16/05/2015

Το Ισραήλ απελαύνει χιλιάδες Αφρικανούς μετανάστες (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ)

Οι ισραηλινές αρχές έχουν προτείνει σε χιλιάδες λαθρομετανάστες από την Αφρική να εγκαταλείψουν τη χώρα. Σύμφωνα με το ισραηλινό δημοσίευμα, 45.000 άνθρωποι έχουν διεισδύσει στο Ισραήλ από την Ερυθραία και το Σουδάν. Όλοι αυτοί έχουν λάβει επιστολή που τους προειδοποιεί ότι μέσα σε μια προθεσμία 30 ημερών να εγκαταλείψουν τη χώρα. Στην περίπτωση αυτή, η κυβέρνηση του εβραϊκού κράτους, θα τους δώσει 3.500 δολάρια σε μετρητά και ένα εισιτήριο απλής μετάβασης στην πατρίδα ή σε άλλη αφρικανική χώρα. Σε αντίθετη περίπτωση, οι παράνομοι μετανάστες θα αντιμετωπίσουν τον εγκλεισμό τους σε στρατόπεδο στη Σαχαρονίμ, στην έρημο Νεγκέβ. Τα μέτρα αυτά έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση των παράνομων μεταναστών, γιατί δεν ενδιαφέρονται να γυρίσουν στην πατρίδα τους και ο μόνος τρόπος είναι, εάν να φύγουν από το Ισραήλ, να πάνε στη Λιβύη, όπου από εκεί θα προσπαθήσουν να πλεύσουν στις ευρωπαϊκές ακτές. Κατά τη διάρκεια της περιόδου 2011-2013, σύμφωνα με στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, τα οποία δημοσιεύει η ‘Washington Post’, στο Ισραήλ έφθασαν 68 χιλιάδες Αφρικανοί μετανάστες. Μετά ο αριθμός των μεταναστών μειώθηκε αισθητά, όταν οι ισραηλινές αρχές έχτισαν ένα υψηλό τείχος κατά μήκος των συνόρων με την Αίγυπτο, κόβοντας μία από τις πιο σημαντικές μεταναστευτικές οδούς.

The Hellenic Information Team

ΣΧΕΤΙΚΟ: Επεισόδια στο Ισραήλ, καθώς οι εβραίοι με καταγωγή από την Αιθιοπία, διαπιστώνουν τον ρατσισμό των σιωνιστών. 

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΜΕΤΡΟ (7), ΤΗΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΘΝΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ "ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ".
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ) ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ
* ΑΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
* ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ.
* ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΤΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΛΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
- ΤΕΛΟΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ. (ΑΠΛΑ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ). ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΗΠΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ) ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΝΤΩΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΩΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ: http://isxys.blogspot.com/2012/07/blog-post_20.html

1 comment :

  1. Anonymous16/5/15 19:26

    Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και ακύρωση κάθε νομοθετήματος που μετατρέπει εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα.

    Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

    ReplyDelete