29/06/2013

"ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..."

ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!!! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. !!! ΑΝΟΗΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΙΨΑΣΠΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ!! ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ:HTTP://WWW.POPULARMECHANICS.COM/HOW-TO/BLOG/AT-THE-EDGE-OF-THE-SOLAR-SYSTEM-VOYAGER-1-FINDS-A-MYSTERY-15634966 ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..." (it has discovered an unexpected layer in the boundary that separates our solar system from the interstellar medium.)

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ...ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ VOYAGER1 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΝΙΑΚΗ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ ΤΡΙΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΠΡΩΤΗ Η ΟΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ... ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΝΑΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΓΡΑΦΕΙ: "ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ , ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕ!!!" (This is a totally new region, not a region predicted by any of our models)

(ΣΧΟΛΙΟ: Ε ΒΕΒΑΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ, ΑΦΟΥ Η ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΑΘΡΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΑΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ - ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΥΠΑΡΚΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ) ΛΕΝΕ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ VOYAGER ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ή ΛΙΓΑ ΕΤΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΝΕΟ ΣΤΡΩΜΑ (ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.) ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ"ΦΟΥΣΚΑ" ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟΑΣΤΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ…. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ… ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΚ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΦΟΡΕΙΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ- ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑΣ!

ΤΟ VOYAGER ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΤΗΣ «ΝΑΣΑ»http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/voyager.html Η Ο.Ε.Α. ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΝΙΑΚΗ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ-ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ΟΤΑΝ Η ΝΑΣΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΥ Η ΝΑΣΑ ΑΡΧΙΣΕ ΔΕΙΛΑ - ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΦΥΣΑΛΙΔΑ" ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ VOYAGER 1 ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩ ΜΕΣΟΑΣΤΡΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.. ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α.

ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α. - έτος 1998:"Η Ο.Ε.Α. έχει απορρίψει ως ψευδή την ερμηνεία "Λευκοφρύδη - Κατράκη - Ε", διότι (αυτή η ερμηνεία)αναφέρεται σε ευθύγραμμη πτήση από πλανήτη Γη προς πλανήτη Μ' Λαγού. Η ευθύγραμμη πτήση είναι αδύνατη στο έξω διάστημα λόγω των νετρονιακών σφαιρικών μανδύων στερεουφής των αστρικών συστημάτων, οι οποίοι αφήνουν διεξόδους ή"οπές" διελεύσεως μόνον στους "βόρειους" και"νότιους" πόλους τους. Αυτό είναι ακόμα άγνωστο για τους αστροφυσικούς της ΝΑΣΑ, οι οποίοι θα το διαπιστώσουν όταν επιχειρήσουν (δεν θα προλάβουν... ) να κάνουν διαστρικές πτήσεις σε άλλα ηλιακά συστήματα." και εξηγεί παρακάτω ότι ο μόνος τρόπος διαφυγής από το ηλ.σύστημα είναι να μπει το σκάφος στον κάθετο άξονα και να περάσει από τους πόλους.. Οποιαδήποτε ευθύγραμμη πτήση αποτυχαίνει διότι χτυπά στην στερεοϋφή αραιάς (αόρατης) ύλης β'διαστάσεως!

*** ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ «ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ» ΓΝΩΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η Ο.Ε.Α. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «NETRINO-NASER» ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ.

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2532.html

Μπορεί να συμβεί από στιγμή σε στιγμή, αλλά μπορεί να πάρει αρκετά ακόμα χρόνια. Ο λόγος για τον διαστημικό πρωτοπόρο, το σκάφος «Βόγιατζερ-1», που όλο και περισσότερο προσεγγίζει το έσχατο όριο του ηλιακού μας συστήματος, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει την τελική και ιστορική έξοδο στο διαστρικό χώρο, εκεί όπου πλέον παύει η επίδραση του Ήλιου μας. Τρεις νέες επιστημονικές εργασίες που δημοσιεύει σήμερα το κορυφαίο περιοδικό "Science" (μία από τις οποίες συνυπογράφει ο διακεκριμένος έλληνας ακαδημαϊκός Σταμάτης Κριμιζής), σύμφωνα με το BBC, το "Nature" και τους "Τάιμς της Νέας Υόρκης», δείχνουν ότι η συγκεκριμένη διαστημοσυσκευή, που πλέον απέχει περίπου 18,6 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τον Ήλιο (περίπου 125 φορές η απόσταση Γης - Ήλιου) και το σήμα της χρειάζεται 17 ώρες για να φθάσει στη Γη, έχει πλησιάσει περισσότερο από ποτέ να γίνει το πρώτο ανθρώπινο κατασκεύασμα, το οποίο θα ξανοιχτεί στο άγνωστο κενό του διαστρικού χώρου, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, το «Βόγιατζερ-1» πλησιάζει πλέον στην ηλιόπαυση, στα έσχατα σύνορα της ηλιόσφαιρας, της τεράστιας σφαίρας σωματιδίων που δημιουργείται από το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου. Μόλις την διαπεράσει για τα καλά, τότε θα έχει επίσημα περάσει τα σύνορα του ηλιακού μας συστήματος. Αυτό θα όμως θα είναι σίγουρο μόνο όταν οι επιστήμονες δουν το οριστικό και αδιάψευστο σημάδι, την απότομη αλλαγή στην κατεύθυνση του μαγνητικού πεδίου που θα καταγράψει το σκάφος, κάτι που ακόμη δεν έχει συμβεί.

Το «Βόγιατζερ-1», μαζί με δίδυμό του «Βόγιατζερ-2», κατασκευάστηκαν από το Εργαστήριο Αεριοπροώθσης της NASA με τη βοήθεια του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (Caltech) και εκτοξεύτηκαν το 1977. Αφού πέρασαν κοντά από τον Δία, τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, από το 1990 έβαλαν πλώρη για το αχανές διάστημα. Το «Βόγιατζερ-2», που εκτοξεύτηκε λίγες εβδομάδες αργότερα και ακολούθησε διαφορετική διαδρομή, βρίσκεται αρκετά πιο πίσω, σε απόσταση περίπου 15,1 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων από τον Ήλιο, δηλαδή κινείται για τα καλά ακόμα εντός της επικράτειας της ηλιόσφαιρας. Οι επιστήμονες διευκρινίζουν ότι δεν μπορούν να είναι βέβαιοι πότε ακριβώς το προπορευόμενο «Βόγιατζερ-1», που κινείται με ταχύτητα περίπου 61.000 χλμ την ώρα, θα βγει από την ηλιόσφαιρα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. «Το Βόγιατζερ-1 μπορεί να απέχει μήνες ή και χρόνια για να εγκαταλείψει το ηλιακό σύστημα. Απλώς δεν το γνωρίζουμε», δήλωσε ο καθηγητής του πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς Σταμάτης Κριμιζής, επικεφαλής του Γραφείου Διαστημικής Έρευνας και Τεχνολογίας της Ακαδημίας Αθηνών και πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ) της Ελλάδας. «Όμως η αναμονή είναι από μόνη της απίστευτα συναρπαστική, καθώς το Βόγιατζερ συνεχίζει να αψηφά τις προβλέψεις και μεταβάλλει τον τρόπο που σκεφτόμαστε γι’ αυτή τη μυστηριώδη και θαυμαστή πύλη προς τον γαλαξία», πρόσθεσε ο Έλληνας φυσικός. «Είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος ότι υπάρχει κι άλλο στρώμα ανάμεσα σε αυτό που βρίσκεται τώρα το Βόγιατζερ και στο διαστρικό χώρο. Το μόνο ερώτημα είναι πόσο παχύ είναι αυτό το εξώτατο στρώμα», δήλωσε ο επικεφαλής επιστήμονας της αποστολής Εντ Στόουν του Caltech. Οι νέες επιστημονικές δημοσιεύσεις εστιάζουν σε παρατηρήσεις που έκανε το σκάφος το 2012, όταν πέρυσι το καλοκαίρι εισήλθε στη λεγόμενη «μαγνητική λεωφόρο», που φαίνεται να συνδέει πια το «Βόγιατζερ» με το διαστρικό χώρο. Αυτό σημαίνει ότι οι επιστήμονες μπορούν πλέον να πάρουν μια γεύση του τελευταίου προτού το σκάφος εισέλθει επισήμως σε αυτό τον χώρο ανάμεσα στα άστρα, περνώντας οριστικά μέσα από την λεγόμενη «ηλιόπαυση».

Ο Σταμάτης Κριμιζής ο οποίος εδώ και χρόνια είναι ο επικεφαλής ερευνητής και υπεύθυνος για το όργανο του σκάφους που ανιχνεύει τα φορτισμένα σωματίδια χαμηλής ενέργειας, δήλωσε ότι κατά την είσοδο του «Βόγιατζερ-1» στη μαγνητική λεωφόρο, «παρατηρήσαμε μια δραματική και απότομη εξαφάνιση των ηλιακής προέλευσης σωματιδίων. Μειώθηκαν πάνω από 1.000 φορές σε ένταση, σαν να υπήρχε μια τεράστια αντλία κενού στην είσοδο της μαγνητικής λεωφόρου. Ποτέ πριν δεν είχαμε γίνει μάρτυρες μιας τέτοιας μείωσης, παρά μόνο όταν το Βόγιατζερ-1 βγήκε από τη γιγάντια μαγνητόσφαιρα του Δία πριν από περίπου 34 χρόνια». Αυτή η παρατήρηση, καθώς και άλλες, όπως ο εντοπισμός για πρώτη φορά σωματιδίων (γαλαξιακών κοσμικών ακτίνων χαμηλής ενέργειας) που προέρχονται από το διαστρικό χώρο, δείχνουν ότι το σκάφος βρίσκεται ακόμα σε μια μεταβατική περιοχή πριν εισέλθει οριστικά στο χώρο ανάμεσα στα άστρα. Και τα δύο «Βόγιατζερ» έχουν αρκετή ενέργεια, χάρη στις πυρηνικές μπαταρίες πλουτωνίου τους, για να λειτουργούν τουλάχιστον έως το 2020.

6 comments :

  1. Anonymous1/7/13 11:44

    "...την καταστροφη του βογιατζερ με την προσκρουση του στη "διαπυρη ζωνη" των στερεων πεδίων πολωμενων αεριων τεσλα, του μανδύα της νετρονιακης στερεοϋφης του ηλ.συστήματος."

    ΤΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ;ΠΟΙΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ;ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70;ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ!
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ "ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ", ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ"!ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟ-ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΣΕΙΣ!ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΚΟΥΚΟΣΑΛΙ!ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ!ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΙΩΜΕΝΟΣ!ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΟΒΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΑΝ ΠΕΙΡΑΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous2/7/13 00:55

    Μη το παλεύεις κρητικέ μαϊμου. Εισαι άσχετος τελείως και όχι μόνον αυτό αλλά δεν ξέρεις να διαβάζεις ούτε επιστημονικές ανακοινώσεις εκλαικευμένες απο τα ΜΜΕ.
    Και φυσικά το βογιατζερ δεν εφυγε απο το ηλιακο συστημα και δεν βρισκεται στο μεσοαστρικο χωρο, αλλα αυτη τη στιγμη εχει εισέλθει και βρισκεται σε μια "μυστηριωδη ζωνη" (κατα τους ανίδεους της ΝΑΣΑ μυστηριωδη), γνωστη ομως στους φιλους της ΟΕΑ, ως ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗ, δηλαδη ο ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟΣ Μανδύας που περικλύει το ηλιακο μας σύστημα, ή ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΥΓΟ σύμφωνα με την ορολογια του Ορφεα.
    Τωρα εχει μπει στην "ατμοσφαιρα" αυτης της ζωνης της ΣΤΕΡΕΟΫΦΗΣ και μαλλον σύντομα θα χτυπήσει και στο "έδαφος" και θα παθει ότι και ενα αεροπλανο παθαίνει αν βουτήξει καθετα προς το έδαφος της Γης... ή οτι παθαινει ενας δορυφορος που εισερχετε αποτομα στην ατμοσφαιρα της Γης.
    Αναμενε στο ακουστικο σου τις εξελιξεις.. Τιποτε αλλο προς το παρον προς ανιδεους του διαδικτυου που το παιζουν εξυπνοι διχως να ξερουν που πανε τα τεσσερα.

    ReplyDelete
  3. Anonymous2/7/13 19:09

    ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ 2/7/13 00:55!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ LEXOTANIL!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ XANAX ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΝ ΠΟΥ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ!ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!ΑΛΟΙΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΝΑ "ΧΤΥΠΟΥΝ" ΤΑ "ΚΟΚΤΕΪΛ" ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ!ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous2/7/13 23:25

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΡΥΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΓΝΟΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.
    ΕΣΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΟΝΙΟΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΜΗ ΚΡΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΕ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous3/7/13 13:01

    ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΦΘΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ(ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ "ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!ΚΑΙ ΛΕΩ "ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΩ)ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΣΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΞΗ) ΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ "ΝΕΦΕΛΙΜ" ΚΑΙ ΤΑ "ΣΕΦΕΛΙΜ"!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous3/7/13 23:35

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΕ...
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΤ'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥ. ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ReplyDelete