04/05/2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΜΙΝΗ: ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΝ...ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ !!!


Μπορεί μόλις πριν 4 μέρες να γιορτάσαμε την Πρωτομαγιά, αλλά ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ και στο Δήμο Αθηναίων του Λαθροκαμίνη ετοιμάζονται να γιορτάσουν την… Πρωτοχρονιά! Ναι, δεν πρόκειται περί λάθους, καλά διαβάσατε! Η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, καλεί το κοινό της, στις 11-12 Μαΐου, στην πλατεία Κουμουνδούρου, να συνεορτάσει με τους Μπαγκλαντεσιανούς την… Πρωτοχρονιά τους: Την εκδήλωση διοργανώνουν η Κοινότητα του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, την UNESCO και το Υπουργείο Παιδείας!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ... ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ... ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ;

http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4.html
http://ieroslochos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4.html

1 comment :

  1. Anonymous4/5/13 20:08

    "ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ... ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ;"

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟ-ΠΟ, ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΙΘΗΚΑΚΙΑ!"ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ"!ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ!ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete