17/04/2013

"Περίεργα" και "συμπτώσεις" της βομβιστικής επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης

- Κάτι ... που ανακάλυψα στο διαδίκτυο: Illuminati Card 291 Bombing Joggers

- Σε ό, τι αφορά την τεχνολογία Tablet για περιστατικά πολλαπλών ατυχημάτων μπορεί μόνο να περιγραφεί είτε ως μια παράξενη σύμπτωση ή ένα προσχεδιασμένο μέτρο! Ένα δελτίο τύπου με ημερομηνία 14 Απρ 2013 αναφέρει: OPEN Incorporated-SafetyPAD: Η Boston EMS αναπτύσσει μια νέα, ελαφριά φορητή συσκευή με προ-ενσωματωμένο λογισμικό για πρώτη φορά στο Μαραθώνιο της Βοστώνης στις 15 Απριλίου. Η πλατφόρμα, SafetyPAD, προορίζεται για χρήση σε καταστάσεις μαζικών ατυχημάτων και δίνει στο προσωπικό των ιατρικών υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης που μεταφέρουν τα θύματα, τη δυνατότητα να αξιολογούν κάθε ασθενή ( ή τραυματία) σε πραγματικό χρόνο και να μεταδίδουν τα δεδομένα (και άλλα εξειδικευμένα χαρακτηριστικά) στις μονάδες … πριν από την άφιξή τους ! Η Boston EMS θα αξιοποιήσει το νέο πρόγραμμα Android κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα. 

- Ο προπονητής Stevenson ο οποίος ήταν κοντά στη γραμμή του τερματισμού του μαραθωνίου της Βοστώνης, όπου σημειωθήκαν οι εκρήξεις, δήλωσε ότι σκέφτηκε ότι ήταν αρκετά περίεργο ότι υπήρχαν σκυλιά που οσμίζονται βόμβες στις γραμμές εκκίνησης και τερματισμού. "Συνέχιζαν να κάνουν ανακοινώσεις για τους συμμετέχοντες, μην ανησυχείτε, είναι απλά μια άσκηση κατάρτισης" δήλωσε ο Stevenson και συνέχισε λέγοντας ότι κατά την έναρξη του αγώνα είδε εντοπιστές της αστυνομίας στις στέγες. Έχω παραβρεθεί σε πολλούς μαραθώνιους στο Σικάγο, DC, το Σικάγο, το Λονδίνο και σε άλλες μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, αλλά ποτέ δεν έχει δει αυτό το επίπεδο της ασφάλειας πριν. "Προφανώς, δεν πιστεύω ότι ήταν μια άσκηση κατάρτισης," είπε ο Στίβενσον. "Νομίζω ότι πρέπει να υπήρχε κάποιου είδους απειλή ή υποψία κατόπιν εσωτερικής πληροφόρησης "

- Facebook Memorial Page Made BEFORE Boston Bombing: Φυσικά αρκετοί αρλουμπολόγοι έτρεξαν να εκμεταλλευτούν το χθεσινό τραγικό γεγονός μαντεύοντας το… «με το να αλλάξουν τις ώρες καταχωρήσεων τους» ... «Έτσι και αλλιώς τα χαϊβάνια δεν είναι το «εθνικό προϊόν μας» … ευδοκιμούν και στην υπόλοιπη υφήλιο»

- Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η επίθεση "συνέβει" ακριβώς στη μέση της «απόκρυφης εποχής της θυσίας» που λαμβάνει χώρα μεταξύ 19 Μαρτίου και 1ης Μαΐου. Εδώ και μια εβδομάδα υπήρχε στις αμερικανικές ιστοσελίδες για ένα «προβοκατόρικο» κτύπημα “false flag” κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του απριλίου ! Πολλοί ... το συνδέανε με την κρίση της βορείου Κορέας … αλλά κατι τετοιο ακούγονταν παράξενο για την Occult Holiday. Η Απόκρυφη εορτή «Occult Holiday» απαιτεί θυσία αίματος για το κτήνος "The Beast", η θυσία απαιτείται στις 19 Απριλίου ή 20 του μηνός. Η 19 Απρίλη είναι η πρώτη μέρα του 13ημέρου του τελετουργικού σχετικά με την φωτιά και το θεό της φωτιάς, τον Βάαλ, ή Μολώχ / Βαβυλώνα. Η ανθρώπινη θυσία που απαιτείται κατά τη διάρκεια των πολλών απόκρυφων αυτών ημερομηνιών πρέπει να περιέχει τα ακόλουθα στοιχεία, καθένα από τα οποία πρεπει να εμπεριέχεται κατά τον μέγιστο δυνατό βαθμό:
1. Το Τραύμα, το άγχος την ψυχική οδύνη και την καθαρή τρομοκρατία
2. Η τελική πράξη του δράματος θα πρέπει να είναι η καταστροφή από πυρκαγιά
(Κατά προτίμηση μια πυρκαγιά. χμ  μήπως εδώ βόμβα;;;)
3. Ανθρωποθυσίες: Οι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν και ιδιαίτερα τα παιδιά, αφού «Το Σκότος» βλέπει τους νεότερους ως την πιο επιθυμητή ανθρώπινη θυσία!

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://heilgap.blogspot.co.at/2013/04/tablet-3.html
ΠΗΓΗ:  http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2013/04/tablet-3.html

No comments :

Post a Comment