09/04/2013

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ καί ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Οι ολλανδικές τράπεζες δεν δίνουν χρυσό πλέον στους πελάτες τους. Δίνουν ένα κομμάτι χαρτί κίτρινου χρώματος, που λέει ότι ο χρυσός τους, είναι σε ασφαλές μέρος αλλά δεν μπορούν να τους τον δώσουν!!! Μπορούν να δώσουν στους πελάτες τους το ποσό των χρημάτων που ισοδυναμεί με την τιμή του χρυσού της ημέρας. (συμπτωματικά δύο ημέρες πριν, η τιμή του χρυσού υποχώρησε). Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν καταθέσει ασήμι και πλατίνα.

Επίσης όποιος θέλει να αποσύρει όλα τα χρήματα του, μπορεί να λάβει μόνον το 25%, ενώ (προσωρινά;;;) δεν μπορεί να αποσυρθεί το υπόλοιπο.

Ποιος είχε αυτή την λαμπρή ιδέα; ABN AMRO Bank που αποτελεί άλλο ένα μέρος του ενυδρείου οικονομικών καρχαριών που λειτουργούν στο Banking σε όλο τον κόσμο.
- ABN Amro Halts Physical Gold Delivery 4/2/13 10:12 AM. From April Dutch
- ABN Amro is changing its precious metals custodian rules and “will no longer allow physical delivery.” New rule is effective on 1st April 2013.
- ABN: your account will be settled at the bid or offer price in the ‘market’ and “you need to do nothing” as “we have your investments in precious metals.”

Έχετε χρυσό στην τράπεζα; Αποσύρτε τον, αλλιώς θα καταλήξετε σαν τους Ολλανδούς.

http://olympia.gr/

No comments :

Post a Comment