25/04/2013

Δεν κάνει κουμάντο ο Τσίπρας στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης στην ΚΕ του κόμματός του, είπε επί λέξει: «Να αφήσουμε κατά μέρους τα εθνικά φαντασιακά, τους εθνικούς μας εχθρούς, γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν σύνορα. Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Υπάρχουν ταξικά σύνορα». 

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, αναφορικά με τη στάση του Αλέξη Τσίπρα έναντι του βουλευτή Χρήστου Καραγιαννίδη: “Έχουν περάσει 48 ώρες από την αποκάλυψη της δήλωσης του βουλευτή του Σύριζα Καραγιαννίδη που αμφισβητεί τα “εθνικά σύνορα” της πατρίδας μας και ακόμα και αυτή την ώρα ο κ. Καραγιαννίδης παραμένει στέλεχος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Επειδή η Αξιωματική Αντιπολίτευση θα όφειλε στα εθνικά θέματα να είναι υπεύθυνη όπως αρμόζει από το θεσμικό της ρόλο, ο κ. Τσίπρας έχει δύο επιλογές:
• είτε άμεσα να απομακρύνει το βουλευτή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, απομονώνοντας εμπράκτως, αντίστοιχες ανθελληνικές απόψεις,
• είτε δια της σιωπής του να επιβραβεύσει τις απόψεις του κ. Καραγιαννίδη.
Εκτός και αν συμβαίνει αυτό που οι περισσότεροι υποψιάζονται: ότι, δηλαδή, ο κ. Τσίπρας δεν είναι αυτός που τελικά κάνει κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Η μόνη ξεκάθαρη καταδίκη του ανθελληνικού παραληρήματος του βουλευτή από τον κ. Τσίπρα, ο οποίος εσχάτως ανακάλυψε έννοιες όπως "εθνική ευθύνη" και "ζήτημα μείζονος εθνικής σημασίας" είναι η διαγραφή του», αναφέρει η ανακοινωση της ΝΔ και υπενθυμίζει ότι κάτι τέτοιο «δεν το τόλμησε» με τον κ. Θεοδωρίδη που "χάρισε" τα Ίμια στην Τουρκία. Τουλάχιστον θα το τολμήσει με τον κ. Καραγιαννίδη;», καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

ΑΜΠΕ

No comments :

Post a Comment