19/11/2013

Είμαστε σε νόμιμη άμυνα. Βία στην βία της αριστεράς και απόδοση στοχευμένης δικαιοσύνης. Τώρα!

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ «Ήπειρος, η πατρίδα μας. ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νέων της ΧΑ από τον ψυχικά και σωματικά σακάτη δολοφόνο και την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης από κάποιον άνθρωπο που η όλη δομή του κειμένου μαρτυρά την ψυχική και πνευματική διαταραχή του, έτσι άλλωστε είναι όλοι τους οι συνειδητοί αριστεροί, όλοι πια, κυβέρνηση και θεσμικά όργανα (δημόσια τάξη και δικαιοσύνη) πιθανολογούν τον επόμενο στόχο που θα είναι και πάλι ή «κάθαρμα αστυνομικός» ή «δεξιός εχθρός του λαού». Η κυβέρνηση (όλες οι δήθεν δεξιές κυβερνήσεις) απέδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται ούτε για την αποκάλυψη των δραστών, ούτε για την προστασία του λαού (μαζί και του ένστολου τμήματός του) γιατί μάλλον η αριστερή βία εξυπηρετεί τον σχεδιασμό της γι αυτό άλλωστε και ανέλαβε την φύλαξη της ακεραιότητας της ζωής των οικογενειών του κάθε αλήτη Κουφοντίνα και Ξηρού παρέχοντάς τους νέες ταυτότητες και ασφαλή διαβίωση. Αλλά πλανώνται πλάνη οικτρά αν νομίζουν ότι έτσι τις προφυλάσσουν στο «απυρόβλητο». Πρέπει να ξυπνήσουμε και να αντιδράσουμε εμείς ο λαός της δεξιάς.

Η ευθύνη της άμυνάς μας απέναντι στην βία της αριστεράς πρέπει να γίνει δικό μας καθήκον και να μην περιμένουμε από την με δεμένα τα χέρια αστυνομία να βρει τους εκτελεστές αθώων και τους ηθικούς αυτουργούς τους. Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Βία αυτοί; Απόδοση στοχευμένης δικαιοσύνης εμείς. Η Ελλάδα είναι χώρα μικρή και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Γνωρίζουμε τους σακάτηδες δολοφόνους ελεύθερους και φυλακισμένους ενώ και οι ψυχικά σακατεμένοι ηθικοί αυτουργοί έχουν ονοματεπώνυμο και όσο και να θέλουν να κρυφθούν, όσο και να τους προστατεύει το σύστημα έχουν αποκαλυφθεί. Δεν προσπαθώ να αναμοχλεύσω τα πάθη. Αμύνομαι και αρκετό δάκρυ έχυσα για τους πλέον των εκατό νεκρούς ομοϊδεάτες μου δολοφονημένους από τους αριστερούς κατσαπλιάδες δολοφόνους της μεταπολίτευσης.  Δικαιοσύνη ζητώ να αποδοθεί και σίγουρα θα αποδοθεί εν ονόματι του ελληνικού λαού. Σύντομα... Τώρα!

1 comment :

  1. Το κακό είναι, ότι η εθνικιστική δεξιά στην Ελλάδα είναι χέστες (Αυτό το ξέρει προφανώς καλά το ισχύς που παρακολουθώ χρόνια). Σκεφτείτε κάτι αντίστοιχο να είχε γίνει στην Ρωσία ή στην Ουγγαρία, ή κάποια χώρα του ανατολικού μπλόκ. Πόσους μαζεύουν σε χαρτοσακούλες οι ακροαριστεροί κάθε μήνα σε Ρωσία-Ουκρανία χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Φαναταστείτε να κάνανε κανένα τέτοιο λάθος τα ανάπηρα πρεζάκια του Σόρος εκεί. Οι Ελληναράδες λένε ότι είναι απόγονοι των Σπαρτιατών φοβεροί και τρομεροί Μανιάτες, Κρητικοί, κ.α. Και τι κάνουν στην ακροαριστερή βία που ελέγχει το ελλαδιστάν καμιά σαρανταριά χρόνια, απολύτως τίποτα. Πολλοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι το ακροαριστερό κράτος είναι ο εχθρός, και ζητάνε απονομή δικαιοσύνης από τους αστυνομικούς υπαλλήλους των μασωνοεβραίων πολιτικών, δικαστών, κ.α. Ακόμα και τους νεγροπάκιδες που δήθεν χτυπάνε οι κακοί λευκοί όπως λένε οι εβραιοαριστεροί στην επιστολή, ξέρουμε πολύ καλά οτί αυτοί που τα βάζουν μαζί τους είναι στην πλειονότητά τους λευκοί μετανάστες(Αλβανοί, Πολωνοί, Ρώσοι, κ.α.), πώς λοιπόν οι ελληναράδες θα αντισταθούν στούς σακάτηδες με τα όπλα που τους προτρέπει το καθεστώς να σκοτώνουν εθνικιστές; Θα τους σώσει η αστυνομία; μήπως ο καραφλός μασώνος υπουργός θα βάλει τα ΕΚΑΜ(που προσπαθούσαν να πιάσουν μερικούς Αλβανούς εβδομάδες), μήπως θα τούς σώσει ο Μπάτμαν; Ας σοβαρευτούμε, αν τυχόν αποφασίσουν οι εθνικιστές να αντιδράσουν πραγματικά, πρέπει να είναι έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον του Ν.1., εχθρού του Έλληνα που φυσικά δεν είναι κανένας εξωτερικός εχθρός αλλά το ελληνικό δημοκρατικό κρατίδιο(και ένα μεγάλο μέρος κεντροαριστεροακροαριστερών που πρέπει να εξοντωθούν με τις οικογένειές τους) που πρέπει να καταστραφεί εκ θεμελίων. Αν οι ελληναράδες δεν είναι έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο καλύτερα να σωπάσουν και να αρκεστούν σε δηλώσεις τύπου Μιχαλολιάκου(το κρίμα στο λαιμό τους, να τους τιμωρήσει ο θεός, κ.α.) και άλλων κ(υ)νοβουλευτικών εκπροσώπων, και να υπομείνουν σιωπηλά την γενοκτονία τους.

    ReplyDelete