10/07/2015

Μεγαλύτερη απειλή η Ρωσία για την ασφάλεια των ΗΠΑ σύμφωνα με τον στρατηγό πεζοναυτών Τζόζεφ Ντάνφορντ

Η Ρωσία αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ και η συμπεριφορά της Μόσχας «προκαλεί έντονη ανησυχία», δήλωσε ενώπιον των γερουσιαστών ο στρατηγός των Πεζοναυτών Τζόζεφ Ντάνφορντ κατά την διαδικασία έγκρισης από την Γερουσία του διορισμού του στη θέση του επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας. «Η εκτίμηση μου σήμερα είναι ότι η Ρωσία αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ», δήλωσε ο Ντάνφορντ, ο διορισμός του οποίου αναμένεται να εγκριθεί άμεσα από τη Γερουσία, αναφερόμενος ιδίως στις ενέργειες της Μόσχας στην Ουκρανία. Η Ρωσία βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου των απειλών για τις ΗΠΑ, κατά τον Ντάνφορντ, για τον οποίο ψηλά στον κατάλογο αυτό βρίσκονται επίσης η Κίνα, η μεγέθυνση του στρατού της οποίας ανησυχεί το Πεντάγωνο, η Βόρεια Κορέα, αλλά και οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Ο Ντάνφορντ είπε επίσης ότι «από στρατιωτική άποψη, θα ήταν λογικό» οι ΗΠΑ να δώσουν στην Ουκρανία θανατηφόρα όπλα.

http://www.pygmi.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ, ΜΕ ...ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΚΙΑΜΑΧΙΕΣ.
- ΠΕΣ ΜΑΣ, Ω ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕ ΕΓΚΕΦΑΛΕ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α Η ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΧΙ ΜΕΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΤΡΥΠΑΣ (Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ)  ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
- ΠΕΣ ΜΑΣ, Ω ΜΕΓΙΣΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕ ΝΟΥ, ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
- ΕΞΗΓΗΣΕ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.
- ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ, Η ΟΛΗ ...ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ.
- ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ, ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ, (ΣΙΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ π.χ) ΟΣΟ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ; ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑ; ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ;

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΕ, Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, (ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ), ΟΔΗΓΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΗΤΤΕΣ. (ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ "ΒΙΕΤΝΑΜ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΣΥ) ΤΟΣΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΩ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Αντίθετος με τα λεγόμενα του στρατηγού των Πεζοναυτών Τζόζεφ Ντάνφορντ, είναι ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Τζον Κέρι, σχετικά με το ότι η Ρωσία αποτελεί την πιο σοβαρή απειλή για τις ΗΠΑ, ανέφερε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σήμερα. Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ ανέφερε ότι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι εκφράζουν «πολύ ειλικρινά» τις διαφωνίες τους για αρκετά ζητήματα, όπως οι ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ο στρατηγός Ντάνφορντ, ο οποίος αναμένεται να γίνει ο νέος αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας των ΗΠΑ, είπε χθες ότι η Ρωσία είναι «ένα έθνος που θέτει μια υπαρξιακή απειλή» για τη χώρα και ότι η συμπεριφορά της «δεν προκαλεί τίποτε λιγότερο από συναγερμό».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 comments :

  1. Anonymous11/7/15 21:59

    Η μεγαλυτερη απειλη αυτη την στιγμη για την υπαρξη του λευκου ανθρωπου, του Ελληνισμου, αλλα και των ιδιων των λευκων αμερικανων ειναι οι ιδιες οι Η.Π.Α, οι οποιες ελεγχονται απο το γνωστο λομπι της jew york, και το οποιο θελει επισημα να αφανησει ολους τους Ευρωπαικης καταγωγης και συγγενεις τους, κατοικους του πλανητη. Η συμμαχια αυτη την στιγμη πρεπει να ειναι απο την μια η λευκη φυλη με τους συμμαχους της που θα αποσχισει απο το αμερικανοαντιρατσιστοεβραικο στρατοπεδο, δηλαδη Ρωσια με ολους τους λευκους ευρωπαικους λαους, το Ιραν, ολον τον σιιτικο αξονα, τις ανωτερες ταξεις της Ινδιας, τους λατινους, τα απομειναρια των ιθαγενων της αμερικης, και τους Ιαπωνες, και απο την αλλη πλευρα οι ιουδαιοι με τους φανατικους προτεσταντες σιωνιστες, τους δουλους τους νεγρους, τον σουνιτικο-σημιτικο-σιωνιστικο αξονα, την ντολμεδικη τουρκια, καθως και την κινα που αυτοι δυναμωσαν. Ο Γ παγκοσμιος θα ειναι πραγματικα ολοκληρωτικος και οχι ηπιος οπως οι προηγουμενοι που γενοκτονηθηκαν μονο οι λευκοι. Αυτος που θα νικησει θα γενοκτονησει τον ηττημενο και θα κυριαρχησει σε γη και ηλιακο συστημα.

    ReplyDelete
  2. Anonymous20/9/21 19:55

    "ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΕ, Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ) ΟΔΗΓΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΗΤΤΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ "ΒΙΕΤΝΑΜ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΣΥ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΩ."

    πιο επικαιρο απο ποτε, μετα την ηττα στο αβγοτιγανισταν... στο μεταξυ η pygmi.gr εγινε exipno.gr και πουλαει κουπονια φτηνιας απο ηλ. μαγαζακια... καταντια

    ReplyDelete