18/11/2013

Σχέση μεταξύ της κατασκευής Τζαμιών και της Αλλαγής των δημογραφικών στοιχείων της Δύσης

Η Μουσουλμανική μετανάστευση προς τη Δύση έχει ανέλθει σε εκρηκτικά ποσοστά, ενώ τα δημογραφικά στοιχεία στην Ευρώπη αλλάζουν δραματικά. Μια γρήγορη ματιά γύρω από την Ευρώπη αποκαλύπτει τις ανησυχητικές εξελίξεις, θα αναφέρουμε μόνο μερικά παραδείγματα:

Η Βρετανία είναι ένα από τα έθνη που επλήγησαν περισσότερο από αυτή την ανεξέλεγκτη μετανάστευση όπου ο γηγενής πληθυσμός έχει αντικατασταθεί και η παλιά Βρετανία εξαφανίζεται. Στην πραγματικότητα ο «μουσουλμανικός πληθυσμός» έχει σημειώσει δραματική άνοδο …τα τελευταία 15 χρόνια αυξήθηκε κατά 75 % . Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, οι μουσουλμάνοι έχουν το νεότερο ηλικιακό προφίλ των θρησκευτικών ομάδων, με 48 τοις εκατό (1,3 εκατ.) κάτω των 25 ετών . «Αυτό δυστυχώς έχει σφραγίσει τη μελλοντική εξέλιξη του Ισλάμ στη Βρετανία». Εκτιμάται, επίσης, ότι, αν συνεχιστούν οι σημερινές τάσεις μετανάστευσης" το2066 θα υπάρχει μια μειονότητα «των λευκών Βρετανών»
Γαλλία: Παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο αντιτίθεται στο γαλλικό σύνταγμα, οι μουσουλμάνοι προσεύχονται ανοιχτά στους δρόμους του Παρισιού ως ένα σημάδι της κατάκτησης.
Γερμανία: Δίπλα στο πανύψηλο καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου στην Κολωνία θα ανεγερθεί ένα τζαμί 40 εκατομμυρίων δολαρίων με μιναρέδες ύψους 33 μέτρων. Ένας αντι-τζιχάντ ακτιβιστής με έδρα την Κολωνία, δήλωσε «Δεν είναι τυχαίο ότι «ο καθεδρικός ναός είναι το μεγαλύτερο χριστιανικό κτίριο βόρεια των Άλπεων και οι τέσσερις Ισλαμικές τουρκικές οργανώσεις που έχουν κέντρο τους στην Κολωνία, με την κατασκευή αυτή έχουν σκοπό να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του χριστιανισμού στην Κολωνία για να αποδείξουν την ισλαμική κυριαρχία στην πόλη.

Ισπανία: "μουσουλμάνοι μετανάστες" στην πόλη της Καταλονίας Mollet del Vallès αμφισβήτησαν ανοιχτά και επιθετικά την εξουσία των δημοτικών υπαλλήλων να αξιολογούν και να καθορίζουν τη σωστή θέση των νέων τεμενών με βάση τις καθιερωμένες πολεοδομικές ρυθμίσεις."
Σερβία: Τζαμί με τους ψηλότερους μιναρέδες της Ευρώπης, περίπου 90 μέτρα, θα κατασκευαστεί σε αγροτική ορεινή νοτιοδυτική περιοχή.
Σλοβενία: Στην πρωτεύουσα Λιουμπλιάνα, το Κατάρ χρηματοδοτεί το πρώτο τζαμί της χώρας.
Ισλανδία: «Το τζαμί θα κατασκευαστεί στο Ρέικιαβικ σε ένα πολύ κεντρικό οικόπεδο που παραχωρήθηκε στους μουσουλμάνους δωρεάν, προσφορά των Ισλανδών φορολογουμένων, ενώ το τζαμί χρηματοδοτήθηκε από τους γνωστούς χορηγούς της Μέσης Ανατολής, οι οποίοι επιδιώκουν να ασκήσουν έλεγχο και ριζοσπαστικοποίηση, στην αυξανόμενη Μουσουλμανική κοινότητα στην Ισλανδία."
Δανία: το Κατάρ χρηματοδοτεί την κατασκευή ενός τεραστίου τζαμιού αξίας 26 εκατομμυρίων στην Κοπεγχάγη «είναι η πρώτη φορά που ένας μιναρές που θα αλλάξει τον ορίζοντα της Κοπεγχάγης». Αυτό το δώρο από το Κατάρ έχει οδηγήσει τους κριτικούς να εκφράσουν τις ανησυχίες ότι το τζαμί θα γίνει φερέφωνο του ριζοσπαστικόυ Ισλάμ στη Δανία.
Ελλάδα: Οι Ουαχάμπι έλαβαν το πράσινο φως να χτίσουν το σύμβολο της ισλαμικής κυριαρχίας στην χώρα του καναπέ…

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες Σαουδικά κεφαλαία έχουν χρησιμοποιηθεί για να κτιστούν και να λειτουργούν πάνω από 1500 τζαμιά, 202 κολέγια, 210 Ισλαμική Κέντρα όλω ή εν μέρει χρηματοδοτούμενα από τη Σαουδική Αραβία και περίπου 2000 σχολεία για την εκπαίδευση των Μουσουλμάνων παιδιών σε μη ισλαμικές χώρες στην Ευρώπη, βόρεια και Νότια Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία. Ο πρίγκιπας Alwaleed της Σαουδικής Αραβίας λέει ότι αυτό θα προωθήσει την ειρήνη και να βοηθήσει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Ωστόσο, το κίνημα των Ουαχάμπι της Σαουδικής Αραβίας έχει απώτερο στόχο και σκοπό την στροφή της κοινωνίας πίσω στον 7ο αιώνα ενώ η ύποπτη χρηματοδότηση των έργων αυτών από τα κράτη της Αραβικής Χερσονήσου εγείρει όλο και περισσότερες ανησυχίες. Η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπουν τους συναδέλφους τους μουσουλμάνους να λιμοκτονούν στην Αφρική, ενώ χρησιμοποιώντας τα χρήματα από τα πετρέλαια για να διατηρήσουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους και να χρηματοδοτήσουν την εξισλαμισμό της Δύσης ! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κατάφεραν να γεμίσουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και σήμερα απελαύνουν εκατομμύρια ξένους εργάτες από την Σαουδική Αραβία!

Ο νυν πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φυλακίστηκε για τέσσερις μήνες το 1999 μετά την δημόσια δήλωση του ότι, «οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, και τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας, ενώ οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας.» Τώρα η τουρκική κυβέρνηση του Ερντογάν έχει ξεκινήσει σε μια εκστρατεία οικοδόμησης τζαμιών όχι μόνο στην Ελλάδα άλλα και στη Γερμανία και ο ίδιος ο Ερντογάν παρακολούθησε την κατασκευή του μεγάλου τζαμιού στο Μέριλαντ, στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεδομένου ότι είναι ένα ..."σύμβολο της φιλίας " (όχι κατάκτηση ;;;). Ωστόσο, ένα αίτημα για να χτίσει μια χριστιανική εκκλησία στην πρωτεύουσα της Τουρκίας στην Άγκυρα δεν έγινε δεκτό από την κυβέρνηση Ερντογάν νωρίτερα αυτό το χρόνο .

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2013/11/papeete.html

No comments :

Post a Comment