20/10/2015

«Bacha Bazi»: Το φρικτό μουσουλμανικό έθιμο που βιάζουν μικρά αγόρια. (vid)

Ένα αποκρουστικό έθιμο διατηρούν εδώ και εκατοντάδες χρόνια οι μουσουλμάνοι που αφορά στην σεξουαλική κακοποίηση αγοριών. Λέγεται Bacha Βazi (Μπάτσα μπάζι) και πρόκειται για την παράδοση που σημαίνει "αγόρι για παιχνίδι". Ένα άρρωστο έθιμο που έχει να κάνει με τον βιασμό μικρών αγοριών τα οποία αναγκάζουν να χορεύουν σε γιορτές και μετά τα βιάζουν. Συνήθως αυτά τα παιδιά προέρχονται από φτωχές οικογένειες που δέχονται τα χρήματα ως αντάλλαγμα για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους. Το έθιμο προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από τον μισογυνισμό που επικρατεί στην ανατολή και έχει κωδικοποιηθεί μέσω του Ισλάμ. Οι γυναίκες είναι «αντικείμενα» που δίνονται στον άντρα, από την οικογένεια τους κατόπιν αμοιβής. Ένας άνδρας για να έχει σεξουαλική επαφή πρέπει να είναι παντρεμένος, έτσι στην περίπτωση που δεν μπορεί ή δεν έχει σκοπό να βρει νύφη, η διέξοδος είναι ο βιασμός νεαρών αγοριών.



http://www.defencenet.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΟΣΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΙΑ; ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ..."ΕΘΙΜΟΥ".

3 comments :

  1. Το σχόλιο τα λέει όλα.

    ReplyDelete
  2. ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ

    ReplyDelete
  3. ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ.

    ReplyDelete