06/06/2015

Φωτογραφίες πράκτορα της ΜΙΤ την ώρα που η Στρατοχωροφυλακή του βάζει χειροπέδες...

...ως επιβάτη/οδηγό σε φορτηγό που πιάστηκε να μεταφέρει όπλα στους αντάρτες και τους τζιχαντιστές της Συρίας δήθεν ως ...ανθρωπιστική βοήθεια, δημοσιεύει τουρκική εφημερίδα.

Η Cumhuriyet παραθέτει σήμερα 24 νέες φωτογραφίες από τα φορτηγά ΤΙΡ της μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ που κατάσχεσε ο εισαγγελέας στα Άδανα τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε η Αγκυρα είχε υποστηρίξει ότι τα φορτία ήταν ...ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Τουρκμένους της Συρίας και είχε επικρίνει τους εισαγγελείς και τους διοικητές της Στρατοχωροφυλακής ότι είναι ψεύτες, υπονομευτές κλπ. Προχθές η εφημερίδα αποκάλυψε βίντεο και φωτογραφίες όπου φαίνονται καθαρά τα πυρομαχικά κλπ που είχαν τα φορτηγά. Τώρα στο νέο σετ 24 φωτογραφιών σε μια από αυτές απεικονίζει μέλος της Στρατοχωροφυλακής να προσπαθεί να περάσει χειροπέδες σε πράκτορα της ΜΙΤ, τους σχετικούς διαλόγους κλπ

http://www.onalert.gr/stories/kare-kare-i-emploki-tis-mit-me-tous-tzixantistes/42916

Η ΜΙΤ βοήθησε τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους να περάσουν από τη Συρία στην Τουρκία και τούμπαλιν, αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ. Η εφημερίδα εξασφάλισε μαρτυρίες οδηγών λεωφορείων που μίσθωσε η ΜΙΤ και με τα οποία οι τζιχαντιστές πέρασαν, ως τουρίστες, τα σύνορα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι τζιχαντιστές, αλλά και ο εξοπλισμός τους, φορτώθηκαν από το στρατόπεδο του Ατμέ στην Συρία. Κατόπιν οδηγήθηκαν, στην Τουρκία, στην πόλη Ακτσκαλέ και κατόπιν πέρασαν και πάλι στην Συρία. Ουσιαστικά η ΜΙΤ εκτέλεσε την τακτική μετακίνηση μονάδας των τζιχαντιστών, η οποία δεν μπορούσε να μετακινηθεί, ασφαλώς, εντός συριακού εδάφους, καθώς οι Κούρδοι ελέγχουν τον κόμβο του Κομπάνι. Όπως αναφέρουν οι οδηγοί, τα λεωφορεία συνοδεύονταν από πράκτορες της ΜΙΤ.

http://www.defence-point.gr/news/?p=130665

1 comment :

  1. Anonymous6/6/15 19:58

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΠΤΥΧΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΤΗΝ ΜΙΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ..ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ.ΕΙΔΙΚΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ OZEL HARP DAIRESI-OHD ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΗΝ JITEM (ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.....ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ "ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" (Turkiye Ulusal Stratejiler ve Hareket Dairesi-TUSHAD) ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ TUSHAD Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ..ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ "ΛΕΥΚΕΣ" ΚΑΙ "ΜΑΥΡΕΣ" ΜΟΝΑΔΕΣ.

    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ...Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ "ΣΤΟΚΟΙ" ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΜΙΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ...Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ..ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete