29/06/2013

Αυτό το παλικάρι στο NBA είναι ή δεν είναι Έλληνας λοιπόν; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ...ΣΚΕΨΗ;;;

Με την ελληνική σημαία στα χέρια πανηγύρισε ο Γιάννης Αντετοκούμπο, το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ την επιλογή του στο νούμερο 15 της επιλογής παικτών (draft) στο αμερικανικό επαγγελματικό πρωτάθλημα, το πασίγνωστο NBA. Ο 18χρονος νεαρός παίκτης της ισπανικής Σαραγόσα πλέον, επελέγη από τους «Μιλγουόκι Μπακς» πανηγυρίζοντας με την ελληνική σημαία και την οικογένειά του (μαζί με τον επίσης καλαθοσφαιριστή αδερφό του) την τεράστια επιτυχία του. Είναι ο πρώτος Έλληνας (;;;) που φτάνει τόσο ψηλά στην διαδικασία, ξεπερνώντας τους Κώστα Κουφό και Ευθύμη Ρεντζιά που είχαν επιλεγεί στο νούμερο 23. Οι αποδοχές του θα είναι εντυπωσιακές ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο δολάρια, αφού η ομάδα του τον υπολογίζει κανονικά… Το μόνο κακό είναι ότι δεν θα συμμετάσχει στην εθνική λόγω των υποχρεώσεων στις ΗΠΑ. Το μέλλον όμως είναι μπροστά. Τις πιο θερμές μας ευχές στον νεαρό, ενώ οφείλουν να τοποθετηθούν όλοι εάν αυτό το παλικάρι μαύρου χρώματος που γεννήθηκε στην Ελλάδα από Νιγηριανούς γονείς και αισθάνεται Έλληνας αφού η ψυχή του είναι απόλυτα ελληνική, πρέπει να το θεωρούμε «δικό μας παιδί» ή όχι. Του ευχόμαστε να μεσουρανήσει και να τιμά όπου βρίσκεται την ελληνική σημαία…

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ defence-point ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΝ. Η ΘΕΛΗΣΗ, Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ (ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ) ΝΑ ..."ΓΙΝΕΙ" ΙΤΑΛΟΣ, ΚΙΝΕΖΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ή ΚΑΙ  ΚΑΘ'ΟΛΟΝ ΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ (ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ) ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΗΓΕΝΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟΙ και "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ", ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ή ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

5 comments :

  1. Μα τι λέτε...
    Δεν βλέπετε ότι πρόκειται για 100% Έλληνα;;;
    Είναι ίδιος με αρχαίο άγαλμα!!!

    ReplyDelete
  2. Anonymous29/6/13 20:11

    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΒΛΕΠΕ Ο MARTIN BERNAL ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ CORNELL ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "ΜΑΥΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"!

    http://news.cornell.edu/stories/2013/06/professor-martin-bernal-black-athena-author-dies-76

    ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ MADE IN USA ΠΟΜΦΟΛΙΓΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ"!ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous29/6/13 21:05

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ!ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ...

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

    ReplyDelete
  4. Anonymous30/6/13 08:44

    Ελληνας,αλλα καπως ηλιοψημενος στις γωνιες.Φιλελληνας οπωσδηποτε & μεγαλη τιμη για οποιον σηκωνει την δοξασμενη σημαια του κοσμου,που πολλες ασυδοτοι & ξετσιπωτοι κουκουλοφλωροι καινε,κρυβοντας τα μουτρα τους απο φοβο

    ReplyDelete
  5. Anonymous30/6/13 14:18

    Είναι τις μόδας οι μαυρούληδες, και στην πόλι μας η κόρη του δημάρχου μαύρο σέρνει, είναι δε πολλή μεγάλη μούρη να είσαι άνετος και κολλητός με το συγκεκριμένο άτομο, κανείς δεν χάνι την ευκαιρία να τον χαιρετήσει στο δρόμο για να δείξη πόσο προχωρημένος είναι. Έχω δε τύχει σε 2 τουλάχιστον συζητήσεις όπου κοπέλες της πόλις μου, γνωστές για τα σπορ που επιδίδονται ως φοιτήτριες μακρόθεν, επιστρέφουν δε μετά 4ετίας ως παρθένες, λεν ότι θέλουν να κάνουν μαυράκη, να κάνουν να τα χαίρονται λοιπόν.
    Όσο για τον μανικετόκουμπο ή όπως σκατά τον λένε, πιστεύω σε λίγα χρόνια θα βρει καμιά άλλη μαϊμού εκεί που πάει και θα μήνη εκεί, θα πάρει και το σόι του να τους ξεφορτωθούμε.


    Κρητικός του νότου

    ReplyDelete