15/07/2015

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ

Ζούμε την τρέλα του παραλόγου. Δέσμιοι των δικών μας επιλογών προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα ασυμμάζευτα. Δεν ψηφίζω τα μνημόνια αναφώνησε ο επικεφαλής των διαδηλώσεων Λαφαζάνης αλλά στηρίζω την κυβέρνηση. Μετα την δόλια υποκλοπή της ψήφου μας, δείχνει τον δρόμο της άτακτης χρεοκοπίας με κατάληψη του νομισματοκοπείου και έκδοση ΔΡΑΧΜΩΝ. Είναι υποκλοπή ψήφου, ψευτοπατριώτες, κουμμούνια της αριστερής μπουρζουαζίας. Καθαρά το κόμμα της δραχμής, το λεγόμενο ΣΧΕΔΙΟ Β (Αλαβάνος-Κατσανέβας) καταψηφίστηκε από το σύνολο του λαού στις πρόσφατες εκλογές λόγω της επιλογής νομίσματος. Αν λοιπόν είχαν αυτό το σχεδιασμό προεκλογικά έπρεπε να τον θέσουν στην κρίση μας. Δεν θα ήταν κυβέρνηση ούτε υπουργοί. Βασιζόμενοι στις ψήφους της αντιπολίτευσης το παίζουν αντιμνημονιακοί σε αγαστή συνεργασία με τον πρωθυπουργό. Ο λαοπλάνος του χθεσινού σόου έπρεπε να θέσει καθαρά το δίλλημα. Η ψήφος στα μέτρα, αποτελεί και ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν γίνετε πρωθυπουργός και κυβέρνηση να στηρίζονται σε ψήφους αντιπολιτευμένων κομμάτων.

Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για τον υπάρχοντα σχέδια ολοκληρωτικού Εθνικοκομμουνιστικου καθεστώτος. Θέλουν αφού εισρεύσουν οι πρώτες δόσεις να κάνουν ενέργειες εκτροπής του συντάγματος έχοντας την κομματική δεδηλωμένη και να μας σβερκωθούν. Η γρήγορη ενημέρωση των συνελλήνων, συναγωνιστών και πατριωτών είναι αναγκαίά και επείγουσα. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Αναμφίβολα είναι ικανοί να δημιουργήσουν εμπλοκή στο Αιγαίο ή Θράκη ώστε να εφαρμόσουν το άρθρο 48 του συντάγματος.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ

Από τον Σωκράτη Τσουμελέκα, ΣΣΕ 77

11 comments :

  1. Anonymous15/7/15 21:36

    το "ισχυς" μπορει και να ειναι το πιο φασιστικο (σκ**το)ιστολογιο που υπαρχει ακομη. ολοι αρπαγμενοι ειστε κι εσυ που το εχεις κι αυτοι που σε διαβαζουν. ειτε με αυτη την κυβερνηση, ειτε με αλλη (συνεργασιας) ειτε ακομη και με δεξια, ολοι εσεις εχετε τελειωσει. βριζεις τους ελληνες, βριζεις τους μεταναστες, απειλεις και τρομαζεις τον κοσμο. τ ε λ ο ς

    ReplyDelete
  2. Anonymous15/7/15 21:39

    ΣΥ ΕΙΠΑΣ ...ΤΕΛΟΣ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous15/7/15 21:40

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ..ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟΤΕ;;ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.


    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous15/7/15 21:48

    δεν κινδυνευω απο τους μεταναστες, δυστυχεις και βασανισμενοι ανθρωποι ειναι κι αυτοι οπως κι εμεις οι ελληνες. εσυ και αλλα φασιστοειδη μου λετε οτι κινδυνευω. απο σας και μονο κινδυνευουμε ολοι εμεις οι υπολοιποι. δεν ζω στην αθηνα αλλα στην κορινθο κι εδω μια χαρα ειναι ολοι οι μεταναστες, αδερφια μου, οχι οπως εσεις που συνεχως εκφοβιζετε και απειλειτε τον κοσμο.

    ReplyDelete
  5. Anonymous15/7/15 21:58

    ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΩΛΟΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΚΩΛΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΙΠΟΔΟ;;;ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ "ΙΣΧΥΣ¨ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΦΙΓΓΤΗΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.

    ΕΑΝ ΣΕ ΕΚΦΟΒΙΣΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΩΛΟΑΡΧΗ ΘΕΣ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ Τ Ε Λ Ο Σ, ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΚΡΕΤΙΝΕ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous15/7/15 22:01

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΛΙΘΙΩΝ ''νεοελλήνων'' ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ!ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ,ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  7. Anonymous15/7/15 22:06

    ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ: ''νεογραικύλων'' ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!

    ReplyDelete
  8. Anonymous15/7/15 22:08

    ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ Ξ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΑΦΟΥ ΕΣΥ Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"..ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.....ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Δ-Ι-Κ-Α-Ι-Ω-Μ-Α ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ";;

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙ ΟΠΩΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ,ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ GAY,ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ,ΑΛΛΑ Δ-Ε-Ν ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ε-Λ-Λ-Η-Ν Ε-Θ-Ν-Ι-Κ-Τ-Η-Σ !!!!

    Υ.Γ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete
  9. Anonymous15/7/15 22:22

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ΤΟ 97 ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΦΩΝΑΖΕ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΡΩΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ..."ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ";;; Η ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΤΥΠΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ "ΤΣΑΤ". ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ/ΣΧΟΛΙΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ) , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΤΑ .."ΜΙΚΡΑ" ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ "ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ" ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ τα μικρα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ, (Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ.)

    ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΑΝ ΘΕΣ, ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΕΝΑ, ΝΟΜΙΖΩ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΧΡΗΣΗ.

    ΓΡΑΦΕΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΦΗΧΩΡΙΣΚΕΝΑΜΕΤΑΞΥΤΩΝΛΕΞΕΩΝΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕΠΛΗΡΩΣΤΑΣΗΜΕΙΑΣΤΙΞΕΩΣ

    ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ, ΘΑ ...ΖΟΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ...ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ.

    ReplyDelete
  10. Anonymous15/7/15 22:31

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΡΗΤΗ,ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ 'Ξ','Ψ' ΚΛΠ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ 'ΚΣ'.'ΠΣ' ΚΛΠ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  11. Anonymous16/7/15 23:18

    Παντως αν δεν εξολοθρευσουμε πρωτα τον εσωτερικο εχθρο, οπως αυτο το αποβρασμα απο την κορινθο, δεν κανουμε τιποτα, οι αρχαιοι ηταν αμειλικτοι με τους προδοτες και τους αποστατες, και εσφαζαν και τις οικογενειες αυτων, για να μην συνεχιστει η γενια των προδοτων(βεβαια πολλοι απο αυτους δεν εχουν Ελληνικη καταγωγη για αυτο ειναι και ανθελληνες). Για μενα ολοι οι οπαδοι του συριζα, ανταρ-συα, τροτσκιστες, πασοκοαλσαλεχ, ποταμιοτες, κκεδες, και νεοφιλελευθεροι νεοδημοκρατες πρεπει να εξολοθρευτουν μαζικα χωρις ελεος(οποιος γλιτωνει απο τους κακομοιρους τους μεταναστες να τον τρωμε εμεις). Για να γινει αυτο πρεπει πρωτα εμεις οι Ελληνες να διαχωριστουμε απο αυτους και προφανως να αποσχιστουμε επιτελους απο το ελλαδικο κρατος που εφτιαξαν οι ροτσιλντ πριν περιπου 180 χρονια, βεβαια ολα αυτα θελουν κοτσια, που δεν ξερω αν διαθετει η πλειονοτητα του δικου μας κινηματος.

    ReplyDelete