23/04/2013

“Αλήτες - ρουφιάνοι - δημοσιογράφοι”: Η αυτογνωσία του γνωστού Κούλογλου

Παραφράζοντας την γνωστή παροιμία «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» μπορούμε να πούμε ότι το ρεπορτάζ του Στέλιου Κούλογλου «Αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» αντικατοπτρίζει το ποιον του… ανδρός από τον τίτλο του. Γνωστός «ο βίος και η πολιτεία» του Στέλιου Κούλογλου. Πρώην (;) Σταλινικός και Μαοϊκός ο Κούλογλου ακολούθησε στην συνέχεια την σιγουρεμένη γραμμική πορεία κάθε αριστερού ψευτοεπαναστάτη: Ενσωματώθηκε πλήρως στο σύστημα, ενδιαφερόμενος πια όχι για το περιεχόμενο των ιδεών του (ποιών;) αλλά για το περιεχόμενο του πορτοφολιού του… Αν κάτι έμεινε από τα «κόκκινα χρόνια της νιότης» αναλλοίωτο στον εν λόγω δημοσιογραφίσκο αυτό είναι ο ασφαλής και οιονεί κερδοφόρος «αντιφασισμός». Ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν ο τύπος αυτός έχει ασχοληθεί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με τόσο λυσσαλέο τρόπο που αναρωτιόμαστε αν διακατέχεται από κάποιου είδους ψύχωση με εμάς.

Στο πιο πρόσφατο «αριστούργημά του», με τον χαρακτηριστικό τίτλο που προαναφέραμε, ο Κούλογλου, ούτε λίγο ούτε πολύ, καταγγέλλει τους συναδέλφους του ότι αυτοί ευθύνονται για την εκρηκτική άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με διάφορα ψέματα τα οποία δημοσίευσαν και βοήθησαν στην εξάπλωσή μας. Εξ΄ ιδίων κρίνει τα αλλότρια ο Κούλογλου, αφού έχει αποδειχθεί «μανούλα» στα ψέματα. Πριν από λίγο καιρό άφησε υπονοούμενα ότι την βόμβα στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Ασπρόπυργο πολύ πιθανόν να μην ήταν προϊόν τρομοκρατικής ενέργειας, αλλά να την βάλαμε μόνοι μας! Προχωρώντας ακόμη περισσότερο στην τακτική του «Πινόκιο» ο Κούλογλου έγραψε ότι «το περίεργο είναι ότι καμιά οργάνωση δεν έχει πάρει την ευθύνη για την επίθεση που έγινε πριν από καιρό στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Σωκράτους». Και όμως για την επίθεση αυτή, την οποία ο Κούλογλου δεν την συνοδεύει με τον όρο τρομοκρατική (γιατί άραγε; Μήπως γιατί «καλός φασίστας είναι ο νεκρός φασίστας»;) και είχε πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2010 , είχαν αναλάβει την ευθύνη από κοινού οι τρομοκρατικές οργανώσεις «Συνομωσία των πυρήνων της Φωτιάς», «Αντάρτικη Ομάδα Τερροριστών» και «Κομμάντο Λάμπρος Φούντας» με προκήρυξη τους, που είχε δημοσιευθεί στον έντυπο και (κυρίως) ηλεκτρονικό τύπο. Για τέτοιον ποταπό ψεύτη και ουτιδανό συκοφάντη μιλάμε.

Στην συνέχεια ο Κούλογλου λέει, και καταλήγει, ως εξής: «Να αποφασίσουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι αυτό που είναι. Μία εγκληματική οργάνωση, με την οποία δεν υπάρχει ούτε δυνατότητα ούτε περιθώριο διαλόγου. Άρα, ούτε σε τηλεοπτικά πάνελ πρέπει να καλείται ούτε να παρουσιάζονται συστημικά οι θέσεις ενός κόμματος που διακηρύσσει ότι θέλει την κατάλυση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Οι 3 προτάσεις που υπέβαλλα ήταν: 
- Διακομματική πρόταση νόμου από τέως δημοσιογράφους και νυν βουλευτές, με τον οποίο να τιμωρείται ποινικά η άρνηση του Ολοκαυτώματος. 
- Σαφείς οδηγίες από την ΕΣΗΕΑ για όλα τα παραπάνω που να ενσωματωθούν σε ένα κώδικα δεοντολογίας. 
- Πρωτοβουλίες της ΕΣΗΕΑ στα σχολεία για την παρουσίαση της πραγματικής ιστορίας της χώρας και των θηριωδιών των Ναζί, προσφέροντας για τον σκοπό αυτό και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ μου Νεοναζί:το ολοκαύτωμα της μνήμης. Ακόμα περιμένω απαντήσεις. Ο Φον Τράγκας μπορεί να κάνει την δουλειά του, άλλωστε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ περιμένει την κρατική επιχορήγηση (και για αυτό κάθεται, προς το παρόν, ήσυχα). Οι υπόλοιποι πρέπει αμέσως να αντιδράσουν».

Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Α) εγκληματίες πραγματικοί είναι τα διάφορα παρασιτικά καπιταλιστικά κωλόπαιδα των Βορείων Προαστείων με τα καλάσνικοφ, τις βόμβες, τους εμπρηστικούς μηχανισμούς, τις δολοφονίες και τις ληστείες.
Β) το Κ.Κ.Ε επιζητεί, όντως, την κατάλυση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, αλλά ο Κούλογλου δεν ζητεί γι' αυτό κυρώσεις και απαγορεύσεις. Αλήθεια, ο ίδιος όσο καιρό ήταν στο Ε.Κ.Κ.Ε δεν ήταν εχθρός του αστικού κοινοβουλευτισμού;
Γ) Ποινικοποίηση της άρνησης του Ολοκαυτώματος; Αυτό, βεβαίως, παραπέμπει σε ερωτήματα γύρω από την ταυτότητα αυτών που «σπρώχνουν» τον Κούλογλου στις ενέργειές του, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου δύσκολο να απαντηθεί. Εννοείται ότι για τις δικές μας γενοκτονίες και σφαγές των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Βορειοηπειρωτών δεν επιζητείται νομική απαγόρευση για τυχόν αμφισβήτησή τους.
Δ) η ΕΣΗΕΑ του ανεκδιήγητου Τρίμη κινείται ήδη στα επαναστατικά χνάρια του Κούλογλου. Μπορεί λοιπόν να μείνει ήσυχος.
Ε) μετά από έναν «συνωστισμό» στη Σμύρνη πάρτε τώρα και μια «πραγματική» Ιστορία, όπως την σκαρφίζεται ο Κούλογλου. Το έχει πάρει, μάλιστα, τόσο ζεστά το όλο ζήτημα που προσφέρει για το σκοπό αυτό και το προσωπικό του κατασκεύασμα.

Ελπίζουμε πάντως να μην ζητήσει λεφτά και γι αυτό ο Κούλογλου… Γιατί όταν ο θρασύς και αρχιψεύταρος αυτός αντιεθνικιστής λέει ότι καθόμαστε ήσυχα για να πάρουμε την κρατική επιχορήγηση ξεπερνά κάθε όριο αναίδειας και ανηθικότητας. Ποιός, ο «επαναστάτης» που παλαιότερα είχε εκπομπές στην τηλεόραση μηδαμινής τηλεθέασης (μάλλον για να πολεμά το σύστημα εκ των έσω να αμείβεται πλουσιοπάροχα και έτσι να καταρρεύσει οικονομικά το καθεστώς…) και κατηγορήθηκε από υπαλλήλους του ότι τους χρωστά χρήματα! Τον καταλαβαίνουμε, όμως, τον αποτυχημένο πρώην (;) μπολσεβίκο, νυν χρηματάνθρωπο και παντοτινό ανθέλληνα. Η πτώση του αντεθνικού και αντιλαϊκού καθεστώτος σημαίνει πορεία στον κοινωνικό και ιστορικό σκουπιδότοπο για τα άμεσα και έμμεσα φερέφωνά του. Οπότε η δικαιολογημένη σιγουριά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον μόνο Αληθινό και Επικίνδυνο εχθρό αυτού του Καθεστώτος κάνει τον κάθε Κούλογλου να λυσσάει, ορμώμενος από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/alhtesroufianoidhmosiografoi-to-gnwthi-sauton-enos-kouloglou

No comments :

Post a Comment