01/02/2015

ΙΜΙΑ 31/01/1996



ΣΧΕΤΙΚΑ:
Η εικόνα της Ελλάδας που ήταν έτοιμη για όλα...'Οπως την έζησε ένας αξιωματικός
Η ΑΠΟΨΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ

3 comments :

  1. Anonymous1/2/15 13:15

    To γιατί δεν έπεσε ούτε μια σφαίρα στα ΙΜΙΑ έχει να κάνει με την Συνθήκη της Μαδρίτης το 1997, τότε ξεπουλήθηκαν το δικαιώματα στον 25 μεσημβρινό.Τόσο ο Ισραηλινός όσο και ο Τούρκικος Στρατός,καθώς και οι υπόλοιποι ναυτικοί στόλοι της λευκής φυλής,που ήρθαν εδώ,αυτό που αποζητούν δεν είναι ούτε το πετρέλαιο ,ούτε το αέριο,κοινώς χέστηκαν για αυτά.Αποζητούν να έχουν Ηλιακά Δικαιώματα στον Παλαιό Λόγο.Όλες αυτές οι συνεχείς στρατιωτικές ασκήσεις γίνονται γιατί παρακολουθούν με υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικά όργανα ..κάτι το οποίο σχέση και με την μυστική και φανερή συνεργασία τους για την εξερεύνηση του διαστήματος.

    Σκοπός τους είναι να προσπαθήσουν να ενεργοποιήσουν ,αλλά και να θέσουν υπό τον έλεγχό τους την ΤΕΡΑΣΤΙΑ δύναμη των τεσσάρων κυρίως αλλά και πολλών δευτερευόντων διαύλων του Δηλίου ηλεκτρομαγνητικού και ηχοφασματικού πεδίου.

    ReplyDelete
  2. Anonymous1/2/15 13:37

    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΔΩ Κ.Λ.Π ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ.

    ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ) ΕΛΛΗΝΑ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ" ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ;;;

    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΦΕΔΡΟΣ) ΝΑ ..."ΓΡΑΨΕΙ" ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΣΤΡΤΙΩΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ (ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ) ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

    ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ή ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ Π.Χ ΠΥΡΟΒΟΛΗΤΕΣ (ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΔΙΟΠΟΥΣ, ΚΕΛΕΥΣΤΕΣ) ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ;;;

    ReplyDelete
  3. Anonymous1/2/15 15:24

    Κύριε ιδιοκτήτα και διαχειριστά του ΙΣΧΥΣ ΚΟΥΡΗΤΗΣ μου λέτε ότι έχετε απορία γιατί δεν έπεσε ούτε μια σφαίρα την νύχτα εκείνη ,ρωτάτε εμένα;; Εκείνους έπρεπε να ρωτήσετε,και είμαι σίγουρος ότι τους γνωρίζετε πολύ καλά,και εσείς αλλά και η υπηρεσία με την οποία είχατε/ε σχέση.Αν και νομίζω ότι τους λόγους τους γνωρίζετε πολύ καλά.

    ReplyDelete