12/06/2013

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΕΡΤ...

Μέγα θέμα εχει προκύψει απο το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ, στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Αυτή την ωρα ανώτεροι αξιωματικοί που υπηρετούν σε υπηρεσίες οι οποίες εμπλέκονται με τις επικοινωνίες των ενόπλων δυνάμεων στον χειρισμό κρίσεων ζητούν διευκρινίσεις απο τα επιτελεία τους για το πώς θα καλυφθεί η 'μαύρη τρύπα' που δημιούργησε στα επιχειρησιακά τους σχέδια κυβερνητική απόφαση. Οι πομποί της κρατικής ραδιοτηλεόρασης ειναι ενταγμένοι σε επιχειρησιακά σχέδια των ενόπλων δυνάμεων ειδικά σε περίοδο κρίσης. Οι λεπτομέρειες της "αφανούς διαμόρφωσης" λογικά θα έπρεπε να είναι σε γνώση όσων έλαβαν την απόφαση να κατεβάσουν τους διακόπτες στους πομπούς της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Η χρήση αυτων των πομπών απο τις ένοπλες δυνάμεις δεν εξασφαλίζεται αυτόματα ουτε βέβαια απο τις διμοιρίες των ΜΑΤ που θα αναλάβουν την φρούρηση τους. Χρεάζεται κάποιους εξειδικευμένους υπαλλήλους οι οποίοι εμπλέκονται σε επιχειρησιακό σχέδιο των ενόπλων δυνάμεων.


ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ..."ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΣΩΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΜΠΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΗΤΑΝ ΚΙ ...ΑΠΟΡΡΗΤΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΣ ..."ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ". ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΜΠΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΘΑ ΟΔΕΥΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ. ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΜΠΩΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ Ε.Δ;;; ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ;;; ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΩΡΑ,  ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ..."ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΜΠΩΝ. Η ..."ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ" ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ. Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ... ΑΙΝΤΕ ΔΙΠΟΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΜΟΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ:  http://isxys.blogspot.com/2013/06/blog-post_1991.html

9 comments :

  1. Anonymous12/6/13 18:40

    ειστε απαραδεκτοι κι επιθυμητε το κλεισιμο του μοναδικου δημοσιου καναλιου. δεν καταλαβαινετε οτι ολοι θα γινουμε φτωχοτεροι. η δημοσια τηλεοραση παρηγε χρησιμο εργο και επιτελουσε εθνικους σκοπους. βγαζετε μισος και στρεφεστε εναντια στους εργαζομενους και στις οικογενειες τους. ειστε φασιστες και εχθροι της δημοκρατιας. θα σας καταγγειλουμε και θα κινηθουμε ακομη και δικαστικα εναντιων σσς. ειστε χειροτεροι κι απο την χρυση αυγη και οι ανακοινωσεις σας θιγουν χιλιαδες εργαζομενους. δεν θα περασει ετσι.

    ReplyDelete
  2. Anonymous12/6/13 18:57

    ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ. ΝΑΙ !!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΟΛΗΣ. ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΟΧΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ (ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ) ΚΙ ΕΜΜΕΣΑ (ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ) ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.

    ΜΙΣΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ... ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΜΕ. ΣΑΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΜΕΤΟ. ΑΠΛΗ ΩΜΗ ΣΙΧΑΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;;;) ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΣΤΕ (ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ) ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ", ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΕΡΤ.

    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΟΡΝΕΙΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΑΣ. ΕΚΕΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΗΓΕΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΜΟΝΟΝ Η ΕΡΤ ΠΑΡΗΓΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ , ΚΟΠΡΙΤΕΣ , ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΕΤΕ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous12/6/13 19:01

    Αγαπητέ ανώνυμε, 12/6/13 - 18:40

    Τα δημόσια κανάλια, πληθυντικός. Και συγκεκριμένα, τα κανάλια που απασχολούν μονίμως περισσότερο κόσμο απ'όσους απασχολεί το BBC.

    Δεν θα γίνουμε φτωχότεροι επειδή για 2 μήνες θα μείνουμε χωρίς κρατική τηλεόραση, μέχρι να συγχωνευτούν όλα τα κανάλια σε 1 κρατικό, κάτι λογικό που εφαρμόζεται στις περισσότερες χώρες παγκοσμίως.

    Το να στρέφεσαι εναντίον των εργαζομένων, εκ των οποίων το 80% έχει μπει με μέσο και αναξιοκρατικά κριτήρια, καταχράζεται δημόσιο πλούτο εδώ και δεκαετίες με σκοπό να πηγαίνει διακοπές στη μύκονο με την οικογένειά του κάθε αύγουστο, δεν είναι φασιστικό. Ούτε αντιδημοκρατικό. Είναι λογικό.

    Αγαπητέ ανώνυμε, οι απειλές σου, εφόσον είσαι τόσο δημοκράτης, να γίνουν επώνυμα. Να υπογράψεις, ως γνήσιος δημοκράτης, να δούμε και εμείς οι αδαείς, αχρείοι φασίστες που επιθυμούμε την κακοπέραση των εργαζομένων πόσο άδικο έχουμε.

    Πήγαινε τώρα να διαβάσεις ριζοσπάστη και να βγεις στο δρόμο βελάζοντας για την ΕΡΤ, όπως οι ομοϊδεάτες σου. Εν ολίγοις, "μπεεεεεε".

    ReplyDelete
  4. Anonymous12/6/13 19:08

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΡΗΤΗ, ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΙΑ.ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ,ΤΑ ΚΟΜΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ!ΑΝΤΕ ΓΤ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΜΟΕΡΤ!

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

    ReplyDelete
  5. Anonymous12/6/13 19:17

    ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12/6/13 18:40 ΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΕ;;;ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΣΤΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!

    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

    ReplyDelete
  6. Anonymous12/6/13 20:29

    Μπράβο για δεύτερη φορά σήμερα στον Κουρήτη και στο Ισχύς. Η απάντηση στο εβραιοαριστερό παράσιτο που έδωσε πραγματικά καλύπτει κάθε Εθνικιστή, τα υπάνθρωπα αυτά όντα δεν πρέπει να αναπαράγονται καν και πρέπει πλέον να τελειώσουμε μια και καλή με την ακροαριστερή δημοκρατική μεταπολίτευση και τα αποβράσματά της αν θέλουμε να επιβιώσουμε σαν έθνος.

    ReplyDelete
  7. Anonymous12/6/13 21:57

    ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ:

    http://veetle.com/index.php/channel/view#51b7cee75aed5/828f3da6aa539151095acc027f433149

    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!

    ReplyDelete
  8. Anonymous12/6/13 22:53

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΛΤΟΣ(ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΣ)ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕ ΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ";ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ!67000€ ΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Χ 4 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ = 268000€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΑΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΡΧΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΩΣ ΕΡΤ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ!ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΡΕΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  9. Anonymous13/6/13 13:33

    ΟΣΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΣ ΠΙΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

    ReplyDelete