27/09/2015

ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…Ακόμη ένα θρησκευτικό τάγμα (tarikat) εμφανίστηκε στην Κομοτηνή.


Αυξάνουν τα τελευταία χρόνια οι δραστηριότητες των θρησκευτικών ταγμάτων στην δυτική Θράκη. Τελευταία εμφανίστηκε στην Κομοτηνή και το τάγμα ¨Κάλεσμα Ισλάμ¨.

Ως εφημερίδα Μπιρλίκ είδαμε τον καταγόμενο από την Κομοτηνή Μπαρίς Σαλί που μας είπε πως είναι μαθητής του θρησκευτικού τάγματος ¨Κάλεσμα Ισλάμ¨ και είχαμε μια σύντομη συνομιλία μαζί του.

Εφ. Μπιρλίκ 21/9/2015

Ο εν λόγω κύριος μεταξύ άλλων λέει πως το τάγμα αυτό έχει τζαμιά σε 200 χώρες, τα τζαμιά τους τα λένε Φαϊζάλ Μεντίνα, λέει πως έχουν δικό τους τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο μάλιστα όπως λέει ¨δεν υπάρχουν γυναίκες, μουσική και ταινίες, διότι αυτά απαγορεύονται από το Ισλάμ¨. Επίσης αναφέρει πως ο ηγέτης του τάγματος βρίσκεται στο Ισλάμ και πως ο ίδιος προσπαθεί να προωθήσει το τάγμα αυτό στην δυτική Θράκη. Στο δρόμο των Ταλιμπάν δηλαδή…

http://tourkikanea.gr/2015/09/taliban-3/

1 comment :

  1. Anonymous27/9/15 13:17

    ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΓΙΔΙ,ΤΟ ΑΛΟΙΘΩΡΟ ΡΑΔΙΚΙ.." τα τζαμιά τους τα λένε Φαϊζάλ Μεντίνα"

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ ΖΗΛΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΣ ΙΣΟΠΕΔΩΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ...ΑΥΤΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ....Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΣΤΡΙΜΩΞΕΙΣ" ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ "ΟΠΛΑ"..ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΛΕΞΕΙΣ η ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΥΜΟΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΚΑΘΕ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΠΑΡΟΦΙΛΟΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΝΟΣΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ...

    .Η ΛΕΞΗ ΜΕΔΟΥΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΗΛΥΚΗ ΦΡΟΝΙΣΗ" ...ΣΤΑ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΑ Η ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΩΣ Μεντχά,ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΗΤΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ Μετ ή Μάατ....ΑΥΤΗ Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ .....ΜΕΝΤΙΧΑ(Μεντιχά) ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΘΕΑΙΝΕΣ"...Η ΜΕΝΤΙΧΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟ ΑΘ(Η)ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΡΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΙΣ (ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΝΤΙΧΑ) ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟ-ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΤΕ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΕΙ ΕΓΚΕ-ΦΕΛΛΟ...ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΑΧΑΧΑ ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ..ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΦΥΟΝΤΑΙ ΧΑΧΑΧΑ.


    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete