26/07/2013

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ

Εχθές, εδόθη στη δημοσιότητα το κείμενο της πολιτικής απόφασης του ιδρυτικού συνεδρίου της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ των άλλων, υπάρχει ξεχωριστό κεφάλαιο για την Χρυσή Αυγή, όπου το συνονθύλευμα υιοθετεί πλέον και επισήμως τις κουκουλοφόρες αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες και τους «ένοπλους συντρόφους» (τέτοιοι συγκροτούν τις «αντιφασιστικές επιτροπές» και τις «επιτροπές περιφρούρησης»), προαναγγέλλοντας αντισυγκεντρώσεις, τραμπουκισμούς κι άλλες παράνομες ενέργειες για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής (με την υποστήριξη και των υπολοίπων του… συνταγματικού τόξου).

Ιδού το επίμαχο σημείο: «Στο ακρότερο σημείο αυτού του μπλοκ εντάσσεται η «αντισυστημική» ρητορεία και τρομοκρατική πρακτική της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, η οποία αποτελεί προπομπό ολοκληρωτικών εξελίξεων και συνιστά απειλή για τη δημοκρατία, τα κοινωνικά δικαιώματα και την ασφάλεια των πολιτών. Η Αριστερά ως ιστορικά ασυμφιλίωτη δύναμη και πολέμια του φασισμού πρωτοστατεί στην ανάπτυξη ενός ευρύτατου αντιφασιστικού αντιρατσιστικού κινήματος, τόσο με όρους ιδεολογίας όσο και πρακτικής (συλλογική δράση, αντιφασιστικές επιτροπές, επιτροπές περιφρούρησης κτλ). Καλούμε όλους και όλες σε ένα πλατύ αντιφασιστικό κίνημα που θα περιορίσει εκλογικά και θα καταστήσει ανίσχυρο ιδεολογικά και κοινωνικά το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής».

Πρόβλεψη: Νομίζουν τα ογλαν-άκια («παιδάκια» στα τούρκικα, που πολύ τους αρέσουν, για… διαφόρους λόγους) του ΣΥΡΙΖΑ, ότι έχουν να κάνουν με τίποτα ψοφοδεξιούς κατουρλήδες. Γρήγορα, όμως, θα τα πάρουν τα μαθήματά τους…

http://ethnikismos.net/

No comments :

Post a Comment