03/11/2013

Η Κίνηση "Ενωμένοι Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Απειλή" (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ "AJC" ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ...ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ.

ΚΕΕΡΦΑ
Καταδικάζουμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης και των ΜΜΕ να αξιοποιήσουν την ένοπλη επίθεση έξω από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής που άφησε πίσω της δύο νεκρούς.Τρέχουν να το χρεώσουν «στο άλλο άκρο» πριν υπάρξει οποιαδήποτε ανάληψη ευθύνης ή διευκρίνηση αν προκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή οτιδήποτε άλλο. Το αντιφασιστικό και το εργατικό κίνημα έχουν την δύναμη να βάλουν φραγμό στα σχέδια της κυβέρνησης και των φίλων της να πισωγυρίσουν τις μαχητικές διεκδικήσεις για το ξήλωμα της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και των άθλιων πολιτικών του Μνημονίου. Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, έστειλαν τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές με μαχαίρια και ρόπαλα κατά μεταναστών, αριστερών, καλλιτεχνών, Ρομά. Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Δένδιας τους έδωσαν την κάλυψη.Το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις του. Η Γενική Απεργία στις 6 Νοέμβρη είναι η άμεση απάντηση μας στα σχέδια υπονόμευσης και στοχοποίησης των μαζικών αγώνων. Και οι διαδηλώσεις των σαράντα χρόνων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη είναι η συνέχεια. Χτίσαμε ένα μαζικό κίνημα που δρα στο φως της μέρας και έτσι απομονώσαμε την συμμορία της Χρυσής Αυγής. Έτσι θα συνεχίσουμε!

AJC
"Σε μια δημοκρατική κοινωνία, το να παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου θα πρέπει να απορρίπτεται κατηγορηματικά. Όσο και αν είμαστε σταθερά αντίθετοι στην άθλια νεοναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και των εμπρηστικών τακτικών της, μας τρομάζουν εκείνοι, που, για τον οποιονδήποτε λόγο, θα διέπρατταν φόνο και απόπειρα δολοφονίας."

ΣΧΟΛΙΟ: H φράση "παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου" σημαίνει αυτοδικία και απάντηση σε μία έκνομη ενέργεια. Δηλαδή νομιμοποίηση, έμμεση μεν, πλην σαφή, αποδοχή και δικαιολογία αγαθών κινήτρων των δολοφόνων. 

Παπούλιας, Σαμαράς, δεν έχουν καταδικάσει ακόμα οι τις στυγνές δολοφονίες. Όταν σε άλλες ήσσονος σημασίας γεγονότα βγαίνουν αμέσως και "καταδικάζουν" αυτή την φορά φαίνεται ότι έκριναν ότι το αίμα των τριών παιδιών που χύθηκε στην λεωφόρο Ηρακλείου δεν είναι ούτε ελληνικό ούτε τους αφορά η υπόθεση. Ας συλληπηθούν, απλά τις οικογένειες των παλικαριών. Ας πουν τα τετριμμένα: "Θα τους συλλάβουμε κλπ". Αλλά ας πουν κάτι. Ας δείξουν έστω και με 24 ώρες καθυστέρηση ότι δεν είναι απόλυτα εξαρτημένοι από τους ξένους... Εκτός και αν ο Α.Σαμαράς θεωρεί ότι "Η εξάλειψη της Χρυσής Αυγής" που υποσχέθηκε μιλώντας στις ΗΠΑ ξεκινά από την δολοφονία των δύο παιδιών. Γιατί τώρα έμειναν κάποια τραγικά στελέχη της κυβέρνησης να μιλάνε για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" και να αναπτύσσουνν πάλι θεωρίες των δύο άκρων.

Λέει η Όλγα η Τρέμη στον Γ.Πρετεντέρη: «Γιάννη ξέρεις η επίθεση έγινε και 7 παρά κάτι...Είναι νωρίς, είναι απόγευμα ακόμα...»

Και απαντά ο Γιάννης Πρετεντέρης: «Ναι, Όλγα έχεις δίκιο, ήταν νωρίς και ήταν γεμάτο κόσμο το μέρος. Μπορεί να σκοτωνόταν και κανας άνθρωπος!»

Είναι σαφές ότι οι ψηφοφόροι και τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, απλά δεν αντιμετωπίζονται ως "άνθρωποι"

No comments :

Post a Comment