμως κι’ εδώ δεν θα μιλήσουμε δια σωματικάς ασθενείας αλλά δια πνευματικάς κακώσεις Ενίοτε κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τερατώδη ψέματα χωρίς αναφορά σε επίσημη πηγή ή απλώς αναφορά βασιζόμενη σε «ψευδοπηγή». Διάφοροι αφελείς-καλοπροαίρετοι συνήθως-την αναγιγνώσκουν, την καταπίνουν αμάσητη ως φρεσκοβρασμένους κυάμους-την χωνεύουν πάντως-και ακολούθως την αναπαράγουν ιδιωτικώς ή δημοσίως. Από εκεί και πέρα γίνεται το «έλα να δεις» (στην οθόνη σου), το ψεύδος αναπαράγεται, αναμεταδίδεται από τον έναν ιστότοπο στον άλλον, πολλές φορές δε τυπώνεται και σε διάφορες εφημερίδες. Έτσι λοιπόν αυτός που είτε κάνει την πλάκα του, είτε διασπείρει μία οποιαδήποτε φήμη με πονηρούς σκοπούς γίνεται ανώνυμος πομπός ψευδολογίας προς εκατοντάδες εύπιστους δέκτες. Οι δέκτες με την σειρά τους ξαναγίνονται πομποί και το πράγμα πάει «σκοινί-κορδόνι». Όλοι αυτοί έχουν χάψει ένα ψέμα και το διαδίδουν ασύστολα. Κατόπιν άπαντες κολυμπούν σε ένα πέλαγος ανοησίας. Εξ’ ου και η συμβουλή μας «Ανοήτων απέχεσθε».

Αυτοί που κατασκευάζουν τα ψέματα πολλές φορές μόνον για χιούμορ δεν το κάνουν, αντιθέτως έχουν σχέδιο και σκοπό.Κάποιο σχέδιο π.χ μπορεί να είναι να αποπροσανατολίσουν, να εφησυχάσουν ή και να ανησυχήσουν όσους περισσότερους μπορούν και έπειτα να δημιουργήσουν σύγχυση χωρίς ποτέ να δίνουν διέξοδο οριστική στον ειδησεογραφικό λαβύρινθο που οι ίδιοι κατασκεύασαν. Από την άλλη μεριά σκοπός τους επίσης μπορεί να είναι και κάτι το απολύτως καιροσκοπικό, όπως π.χ να πουλήσουν περισσότερα φύλλα στα έντυπά τους, ή να αυτοαναγορευθούν σε μύστες, καθοδηγητές, επαΐοντες και πεφωτισμένους σοφολογιότατους και συχνά-πυκνά σε πολυτάλαντους συγγραφείς που τα οικονομάνε (ψιλά ή χοντρά) με την έκδοση σωρείας βιβλίων ή περιοδικών εκδόσεων των οποίων κάποιες φορές το περιεχόμενό ενός κεφαλαίου ή άρθρου καταρρίπτει ή αντιτίθεται σε προηγούμενο ή σε επόμενό του.

Η (υπέρ) κατανάλωσις προφητειών και τα αρνητικά παρεπόμενά τους
Τα τελευταία χρόνια παρουσιάστηκε στην χώρα μας μάλιστα μία (νέο)ελληνική νόσος πολύ χειρότερη από την αρχαία κυάμωση. Αν και μη ειδικοί θα την ορίζαμε ως υπερκατανάλωση προφητειών, φημών και φαντασιακών λογοκατασκευών, και είναι ένας πραγματικός λοιμός. Ότι και να γράψουμε είναι λίγα και ωχριούν μπροστά στην επιδημία που αναφέραμε. Ο μακαριστός Άγιος Παΐσιος, ο Γέρων Ιωσήφ, ο Άγιος Νήφων ο επίσκοπος Κωνσταντιανής, ο Άγιος Νίκων ο Μετανοείτε, ο Λέων Στ’ ο Σοφός, ο Ιωάννης ο Βατάτζης, ο ίδιος ο εθνομάρτυράς μας ο Κοσμάς ο Αιτωλός και άλλοι τόσοι κακοποιούνται, διαστρέφονται και παραποιούνται ασυστόλως από κερδοσκόπους, ημίτρελους, καιροσκόπους, κουτοπόνηρους, ξερόλες, σαλτιμπάγκους αργόμισθους, τεμπέληδες και κάθε κατηγορίας κακέκτυπους καραγκιόζηδες. Το πηγάδι αυτό δεν έχει (δυστυχώς) και κάποιον πάτο, είναι κυριολεκτικά άβυσσος και επειδή οι καιροί είναι-πράγματι-χαλεποί και ο κόσμος ζει μέσα στην ανασφάλεια, την σύγχυση, την αβεβαιότητα, την απελπισία και την αυξανόμενη ανέχεια πολλές φορές ψάχνει ένα αποκούμπι. Και αντί να το βρει στην παράδοση, στην γνήσια πνευματικότητα, στην πατριωτική αξία το βρίσκει στην υπερκατανάλωση ψευδοπροφητειών που καμία σχέση δεν έχουν πλέον με τα πραγματικά προ-οράματα που κάποιοι φωτισμένοι έπειτα από σκληρότατη πνευματική άσκηση κάποτε πράγματι αντίκρυσαν. Και να οι «προφητείες» η μία πίσω από την άλλη, τα θαύματα κατά τετράδες, οι λύσεις έτοιμες και απόλυτη λύτρωση κατά παραγγελίαν. Πότε το «ξανθό γένος», πότε οι αστρικοί στόλοι που όλο βρίσκονται καθ’ οδόν, πότε τα υπερόπλα που σημαδεύουν ήδη τους εχθρούς, πότε οι υπερκοσμικές ρομφαίες, πότε οι κεραυνοί που μας κληροδότησαν οι αρχαίοι.

Μικρογραφία αυτών και παρόμοιων ένα από τα κείμενα που βγήκαν τις προηγούμενες ημέρες στο διαδίκτυο όπου αναφερόταν ότι το Μνημόνιο Νο 3 έχει κρυφούς όρους μεταξύ των οποίων οι «εκδρομές σχολείων (υποχρεωτικές) σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως από 17/9/2017…» Και βρέθηκαν ουκ ολίγοι που τέτοια τα καταπίνουν αμάσητα και τα αναπαράγουν ανιδιοτελώς και καταστροφικώς. Τα μνημόνια είναι καταστροφικά γιατί μας έχουν καταστήσει αποικία χρέους. Καλόν είναι λοιπόν να μην μας καταντήσουν και χώρα κλινική ανίατης βλακείας την οποία θα πληρώνουν και από την τσέπη τους μερικοί. Κάποτε στην Πάτρα είχαν διοργανώσει κάποια «λαμόγια» της εποχής ένα ευτυχισμένο καρναβάλι της αρπαχτής και ο μέγας Σουρής είχε γράψει ευφυέστατα:
«Στων Πατρών την ολόμαυρη ράχη, περπατώντας η σάχλα μονάχη
χαιρετά τα χαζά παλικαριά και στην κώμη στεφάνι φορεί
πληρωμένο από λίγους παράδες που είχαν δώσει καμπόσοι κουτοί»

Σαν συμπέρασμα λοιπόν όποιος νομίζει ότι θα σωθούμε με ψευδολογίες, διαδικτυακές επαναστάσεις, διαδόσεις επιτήδειων και διαστρεβλωμένες «προφητείες» είναι άξιος της μοίρας του και τίποτα άλλο. Εμείς από την μεριά μας θα υπηρετούμε την αλήθεια, την πίστη, την συναγωνιστικότητα, την παράδοση, την κοινότητα, την αδελφοσύνη και το εθνικό συμφέρον του συνόλου. Ούτε ψέματα γράφουμε, ούτε παραμυθιάζουμε κανέναν, ούτε αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο (μας). Άλλωστε αν καταναλώναμε και αναπαράγαμε τερατολογίες και ψεύδη θα μας ταίριαζε η επίσης-σχετικότατη-παροιμία ότι: «κουκιά φάγαμε-κουκιά μολογάμε». Γι’ αυτό λοιπόν «Ανοήτων Απέχεσθε».

Ελεύθερος Κόσμος

4 comments :

  1. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΛΗΝ ΙΣΩΣ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ/ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑΜΩΣΗ. Η ΚΥΑΜΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΛΗΤΤΕ (ΟΥΤΕ ΠΛΗΤΤΕΙ) ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΡΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ.

    ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥΣ.

    ReplyDelete
  2. Η ΚΥΑΜΩΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟ ΕΝΖΥΜΟΥ ''ΑΦΥΔΡΟΓΟΝΑΣΗ''.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΟΡΙΑ),ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΙΜΟΛΥΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ (ΦΑΒΑ,ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε,ΒΙΤΑΜΙΝΗ Κ,ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΖΑΧΑΡΗΣ,ΚΟΥΚΙΑ).ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (ΑΣΠΙΡΙΝΗ,ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ,ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΑ).ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΤΡΟΦΗ.ΤΩΡΑ ΚΟΥΡΗΤΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥΣ...ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  3. ΔΗΜΗΤΡΑ....ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΠΑΙΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΖΥΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙΣ,ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΖΥΜΟ, ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΥΣΙΑ....ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ...Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΗΤΕΥΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ "ΠΕΡΣΕΣ" ΧΑΛΔΑΙΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΚΑΜΒΥΣΗ η Καμπούζα ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ..ΑΛΛΑ Δ-Ε-Ν ΗΤΑΝ ΠΕΡΣΗΣ...ΑΛΛΑ ΥΚΣΩΣ η ΟΡΘΑ Οξιανός (Οξιανοί ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΚΣΩΣ),ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΧ ΟΥΞΑΝΑ (ΡΩΞΑΝΗ) ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΌΞΟΥ.

    ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΛΑΝΤΟΓΕΝΕΙΣ....ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΑΙΖΑΝ ΚΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ) ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ,ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ.
    Water fluoridation ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.

    Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΑΦΟΥ ΜΑΘΗΤΕΥΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΑΓΟΥΣ ΧΑΛΔΑΙΟΥΣ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΧΑΛΔΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ..ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΣ ΜΑΓΟΣ "ΤΑΙΖΕ" ΜΕ ΚΟΥΚΙΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ...ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΗΤΑΝ "ΜΑΝΟΥΛΕΣ" ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ.

    Υ.Γ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΟΥΚΙΑ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΑΩ ΠΟΤΕ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ...

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete
  4. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙ ΜΩΡΙΑΣ "ΕΓΚΩΜΙΟΝ" ΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΩΡΙΑ...Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.

    ...."Ο νεοέλλην είναι άλλο πράγμα όμως κι’ εδώ δεν θα μιλήσουμε δια σωματικάς ασθενείας αλλά δια πνευματικάς κακώσεις Ενίοτε κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τερατώδη ψέματα χωρίς αναφορά σε επίσημη πηγή ή απλώς αναφορά βασιζόμενη σε «ψευδοπηγή». Διάφοροι αφελείς-καλοπροαίρετοι συνήθως-την αναγιγνώσκουν, την καταπίνουν αμάσητη ως φρεσκοβρασμένους κυάμους-την χωνεύουν πάντως-και ακολούθως την αναπαράγουν ιδιωτικώς ή δημοσίως."

    ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ....ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ..ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΡΙΚΟΙ/ΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ....ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΗΣΥΧΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΩ ΑΝΑΠΟΔΕΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΤΑ...ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΔΩ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΡΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ ΑΚΟΥΣ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ...ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡA Healing And Relaxing Music ΚΟΙΝΩΣ ΣΤΑ Channeling (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ).

    http://olympusgaia.blogspot.gr/2015/09/blog-post_23.html

    ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.."Εγώ θα σας παραθέσω κάποιες πληροφορίες που ήρθαν ΠΡΟΣΦΑΤΑ σε μένα,αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τη πηγή."

    ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ...ΠΟΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΡΑΚΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΣ "ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ"..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΑΜΠΡΙΟΛΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ...ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ η ΟΧΙ Η ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΩΡΑ...ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...

    http://www.olympusgaia.com/?p=3013
    ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΛΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ...ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ,ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ..
    .."Οι Βαβυλώνιοι αποκαλούσαν τον Δία Βήλο…'

    Ο ΔΙΑΣ Δ-Ε-Ν ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΗΛΟ η ΒΑΑΛ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΜΕ, ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΒΗΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ;;;ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ...

    http://www.olympusgaia.com/?p=2662

    ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ...ΟΤ ΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ .."Δεν τα εγραψα εγω…απαυθηνθειτε στη συγγρφεα και στη πηγη'....ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ,ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ,ΕΙΔΑΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ....

    ΕΔΩ ΑΝΑΡΤΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ASHTAR HELLAS
    http://olympusgaia.blogspot.gr/2015/08/ta-t.html

    ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ASHTAR ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ...
    http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/06/ashtar-hellas.html

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΡΩΤΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;;ΤΑ ASHTARΟΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΩΤΣΑΝΕΛΙΓΚ;;;

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.


    ReplyDelete