15/03/2013

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Μια επαναστατική ηγεσία πρέπει να βγάλει τον λαό στον δρόμο . Πώς ;

Υπάρχει στον λαό μια αφελής εντύπωση οτι ΑΛΛΟΙ θα αγωνισθούν και τελικά ΟΛΟΙ θα σωθούμε ! Αυτό είναι ανοησία και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ !  Κάθε οργάνωση που φιλοδοξεί να ρίξει την nea taksi θα πρέπει να ανοίξει ένα βιβλίο μελών. Θα καλεί τα μέλη κάθε εβδομάδα σε πορεία (ειρηνική στην αρχή και μετά βλέπουμε). Κάθε μέλος που θα συμμετέχει σε πορεία θα παίρνει και ένα κουπόνι. Όσο πιο πολλά κουπόνια (και πιο παλαιά) έχει ένα μέλος, τόσο μεγαλύτερο μερίδιο θα δικαιούται απο την περιουσία των neotaksiton (όταν τους νικήσουμε). Έτσι πληρώνουμε τα μέλη μας με τον πλούτο που ΘΑ αποκτήσουμε.  Εάν κάποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να πάρει μέρος στην πορεία μπορεί να ενισχύει με χρήμα την προσπάθεια. Πάλι θα ανταμείβεται με τα ανάλογα κουπόνια. Οι κεφαλές της οργάνωσης ΔΕΝ δικαιούνται τίποτα απο τα λάφυρα ! ΄Η εξουσία θα έχεις ή πλούτο. Και τα δύο δεν γίνονται. Είναι ώρα ο καθένας να διαλέξει το στρατόπεδό του. Ή με τους επαναστάτες είσαι ή με την κυβέρνηση. Αν εσύ επιλέξεις να κάθεσαι στον καναπέ σου, όταν οι άλλοι μάχονται, πάει να πεί οτι ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ τα χρέη σου. Όταν νικήσουν οι επαναστάτες τα δικά σου χρέη ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ! Θα υποστείς τις συνέπειες που θα υποστούν όλοι οι neotaksites. Τυχόν πονηρή σκέψη του τύπου "Ας γραφτούν μέλη πρώτα οι μισοί Έλληνες και μετά θα γραφτώ και εγώ" είναι ανώφελη. Οι λίστες θα κλείσουν οριστικά κάποια στιγμή (που θα την επιλέξουν οι κεφαλές της οργάνωσης) και όσοι μείνουν απ' έξω να μην ελπίζουν πλέον σε τίποτα.

ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Η διάσπαση δυνάμεων δεν ευνοεί την επανάσταση. Τώρα τελευταία ιδρύονται νέα κόμματα με καταιγιστικό ρυθμό. Εν μέσω οικονομικής κρίσης περισσεύουν χρήματα για ίδρυση κομμάτων. Και κατά σύμπτωση όλα είναι "πατριωτικά" και "αντιneotaksika" !!! Προφανώς η nea taksi ρίχνει άφθονο χρήμα για να αποσπάσει ψήφους απο την Χρυσή Αυγή. Και αν κάποιος τίμιος δημιούργησε τώρα κόμμα θα τον "φάει η μαρμάγκα" και αυτόν. Η ενότητα του αντιneotaksikou χώρου δεν επετεύχθη έως σήμερα. Καταθέτω την πρότασή μου: Όσοι πιστεύουν οτι αξίζει τον κόπο η εκλογική αναμέτρηση, κατεβαίνουν στις εκλογές όλοι κάτω απο την σκέπη του ιδίου κόμματος. Τρείς είναι οι παρατάξεις που μάχονται την nea taksi: Αρχαιοελληνιστές, χριστιανικές πατριωτικές οργανώσεις και Χρυσή Αυγή.  Κάθε υποψήφιος δηλώνει (στον λαό) εκ των προτέρων που ανήκει. Ας υποθέσουμε οτι οι ψήφοι που πήρε το ενιαίο κόμμα ήταν μοιρασμένοι ώς εξής:
20 % πήραν οι υποψήφιοι που δήλωσαν αρχαιοελληνιστές
30% πήραν οι υποψήφιοι που δήλωσαν χριστιανοί πατριώτες
50 % πήραν οι Χρυσαυγίτες .

Όταν το κόμμα κερδίσει την εξουσία, οι Χρυσαυγίτες επιλέγουν πρώτοι ένα κομμάτι που αντιστοιχεί στο 50 % του ελληνικού εδάφους. Αυτό θα διοικείται σύμφωνα με τις ιδέες της Χρυσής Αυγής.
Ένα άλλο κομμάτι που αντιστοιχεί στο 30 % του ελληνικού εδάφους θα διοικείται απο επιτροπή χριστιανών πατριωτών. Το υπόλοιπο μέρος της ελληνικής επικράτειας θα διοικείται απο επιτροπή αρχαιοελληνιστών, σύμφωνα με τις ιδέες των αρχαιοελληνιστών. Η εξωτερική πολιτική και άμυνα θα είναι στα χέρια του πλειοψηφικού κομματιού (στην Χρυσή Αυγή στο παράδειγμά μας). Αυτή η ποικιλία στα μοντέλα διακυβέρνησης θα φανεί τερατώδης σε μερικούς αλλά μην ξεχνάτε οτι οι ΗΠΑ εφαρμόζουν 52 (!) διαφορετικά μοντέλα διακυβέρνησης στο έδαφός τους. Μόνο η εξωτερική πολιτική και η άμυνα είναι κοινή. Αυτή η ποικιλία είναι πολύ καλή. Αν μιλάμε για Ελλάδα, σύντομα θα φανεί πιό μοντέλο είναι πιο καλό και θα το υιοθετήσουν και οι άλλοι έχοντας μάθει απο τα λάθη τους (Δαρβινική Επιλογή - ο καλύτερος επιβιώνει). 

απόσπασμα της ιστοσελίδας http://lofos.info/pythas/pos-epan.html

No comments :

Post a Comment