08/07/2013

ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΚΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ: Γεύση… ΕΘΚΕΠΙΧ για την ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά

Το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε σήμερα η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά. Το ΕΘΚΕΠΙΧ αποτελεί το Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου των Ενόπλων Δυνάμεων και η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την αποστολή και τις δυνατότητές του. Η κα Γεννηματά επικοινώνησε μέσω τηλεδιάσκεψης με το Δ΄ Σώμα Στρατού, με ακριτικά φυλάκια στη Ν. Βύσσα Ορεστιάδας και στο Αγαθονήσι, την ΑΣΔΕΝ και την ελληνική αποστολή στο Μάλι. Την Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσαν και ενημέρωσαν ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος καθώς και οι Α’ και Β’ Υπαρχηγοί ΓΕΣ Αντιστράτηγοι Ιωάννης Ηλιόπουλος και Αθανάσιος Στυλιανόπουλος.
ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ... ΜΑ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ. ΤΑ ΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΕΙΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ.

3 comments :

  1. Anonymous8/7/13 19:37

    "...και την ελληνική αποστολή στο Μάλι"

    "ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΠΟΥ Μ'ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ"
    ΓΙΑ ΔΕΣ ΡΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΩΣ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΜΑΣ;ΜΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ;ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΕΝΥΠΝΙΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΝΥΠΝΙΑΖΕΣΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/7/13 19:52

    Η ΕΝΥΠΝΙΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ. Η ΕΝΥΠΝΙΑΣΗ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ-ΟΡΑΜΑ. ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΥΠΝΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΚΩΜΑ-ΥΠΝΩΣΗ) ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ "ΣΤΕΙΡΕΣ".

    ReplyDelete
  3. Anonymous8/7/13 21:27

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ(ΜΑΣ)ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete