07/05/2013

Η Αυστραλία αγοράζει 12 επιπλέον EA-18G Growler

Η Αυστραλία θα αγοράσει 12 νέα αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου για να αντισταθμίσει τις καθυστερήσεις στο πρόγραμμα Joint Strike Fighter, ανακοίνωσε η Πρωθυπουργός Τζούλια Γκίλαρντ. Έτσι, ο αριθμός των αεροσκαφών EA-18G Growler στην Βασιλική Αυστραλιανή Πολεμική Αεροπορία θα ανέλθει σε 36 μονάδες, σύμφωνα με την Daily Telegraph. Στις 3 Μαΐου, η κυβέρνηση της Αυστραλίας παρουσίασε την «Λευκή Βίβλο» για την άμυνα το 2013. Η κ. Γκίλαρντ είπε ότι το πρόγραμμα JSF αντιμετωπίζει καθυστερήσεις και υπερβάσεις κόστους, και προκειμένου να καλυφθεί το κενό θα πρέπει να αγοραστούν 12 επιπλέον EA-18G Growler. Η Αυστραλία είναι η μόνη χώρα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία διαθέτει την έκδοση ηλεκτορνικού πολέμου του Super Hornet.

http://www.fox2magazine.net/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΓΙΑΤΙ;;; ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ;;; ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ, Η ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. ΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ;;;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ. Η ...ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΟΣΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΧΤΥΠΑ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΙΝΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΚΥΡΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ "ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ" ΠΑΝΤΟΥ. Η ΓΚΙΛΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ. ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.

1 comment :

  1. Anonymous7/5/13 21:28

    Η δύση δίνη κώλο στην ανατολή με τον παραδειγματικό ελληνικό τρόπο που δώσαμε εμείς στους τούρκους (πάλι δώσαμε το παράδειγμα και την σοφία μας στους δυτικούς). Το αποτέλεσμα θα είναι είτε κατάκτηση του πλανήτη με ειρηνικά μέσα για τους κινέζους είτε τρίτος παγκόσμιος φυλετικός πόλεμος, στον οποίο η πολυπολιτισμική διηρημένη ευρώπη δεν θα μπορεί να παίξει κανένα ρόλο λόγω των φυλετικών συγκρούσεων στο εσωτερικό των κρατών τις.

    ReplyDelete