08/08/2015

Νομάρχης Σμύρνης, Mustafa Toprak: «θα απελάσουμε στο εξωτερικό τους Σύριους» ...ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ

Την οριστική απόφαση του να ξαποστείλει από την ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν καταφύγει εκεί, κυρίως από την Συρία, εξεδήλωσε ο νομάρχης Σμύρνης, Mustafa Toprak, στην τουρκική εφημερίδα Sözçü. Σύμφωνα με την χαρακτηριστική του δήλωση, «Suriyelileri sınır dışı edeceğiz», δηλαδή «θα απελάσουμε στο εξωτερικό τους Σύριους», ετοιμάζεται οργανωμένη επιχείρηση που θα εξαπολύσει τις χιλιάδες των Σύριων που έχουν συγκεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης προς το Αιγαίο, δηλαδή προς τα ελληνικά νησιά, τα οποία ήδη στενάζουν από τον όγκο των προσφύγων που έχουν έρθει από τις τουρκικές ακτές. Όπως αναφέρεται, καθημερινά ο αριθμός των προσφύγων που θα κατευθύνεται προς την Ελλάδα θα ανέρχεται στις 5.000, με αφετηρία κυρίως το λιμάνι του Çesme ενώ και άλλα λιμάνια μέχρι την περιοχή του Çanakkale έχουν μετατρέπει σε αφετηρίες μεταγωγής των χιλιάδων μουσουλμάνων κυρίως προσφύγων προς τα ελληνικά νησιά. Ο ίδιος ο νομάρχης ζήτησε ενισχύσεις από την τουρκική Στρατοχωροφυλακή και την τουρκική αστυνομία για να αντιμετωπιστεί ο όγκος αυτός που συνεχώς μεγαλώνει και που θα πρέπει τώρα να αποσταλεί «πεσκέσι» στην Ελλάδα! «Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί», όπως υποστήριξε ο Mustafa Toprak και για τον λόγο αυτό έχει αποφασιστεί να απελαθούν όλες αυτές οι χιλιάδες προς τα πού ; Μα φυσικά προς την ελληνική απέναντι πλευρά!

Να ετοιμάζεστε λοιπόν για καινούργια άνθρωποθύελλα που μας αναμένει, καθώς η πλημμυρίδα των προσφύγων από την Τουρκία αναμένεται να πάρει τρομακτικές διαστάσεις και με τις εντολές του ίδιου του Νομάρχη Σμύρνης. Ενώ άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ακόμα και η Βουλγαρία, έχουν υψώσει μεγάλα τείχη αποτροπής εισόδου, εμείς σαν ξέφραγο αμπέλι θα βρεθούμε προ νέας επιδρομής που θα ανατάξει στον αέρα ότι έχει απομείνει από την συνοχή της ελληνικής κοινωνίας, που ήδη έχει καταπονηθεί από την μνημονιακή της καταστροφή!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

...σε ένα ακόμα θέμα ο Αλέξης Τσίπρας ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα, τόσο αρνούμενος να προβεί έστω στη στοιχειώδη αυτοκριτική για λογαριασμό του πολιτικού συνονθυλεύματος που τον οδήγησε στην εξουσία, όσο και για τις επιλογές ανεκδιήγητων προσώπων που πρόλαβαν ήδη να ζημιώσουν τη χώρα.
...ενώ το πρόβλημα έδειχνε να λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και άπαντες προειδοποιούσαν για δύο εκατομμύρια παράνομους μετανάστες να περιμένουν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος από τα τουρκικά παράλια, προερχόμενοι από τις εστίες έντασης της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας, ο Αλέξης Τσίπρας είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει στο πιο κρίσιμο πόστο την… Τασία Χριστοδουλοπούλου, με καταγεγραμμένες παλαιόθεν απόψεις για το θέμα.
...έκαναν επανάσταση για την Αμυγδαλέζα, την άνοιξαν στο τέλος και όλοι ξεχύθηκαν στην Αθήνα. Τώρα, με τα ίδια κοντέινερ που κάποτε κατήγγελλαν (απάνθρωπες συνθήκες…), στήνουν τη νέα Αμυγδαλέζα στον Ελαιώνα.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://www.defence-point.gr/news/?p=134460

6 comments :

  1. Anonymous8/8/15 14:31

    ...'"...ενώ το πρόβλημα έδειχνε να λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και άπαντες προειδοποιούσαν για δύο εκατομμύρια παράνομους μετανάστες να περιμένουν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος από τα τουρκικά παράλια, προερχόμενοι από τις εστίες έντασης της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας,"

    6.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ + ΤΑ 2.000.000 ΠΑΜΕ ΣΤΑ 8.000.000 ΤΡΕΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ..ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ η ΓΕΝΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΥΚΣΩΣ...ΟΧΙ ΤΑΙΣΙΑ ΜΕΤΑ..ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ...ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΜΗΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΚΙΝΑ..Η ΑΣΙΑ..ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ..ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η "ΚΟΛΩΝΙΑ"...ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ

    ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ..ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΡΠΗΔΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.

    1) ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ..ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΡΠΑΓΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΠΟΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ..

    2)ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΙΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ(ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ) ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΦΟΙΝΙΚΗΣ ΑΓΗΝΟΡΑ ΕΥΡΩΠΗ(Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΕ ΤΑΥΡΟ)...ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

    3)ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ "ΑΡΠΑΓΕΣ"...ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ..ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ...Η ΑΡΓΩΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ "ΑΡΠΑΓΗ" ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΥ ΔΕΡΑΣ...ΚΑΙ Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ "ΑΡΠΑΓΗ" ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ.

    4)Ο ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ "ΑΡΠΑΖΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΠΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΛΥΤΗΣ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΑΜΑΖΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ..ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΣ.

    5) ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ(ΠΟΛΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ) ...ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ..ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..ΕΜΕΙΝΕ ΗΜΙΤΕΛΕΣ...ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΩΡΙΖΕΙ;;
    Η ΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΗΘΕΑ.!!!ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΚΑΤΑΝΕΥΑΣΕΙ,ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΡΔΑΝΟΥ, ΛΕΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΡΑΙΟΣ..ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΡΙΞΕΙ ΟΜΟΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗΣ ΓΑΛΑΔΡΑΣ ΤΟΝ...ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΛΥΚΟ/Λ-ΥΚ-Ο.

    ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ(Λ-υκ-ΟΣ) ΥΚ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ...ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/8/15 22:03

    Βασικα ο πολεμος θα ειναι μεταξυ λευκου-εγχρωμου(Νεγρου,μογγολοερπετου,τουρανου,ινδοπακιστανου,αραβοσημιτηκ.α.). Οι εβραιοι εκαναν συμφωνια να μοιρασουν τον πλανητη με τους κιτρινους, οι εβραιοι τα μερη των λευκων, οι σινες τα υπολοιπα. Ετσι θα κανουν αυτα που λεει η τυφωνοκρονια θρησκεια τους, δηλαδη θα γενοκτονησουν τους εναπομειναντες λευκους μετα τον φυλετικο πολεμο σε ευρωπη και οπου αλλου μενουν και θα εγκατασταθουν αυτοι. Συνεργατες τους τους η εβραικη δυναστεια των σαουντ, οι φρανκιστες(κρυφοεβραιοι δυσης, βλεπε π.χ. μαντονα), οι ντολμεδες τουρκιας και αλλων ισλαμικων κρατων, και οι ιλλουμινατι. Μολις τελειωσουν την σφαγη, θα εγκατασταθουν οι 70-80 εκατομμυρια εβραιογενεις στα κρατη των λευκων θα γεννοβολησουν και θα αποικησουν, το ιδιο θα κανουν και οι σινες στη δικια τους σφαιρα εξουσιας. Αν δεν ενωθουν ολοι οι λευκοι(ρωσοι,αμερικανοι,γερμανοι,ιταλοι,αργεντινοι,κ.α.,δηλαδη σλαβοσκυθες, γερμανογενεις και ελληνοπελασγοι), και δεν χτυπησουν αμεσα με οτι εχουν και δεν εχουν τους εχθρους τους, μεχρι τα μεσα του αιωνα, το πολυ λιγο πριν το τελος του, το σχεδιο αυτο θα πραγματοποιηθει.

    ReplyDelete
  3. Anonymous9/8/15 01:35

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΥΦΩΝΕΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ...Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ...ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Hyk-sos ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ;;ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΛΑΩΝ ΣΚΥΘΟΑΦΓΑΝΟΑΡΑΒΩΝΤΟΥΡΑΝΩΝ....Hayk Tur ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΚΤΩΡ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...ΧΑXAXA ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΑ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ ΗΤΑΝ Hayk Tur Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕ ΧΕΚ-ΤΩΡ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣ;;ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΦΙΓΓΑ..."Σφιγγός κελαινής γήρυν (γλώσσα) εκμιμούμενη"


    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous9/8/15 01:41

    TO EKTΩΡ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ....ΧΑ ΥΚ ΤΟΥΡ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΚΤΩΡ..ΤΟΥΣ ΥΚΣΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ..ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΧ ΟΥΚΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΡΩΞΑΝΗ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΓΑΥΓΑΜΗΛΩΝ..ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΦΟΡΤ-ΝΟΞ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΥΦΩΝΕΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ..


    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous12/8/15 07:28

    Προφανως είναι ετσι όπως τα λες Διγενη, και ολος ο δυτικος κοσμος ειναι τελειωμένος, το μονο που μενει στους εναπομείναντες Ελληνες και Αριους, είναι να εξοπλιστουν σαν αστακοι, και να διμηουργησουν τις δικες τους κοινοτητες, μακρια από τα ελεγχομενα από τον εχθρο κρατη (και το δικο μας). Ενδιαφεροντα αυτά που λες για τον Εκτωρα, από ότι θυμαμαι ειχε συγγενεια με τον Αιαντα, που είναι και ο αγαπημενος μου ηρωας του Τρωικου, επισης ο γιος του Αχιλλεα, ο Νεοπτόλεμος, εκανε και παιδια με την Ανδρομαχη. Πρεπει να υπηρχε επιμειξια με αυτους από την αρχαιοτητα, (Δαναοι, Πελοπες, Καδμος, κ.α.). Για εμενα ο Μ. Αλεξανδρος οσο μεγαλος πολεμιστης και στρατηλάτης ηταν, άλλο τοσο κακιστος στην βιοπολιτικη ηταν, ανοιξε με τις πραξεις του τον δρομο σε μια μορφη παγκοσμιοποίησης(επιμειξίες, μειξη θρησκειων και πολιτισμων, κ.α.).

    ReplyDelete
  6. Anonymous12/8/15 22:23

    ..."Για εμενα ο Μ. Αλεξανδρος οσο μεγαλος πολεμιστης και στρατηλάτης ηταν, άλλο τοσο κακιστος στην βιοπολιτικη ηταν, ανοιξε με τις πραξεις του τον δρομο σε μια μορφη παγκοσμιοποίησης(επιμειξίες, μειξη θρησκειων και πολιτισμων, κ.α.)."

    ΣΥΜΦΩΝΩ..ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;;;ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ..Η ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ;;ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ..ΘΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΝ ΚΑΙ Η ΜΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥΥΥΥ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΑΚΟΜΑ..ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete