01/05/2013

Χ.Α: Η απάντησή μας στον δήμαρχο των λαθρομεταναστών και της παγκοσμιοποίησης - Καμίνης: Αυθαίρετη και παράνομη η συνάθροιση στην πλατεία Συντάγματος, «Συσσίτια μίσους» !!! λέει ο λαθρολάγνος εθνομηδενιστής

Πριν από τρεις μόλις ημέρες, Έλληνες παραγωγοί μοίρασαν δωρεάν λαχανικά ακριβώς έξω από τη βουλή. Πάρα πολλές φορές τους τελευταίους μήνες πραγματοποιούνται ανάλογες εκδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος. Δεν είδαμε ούτε μία φορά τον δήμαρχο Καμίνη, που εξελέγη με ψήφους λαθρομεταναστών, να παίρνει θέση. Πόσο μάλλον να απειλεί και να εκδίδει διαταγές απαγόρευσης, όπως έκανε πριν από λίγο για το αυριανό συσσίτιο της Χρυσής Αυγής. Ιδού η σχετική κατάπτυστη ανακοίνωση:  «Τις ημέρες κατάνυξης και αγάπης διάλεξε η Χρυσή Αυγή για να κάνει επίδειξη πρόκλησης, με συσσίτια μίσους, στην πιο κεντρική πλατεία της χώρας και της πρωτεύουσας, την πλατεία Συντάγματος.Τέτοιου είδους εκδηλώσεις προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη και πλήττουν βίαια την προσπάθεια για ανάταξη της χώρας και της Αθήνας ειδικότερα, καθώς στέλνουν στην κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ένα διπλά εσφαλμένο μήνυμα: ότι στην πρωτεύουσα της χώρας επικρατεί μια γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης, η οποία μπορεί μάλιστα να αντιμετωπιστεί με δράσεις ρατσιστικής και ξενόφοβης ελεημοσύνης.Καθιστούμε απολύτως σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ο δήμος Αθηναίων θεωρεί τη σχεδιαζόμενη αυριανή συνάθροιση αυθαίρετη και παράνομη και θα κάνει ό, τι επιβάλλεται προκειμένου αυτή να μην πραγματοποιηθεί».

Υπενθυμίζουμε στον λαθρολάγνο Καμίνη ότι στην Ελλάδα έχουμε ακόμη δημοκρατία και το δικαίωμα του συνέρχεσθαι δεν μπορεί κανείς να μας το στερήσει. Στη χώρα δυστυχώς επικρατεί «μία γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης» και όποιος δεν το κατανοεί αυτό σημαίνει ότι ζει σε άλλη χώρα ή σε άλλον πλανήτη. Να αφήσει τις παραινέσεις ο Καμίνης, διότι προ μηνών ο ίδιος διοργάνωνε σόου με τηλεοπτικές κάμερες και τηλεπερσόνες στο Σύνταγμα, για να δείξει τη δήθεν κοινωνική αλληλεγγύη του, για την οποία όμως δεν είχε πληρώσει ούτε μισό ευρώ. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι πολλά από τα είδη που είχαν χαρίσει τότε οι Αθηναίοι για τους φτωχούς συμπολίτες μας, κατέληξαν στα σκουπίδια, αμέσως μόλις έκλεισαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Η Χρυσή Αυγή καλεί όλα τα κόμματα και όλους τους Δήμους που έχουν αρπάξει εκατομμύρια ευρώ από τα δημόσια ταμεία, να πραγματοποιήσουν επιτέλους ανάλογες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Πού είναι τα συσσίτια που θα έκανε ο Σύριζα με τα λεφτά των βουλευτών του; Μόνο για το 2013 τα κόμματα του… «συνταγματικού τόξου» θα μοιραστούν 50 εκατομμύρια ευρώ. Χώρια οι μισθοί και οι απολαβές βουλευτών και υπαλλήλων. Ούτε ένας τους δε βρέθηκε για να δώσει μισό ευρώ στους συμπολίτες μας που πένονται. Γι’ αυτό πολεμούν όλοι τους με την ίδια λύσσα την Χρυσή Αυγή. Γιατί η Χρυσή Αυγή φτύνει τα θλιβερά προνόμια του πολιτικού κατεστημένου και επιστρέφει την κρατική χρηματοδότηση στον ελληνικό λαό μέσω πολυποίκιλων δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Κλείνοντας θα εστιάσουμε στο θλιβερό φαινόμενο που παρατηρείται σε ανάλογες ενέργειες διαφόρων φορέων, οι διανομείς να μη σέβονται την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας. Είδαμε παραγωγούς να πετούν τρόφιμα στον αέρα, για να τα πιάσει όποιος προλάβει από τους εκατοντάδες συγκεντρωμένους. Σε αντίθεση με τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής, όπου πρώτα απ’ όλα διασφαλίζεται ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, υπάρχει άριστη οργάνωση και χιλιάδες συμπολίτες μας που πλήττονται από την ανέχεια, λαμβάνουν μία απαραίτητη και σημαντική βοήθεια. Το κοινωνικό έργο μας αυτό θα συνεχιστεί, μέχρι ο ελληνικός λαός να απαλλαγεί από την άθλια μνημονιακή πολιτική. Όλοι οι Έλληνες πολίτες καλούνται αύριο Μ.Πέμπτη στις 10πμ στο Σύνταγμα, στην διανομή παραδοσιακών τροφίμων της Λαμπρής που διοργανώνει ο «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή».

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-apanthsh-mas-ston-dhmarcho-twn-lathrometanastwn-kai-ths-pagkosmiopoihshs

O δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μέσω ανάρτησης του στο facebook δηλώνει πώς δεν θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής αύριο στο Σύνταγμα μόνο για Έλληνες. Ενοχλεί η ενέργεια αλληλεγγύης του Λαικού Συνδέσμου πρός τους Έλληνες τον άνθρωπο που θέλει να μετατρέψει την Αθήνα σε Μέκκα χτίζοντας ένα κεντρικό τέμενος και 14 τζαμιά (δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα) για να ικανοποιήσει τους μουσουλμάνους που διαβιούν στη χώρα, παρανόμων (κυρίως) και μη. Αντιδρά ο δήμαρχος που δέχτηκε απο τον Τζόρτζ Σόρος τη δωρέα μερικών τόνων πετρελαίου για περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η δική του προσφορά για τους Αθηναίους που μαστίζονται απο την οικονομική κρίση ποιά είναι; Κατηγορηματικός ο δήμαρχος Αθηναίων ξεκαθαρίζει δεν πρόκειται να επιτρέψει την αυριανή συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το συσσίτιο που προετοιμάζει η Χρυσή Αυγή μόνο για Ελληνες. Μα τι... πίνει ο άνθρωπος. Εδώ ακόμη και η γερμανική εφημερίδα Die Welt μιλά για ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα. Προφανώς ο κ. Καμίνης δεν την έχει δει ακόμη στο Κολωνάκι που κινείται.  Προφανώς η βοήθεια Ελλήνων προς Έλληνες για τον κύριο Καμίνη αποτελεί...ποινικό αδίκημα, ενώ το να λαμβάνει βοήθεια από τον "επικίνδυνο" κύριο Σόρος, χρηματοδότη εχθρών της χώρας, αλλά επίσης και διαβόητο έμπορο των εθνών, άνθρωπος που καταστρέφει οικονομίες κρατών, εν μία νυκτί, και παράγει "αερολεφτά" εκ του μηδενός χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει παραγωγή, είναι αποδεκτό. Του φιλάμε το χέρι και παίρνουμε το ξεροκόμματο που μας πετά! Αλλά η βοήθεια Ελλήνων μας ενοχλεί! Μόλις ο Τζόρτζ Σόρος προσέφερε μερικούς τόνους πετρέλαιο "για να ζεσταθούν τα παιδάκια" μιας χώρας που είχε ποντάρει και εξακολουθεί να ποντάρει στην εξαθλίωσή της, όπως κάνει με τα συνεχή στοιχήματά του υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, εκεί ο κύριος Καμίνης δεν είχε κανένα ηθικό και ιδεολογικό προβληματισμό στο να δεχτεί την βοήθεια του "αρπακτικού" των αγορών, και ενός εκ των μεγαλυτέρων υποστηρικτών της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Τα ηθικά κωλύματα του προκύπτουν μόνο όταν πρόκειται για την Χρυσή Αυγή, ενώ για εκπροσώπους της Νέας Τάξης, εχθρούς του Έθνους, υποστηρικτές Παγκόσμιων Καθεστώτων (όπως τα φαντάζονται στο μυαλό τους), και καταστροφείς των απλών εργαζομένων (που είναι και αριστερής ιδεολογίας ο κύριος Καμίνης) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, θα αποδεχθεί ο Δήμος Αθηναίων και την προσφορά-δωρεά, ύψους 700.000 ευρώ, του ιδρύματος Σόρος, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ για την κοινωνική προστασία και τη διατήρηση του κοινωνικού κράτους. Με την προσφορά αυτή θα ανακαινιστεί και θα αναδιαμορφωθεί το κτίριο του παλαιού Φρουραρχείου στο σταθμό Λαρίσης, ώστε να λειτουργήσει περισσότερο αποτελεσματικά ο κόμβος αλληλοβοήθειας του Δήμου. Πρόκειται για τις κοινωνικές υπηρεσίες προς τους αναξιοπαθούντες λόγω κρίσης κατοίκους της πόλης. Εκεί, όπως υπογράμμισε ο κ. Καμίνης, πρόκειται να εγκατασταθούν και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ώστε να συντονιστούν οι δραστηριότητες τους. Ο κ. Καμίνης παραδέχθηκε πως υπάρχουν αντιδράσεις και κριτικές γι’ αυτή την απόφαση, αλλά αναρωτήθηκε «πού βάζουμε τον ηθικό πήχη». «Εκεί που υπάρχει διαφάνεια και εξυπηρετούνται οι σκοποί του Δημοσίου με αναξιοκρατικούς πόρους» κατέληξε. Το καταλάβατε; Ηθικός πήχης μασίφ και αμετακίνητος για την Χρυσή Αυγή ο κ. Καμίνης, ηθική χαλαρότητα λαστέξ όμως για τον κύριο Σόρος και τους μουσουλμάνους.

Το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που χρωστά εκατομμύρια ευρώ, το κόμμα που έφερε την απόλυτη καταστροφή στην πατρίδα μας, μπλεγμένο σε σκάνδαλα και εκατομμύρια Ελλήνων αυτήν τη στιγμή δεν έχουν τα βασικά είδη διατροφής, τάσσεται στο πλευρό του Γ. Καμίνη, που μην ξεχνάμε, ότι το ΠΑΣΟΚ στήριξε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, χαρακτηρίζοντας ως συσσίτιο μίσους την διανομή τροφίμων του Λαϊκού Συνδέσμου αύριο στη Πλατεία Συντάγματος. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του, το κόμμα χαιρετίζει την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, να κάνει «ό,τι επιβάλλεται προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί το συσσίτιο μίσους που έχει ανακοινώσει η Χρυσή Αυγή για αύριο στην Πλατεία Συντάγματος». «Η Αθήνα ήταν, είναι και θα παραμείνει δημοκρατική πόλη». Παραδόξως φαίνεται στο ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζουν μόνο τους δικούς τους ψήφους , οι υπόλοιποι δεν συμπεριλαμβάνονται στο ''δημοκρατικό'' τους πρόγραμμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 comment :

  1. Anonymous2/5/13 08:36

    ΚΑΜΙΝΗ ΜΑΛΑΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ" ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ "ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ" ΜΟΙΡΑΖΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ!ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ "ΡΙΧΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ!ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΟΥ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete