28/12/2013

ΕΔΗΚ: Θα στηρίξουμε πολιτικά την ένοπλη σύγκρουση με τους προδότες και τους κατακτητές

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις του προδοτικού Ζυριχικού κατεστημένου έχουν δημιουργήσει ένα γόρδιο δεσμό από τον οποίο επωφελούνται πρώτα οι ίδιοι και στη συνέχεια οι τούρκοι κατακτητές.
- Επωφελούνται οι ίδιοι διότι εμφανίζονται ως οι μοναδικοί ταχυδακτυλουργοί και μαγγανογητευτές που είναι σε θέση να λύσουν τους κόμπους και τα περιπεπλεγμένα νήματα της προδοσίας και της μωρίας τους.
- Επωφελούνται επίσης οι τούρκοι κατακτητές διότι ολοένα και αναβαθμίζουν το κατοχικό μόρφωμα ολοένα και κερδίζουν περισσότερα από αυτά που τους έδωσε το αίσχος της Ζυρίχης και αυτή τούτη η τουρκική εισβολή.
Το ερώτημα είναι πως ανατρέπεται αυτή η κατάσταση; Μένουμε σιωπηλοί και αδρανείς μάρτυρες της παράδοσης της πατρίδος μας στους τούρκους κατακτητές από τους γλοιώδεις και σιχαμερούς προδότες και απλά αναλωνόμαστε σε συνθήματα και ενίοτε σε συνευρέσεις σε μνημόσυνα με τους εχθρούς της πατρίδος , τους βρομερούς πατριδοκάπηλους; Θέση του Ε.ΔΗ.Κ. είναι πως εκτός του ξεσκεπάσματος των προδοτών μέσα από την αδιάκοπη ανάλυση των πεπραγμένων και των σχεδίων τους, επιβάλλεται να δρομολογήσουμε ιδεολογικά και πολιτικά την σύγκρουση της εθνικής κοινωνίας με τους προδότες και με τους κατακτητές.

Για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες της λαϊκής σύγκρουσης με τους προδότες και της τελικής ανατροπής τους οπότε και θα εφαρμόσουμε την απελευθερωτική στρατηγική, είναι ανάγκη να κάνουμε τα ακόλουθα βήματα :
- Να καταθέσουμε στα Ηνωμένα Έθνη και σε άλλα διεθνή φόρα την δική μας πρόταση λύσης του κυπριακού που εδράζεται στο διεθνές δίκαιο.
- Να καταστήσουμε σαφές ότι δεν αποδεχόμαστε τις συμφωνίες που έχουν γίνει ή τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί κατ' αντιδιαστολή με τις αρχές του διεθνούς δικαίου.
- Να δηλώσουμε ευθαρσώς την πρόθεση μας για πολιτική στήριξη της ένοπλης σύγκρουσης με όλες εκείνες τις δυνάμεις της προδοσίας και της συνωμοσίας που θα θελήσουν να παράξουν “δίκαιο” από την πρωτογενή αδικία της εισβολής και να το περάσουν ως δήθεν μετεξέλιξη της κυπριακής δημοκρατίας. Ως πολιτικό κόμμα θα στηρίξουμε την ένοπλη αντίσταση χωρίς να σημαίνει ότι θα είμαστε οι οργανωτές της.

Καλούμε τον ελληνισμό να υπερασπιστεί ενόπλως τα δίκαια του μέσα από μορφές οργάνωσης που θα κρίνει καταλληλότερες στις δεδομένες συνθήκες που θα ασκηθεί η ένοπλη πάλη. Οι γόρδιοι δεσμοί λύνονται μόνο με το σπαθί.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

No comments :

Post a Comment