11/08/2013

Μήπως να τους πηγαίναμε στο Χίλτον για… κατευνασμό; - Αριστερές υποσχέσεις και φανφάρες με συνθήματα και σύμβολα κενά νοήματος και περιεχομένου, τροφή για τους αλλοδαπούς...

Αλγεινές εντυπώσεις σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία προκαλούν οι χθεσινοβραδινές ταραχές στο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα. «Λαθρομεταναστών», το τονίζουμε… Σύμφωνα με πληροφορίες του «newsit.gr», η εξέγερση έγινε διότι ανακοινώθηκε χθες στους μετανάστες ότι παρατείνεται ο χρόνος κράτησης από ένα χρόνο σε 18 μήνες. Άλλος ένας λόγος, μικρότερης σημασίας, είναι ότι τους είχαν κόψει το ρεύμα, λόγω εργασιών, με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν τα κλιματιστικά. Την ώρα της διανομής του φαγητού λοιπόν, περίπου στις 9 μ.μ., οι κρατούμενοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, εκ των οποίων 10 τραυματίστηκαν –ευτυχώς όχι σοβαρά- από τον πετροπόλεμο και τη ρίψη αντικειμένων. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στους οικίσκους (κοντέινερ) που μένουν, βγήκαν έξω και άρχισαν να καίνε τα στρώματά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάσπαρτες εστίες φωτιάς. Για πολλή ώρα γινόταν ρίψη χημικών και κρότου λάμψης. Στο σημείο επιχείρησαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες, ενώ στη συνέχεια επενέβησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ.

- Να θυμίσουμε ότι ο αριθμός των Ελλήνων πολιτών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα όχι αν χρησιμοποιήσουν, αλλά ακόμα και να προμηθευτούν κλιματιστικό, είναι πλέον πολύ μεγάλος.
- Να ρωτήσουμε με κάθε ευγένεια και σεβασμό στις προσωπικότητες των λαθρο-επισκεπτών της χώρας μας, εάν στις πατρίδες από τις οποίες ξεκίνησαν για να καταλήξουν εδώ, πόσο διαφορετικές είναι οι θερμοκρασιακές συνθήκες αφενός και αφετέρου αν διέθεταν εκεί κλιματιστικό. Αυτοί που ήρθαν απρόσκλητοι σε μια «μπαταρισμένη» οικονομικά χώρα, το έχουν. Και μη μας πουν ότι τους ζήτησε κανείς να πληρώσουν, για το κλιματιστικό, το κατάλυμα, ή το φαγητό τους.
- Όσον αφορά τις συνθήκες που καταγγέλλει ο τοπικός δήμαρχος για καλοκαίρι και χειμώνα, μήπως θέλει να τους μεταφέρουμε στο Χίλτον; Ή μήπως να χτίσουμε σπίτια στην Αθήνα των αστέγων για λαθρομετανάστες; Όλοι, ή σε κάθε περίπτωση, οι περισσότεροι από εμάς, είμαστε ευαίσθητοι στο ανθρώπινο επίπεδο κι ελάχιστοι με… άλλου είδους προβλήματα εγκεφαλικά θέτουν το ζήτημα με όρους… φυλετικούς. Ας λύσουμε όμως πρώτα τα προβλήματα των Ελλήνων κι ας αναλάβουμε να λύσουμε στη συνέχεια και των υπολοίπων, στο μέτρο του δυνατού, όσο μπορεί η κάθε χώρα, όσο της επιτρέπουν τα οικονομικά της.
- Πάλι με κάθε σεβασμό, για λόγους και μόνο αποτροπής, εάν γνώριζαν ότι προκαλώντας τέτοιες ταραχές την επόμενη μέρα θα είχαν πεταχτεί με συνοπτικές διαδικασίες εκτός της χώρας κι ας φώναζε ο οποιοσδήποτε, δεν θα τα είχαν κάνει. Διότι να διαμαρτύρεσαι ότι παρατείνεται η κράτησή σου, είναι σα να θεωρείς δεδομένο ότι θα σε ξαμολήσουν στο κέντρο της Αθήνας και ότι δεν υπάρχει περίπτωση απέλασης. Πως όμως μια χώρα εθισμένη σε κατευναστικές συμπεριφορές στις διεθνείς της σχέσεις, να βάλει τάξη στα του οίκου της; Εάν όμως είναι κάποιος που «χαλάστηκε» από τους επιπλέον μήνες φιλοξενίας–κράτησης στην Αμυγδαλέζα, μπορεί να μας το πει και μαζεύοντας ευρώ-ευρώ το εισιτήριό του να βάλουμε από το υστέρημά μας να γυρίσει στην πατρίδα του.

Επειδή έχει καταντήσει αηδία αυτή η παράνοια και όσα ακούγονται από τους επαγγελματίες της πολιτικής και άλλους παρατρεχάμενους που θεωρούν ότι μονοπωλούν την ευαισθησία, θα θυμίσουμε αυτό που έχουμε αναφέρει και με άλλες αφορμές: Το «παν μέτρον άριστον» των αρχαίων, καταφέραμε να το μετατρέψουμε στην Ελλάδα σε «παν μέτρον άχρηστον», αν και νομίζουμε ότι καταλληλότερο είναι το… «μωραίνει Κύριος»…

http://www.defence-point.gr/news/?p=82090

Αφορμή πήρα από την «εξέγερση» στην Αμυγδαλέζα. Είναι ακλόνητη η πεποίθησή μου ότι τα γεγονότα υποκινήθηκαν είτε από το ΚΚΕ είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ και αριστερότερα. Τόσο το ΚΚΕ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ και στην πασιφανή αδυναμία του εν μέρει και το ΠΑΣΟΚ, βλέποντάς τους σαν μελλοντικούς ψηφοφόρους, υπόσχονται πράγματα απίθανα στους φουκαράδες (;) αυτούς που κατά την γνώμη μου πρέπει να απελαθούν άμεσα από την χώρα για το καλό όλων. Και το δικό τους και το δικό μας. Δεν είμαι ρατσιστής ή τουλάχιστον δεν είμαι περισσότερο ρατσιστής από όλους αυτούς τους «λαθρομετανάστες» αλλά και από τους δήθεν αντισυστημικούς διεθνιστές της αριστεράς. Τον ρατσισμό των λαθρομεταναστών απέναντι στην γυναίκα, τον αλλόφυλο και τον αλλόθρησκο τον «ζούμε» καθημερινά μέσα από τις ειδήσεις με τα γεγονότα που διαδραματίζονται στις χώρες προέλευσής τους. Τον ρατσισμό των ψευτοδιανοούμενων αριστερών που μέσα τους υποβόσκει το αίσθημα κατωτερότητας σε όλο του το μεγαλείο, απόρροια ψυχωτικού υπόβαθρου και αυτόν τον ζούμε καθημερινά με την όλη στάση και συμπεριφορά τους απέναντι σε ό τι ελληνικό...

Έχω την εντύπωση ότι κάποιος υπεύθυνος κυβερνητικός παράγων θα πρέπει να τους εξηγήσει ότι δεν πρέπει να νομίζουν, ότι -υποθετικά πάντα- με πιθανή εκλογική νίκη της αριστεράς θα επακολουθήσει και «επέλαση στα χειμερινά ανακτόρα του Τσάρου». Βέβαια ο Τσιπράκος και τα λίγα μυαλωμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μας έδωσαν να καταλάβουμε, εμάς των Ελλήνων, ότι το πλιάτσικο και η «σφαγή» αναβάλλεται επ' αόριστον και ότι ο καπιταλισμός θα συνεχίσει δουλεύει σαν ρολόι στην χώρα μας. Δεν έχουν την δύναμη για κάτι περισσότερο όταν μάλιστα υπάρχει και το «αντίπαλο δέος» και δεν εννοώ την Χρυσή Αυγή αλλά τον συνειδητοποιημένο δεξιό Έλληνα αγρότη, εργάτη, αστό.Έλα όμως που οι αλλοδαποί δεν ξέρουν καλά ούτε την ελληνική γλώσσα, ούτε την υποσχεσιολογία των αριστερών και δίνουν βάση στα συνθήματα, τα σύμβολα και τις φανφάρες τους. Σε συνθήματα, σύμβολα και φανφάρες βγαλμένα από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας προηγούμενων δεκαετιών που είναι φανερό στην πράξη ότι η Ιστορία τα έχει αδειάσει τελείως από κάθε νόημα και περιεχόμενο.

Δυστυχώς και για τους αριστερούς αλλά και για τους λαθρομετανάστες που μάλλον τους αρέσει να «παραμυθιάζονται» από ηλιθίους. Και αν τα σύμβολα και οι φανφάρες σήμαιναν παλιά ότι η χώρα αλλάζει κοινωνικό καθεστώς και προσχωρεί στο στρατόπεδο του «υπαρκτού σοσιαλισμού» σήμερα που θα προσχωρήσει; Στους αδέσμευτους ακολουθώντας την τακτική των οραμάτων και ποτέ στην πράξη εφαρμοσθέντων του Ανδρέα Παπανδρέου; Μα ήδη ο Τσίπρας δήλωσε υποταγή τόσο στους Αμερικάνους και στους Ευρωπαίους όσο και στον διεθνή σιωνισμό με την πρόσφατη προσέγγισή του στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (αλήθεια τι λένε για αυτό οι ισλαμιστές στην χώρα μας;) και ας λέει και καμιά βλακεία, τροφή για τα πρόβατα, ακριβώς σαν τον Ανδρέα. Έτσι λοιπόν τα σύμβολα και οι φανφάρες αυτές δεν αποτελούν παρά αγκυλώσεις του μυαλού και καθηλώσεις συναισθημάτων που πίσω τους θα κρυφθούν τα πάσης φύσεως λαμόγια του παρελθόντος που ρήμαξαν την χώρα με την ευλογία της χολέρας των Παπανδρέου και καλό θα είναι να ενημερωθούν επιτέλους αυτοί οι φουκαράδες από το επίσημο ελληνικό κράτος. Και το ελληνικό κράτος ας παραδειγματισθεί από την ξεκάθαρη θέση του Αυστραλού πρωθυπουργού σε σχέση με τους λαθρομετανάστες στην χώρα του.  Επιτέλους πια!

Οδυσσεύς Πάτσης, «Ήπειρος, ηπατρίδα μας»

No comments :

Post a Comment