30/06/2015

Το πόρισμα για τις υποκλοπές και το σχέδιο «Πυθία»

Ενα πολύπλοκο και καλοδουλεμένο σχέδιο με στόχο την «πειθαρχία» της ελληνικής πολιτικής στα συμφέροντα των Αμερικανών και των συμμάχων της περιγράφει ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας στο 25 σελίδων πόρισμά του για τις υποκλοπές και το σχέδιο «Πυθία» που αφορούσε την «απομάκρυνση» ακόμα και με φυσική εξόντωση του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Τρία χρόνια αφότου ο δικαστικός λειτουργός ξεκίνησε την έρευνά του, τα στοιχεία που συγκέντρωσε αποκαλύπτουν βήμα-βήμα τις προσπάθειες ξένων κέντρων να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα την περίοδο διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή λόγω των στενών σχέσεων που είχαν αναπτυχθεί τότε με τη Ρωσία.  Casus belli για την άλλη πλευρά φαίνεται πως ήταν η προώθηση του αγωγού South Stream, μέσω του οποίου θα διοχετευόταν ρωσικό φυσικό αέριο προς τη δυτική Ευρώπη, αλλά και η προμήθεια ρωσικών εξοπλιστικών συστημάτων. Οπως σημειώνει ο Δ. Φούκας, «είναι σαφές ότι η αμερικανική πλευρά δεν εξέταζε άλλο ενδεχόμενο πλην της κατασκευής του αγωγού TAP, στον οποίο παρείχε πλήρη στήριξη, ενώ είναι επίσης προφανές ότι είχε κάθε συμφέρον να προτιμηθούν προμηθευτές πολεμικού υλικού αμερικανικών συμφερόντων, ενδεχομένως και συμμαχικών τους κρατών, με απώτερο σκοπό τη διατήρηση των υφιστάμενων ισορροπιών».

http://www.real.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ:  http://kostasxan.blogspot.gr/2015/06/blog-post_576.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΕΚΑΛΥΠΤΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ; ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ; ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ.

3 comments :

  1. Anonymous30/6/15 18:06

    ΕΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΕΚΑΛΥΠΤΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ" ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑ( ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ) ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ "ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ" ΟΠΩΣ "ΦΥΣΙΚΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ" ΤΥΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΞΗΡΑΣΙΑ..ΟΛΑ "ΦΥΣΙΚΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ.Ο ΤΕΧΝΙΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 1999 ΤΟΣΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟΣΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.

    ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΤΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ "ΦΥΣΙΚΟ" ΚΑΡΚΙΝΟ..ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ "ΦΥΣΙΚΗ" ΑΣΘΕΝΕΙΑ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΣ Η ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΣ..."ΚΡΕΜΑΣΕ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΔΟΞΟ ΚΑΙ "ΚΑΚΟ" ΤΕΛΟΣ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous30/6/15 19:06

    ΑΡΧΙΔΙΑ ΗΓΕΤΗΣ ΔΛΔ ΚΙ ΟΧΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ReplyDelete
  3. Anonymous30/6/15 19:29

    ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΟΥΡΗΤΗ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΛΕΟΝΤΑΣ/ΗΓΕΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΛΕΟΝΤΑ/ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΟΡΧΕΙΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ...ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΟΝΤΑΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΗ....ΑΡΓΑ η ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΩΜΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ η ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΕΟΝΤΑ...ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ.

    ΟΠΟΤΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΑ "ΣΧΕΔΙΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ....

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete